Şimdi Ara

PS4 KAPIDA ODEMELI ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bı steden bı arkdşla gorustum 1100 tlye amerıkdan getırmıs oldugu ps4 bana satabılcegını soyledı bana once havele yap dedı

bende tanımadıgım bırıne yapamam dedım oda 300 tl kapora gonder dedıı kapıda odemelı ıcın bende yıne kabul etmedım sonra tamam adrsını

ver dedı kardes ben adresıne ptt kargoyla odemelı gonderyım dedı bende verdım bugun aradı takıp nosunu fılan verdı bende ınceldım kapıda odemelı
    ,
    1100 tl den yolda gorunuyo ps4 1100 tl olunca bıraz suphelı yAKLASIYORUM ICINDEN BASKA BIŞE CIKAR DIE YADA BOZUK CIKAR DIE

BU KONUDA NE YAPABILIRIM GORUSLERINIZI SOYLERSENIZ COK SEVINIRIM

• Bence kargocuyu davet et içeri, bi aç konsolu bak , adama 1-2 çay ikram et :) sağlamsa öde gönder
  • cok dikkatli ol

kargo gorevlisi muhtemelen bir an once parayi alip gitmek istiycek, olasi bir sahtekarlik durumunda abi beni ilgilendirmez ayagi cekecek.

hem kargo kutusunu hemde ps4 kutusunu ac, hatta kargo gorevlisini buyur et, gel bisey ikram edim, bi test edene kadar filan de.

yok mok diyecek ama sen kutudan ps4 ciktigina ve hatta calistigina emin olana kadar 1 kurus verme sakin!
  • ARKADSLAR YANLIZ ADRES OLRAK KARGI ŞUBESINDEN BEN ALIRIM DEDIM EV ADRESINI VERMEDIM
  • psyi çalıştırmadan para vermemeye çalış. Ama kargo görevlisi açıp çalıştırmana izin verir mi bilmem

ben alırım demekle hata etmişsin . En azından şubede aç bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 16 Aralık 2013; 18:05:43 >
  • %99 ihtimalle kargo görevlisi parayı almadan kargo paketini açmana izin vermeyecektir,ancak o kargo şubesinde bir tanıdığın falan varsa yaptırabilirsin bunu.Bence büyük ihtimal dolandırıcıya denk gelmişsin riske girme derim ben.Çünkü şuan için gerçek bir satıcı olsa daha iyi fiyata satabileceğini hem sen hemde ben hemde o satıcı biliyor ve bu zaafdan yararlanmak için fiyatı düşük tutup kapıda ödemelide gönderirirm diye senin güvenini kazanmaya çalışıyor.Ama kapıda ödeme yöntemi kargo yada ptt görevlisi parayı almadan paketi açtırmayacağı için çokda güvenli bir durum olmaktan çıkıyor,burda satıcının insiyatifine kalıyorsun.
  • kapıda ödemeli de kontrollü gönderi seçeneğini işaretletseydin kargocu mecbur sana paketi açtırmak zorunda kalacaktı ama o seçenek işaretli değilse parayi almadan sana paketi asla açtırmaz. eğer kontrollü gönderi değilse kesinlikle riske girme 1100 tl az para değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından ödeme almak?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok net - acmana izin vermiyorsa hadi eyvallah de cik git...

eger cocuk degilsen, blof yap

bakin ben hukukcuyum, neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum..siz beni salakmi sandiniz, bunu ya burda aciyorsunuz yada sizi hemen sikayet edip, tuketici haklarina basvurmaya gidiyorum vs... gibi seyler soyle. etkili olacaktir.
  • Arkadaşların yazdıklarına katılıyorum kesin cihazı yurtdışından aldı ve bozuk çıktı ee garantiside yok ne yapıcak elden çıkaracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda ödemeli güvenli alişveriş aracı deyildir. peşin ödeme içindir. parayı vermeden kargoyu açamazsın. parayı verip kargocuyla açarsın en fazla oda makinede taşimaya bağli bir sorun cıkarsa kırılma gibi kargocuyu bağlar aksi taktide kargocuyu bağlamaz.. mesala lcd aldım ben hızlıaldan kargocuyla beraber açtık bi hasar varmı diye varsa rapor tutuyo taşimada hasar almıstır diye. ama diyelim görünümde bişey yok. fişe taktın çalişmazsa satıcıyı bağlar kargocuyu deyil.. kargo firmaları taşiyıcıdır tedarikçi deyil...
    sonuç basit bukadar zor bulunan bi cihazın bulanlarda 2000-2500 e satıyor. 1100e satmak mantıklı deyildir. en iyi ihtimalle cihaz bozuk ondan satıyor. diğer ihtimallede dolandırıcı.. kargoyu kabul etme bence...
  • Arkadaşların haklılık payı var. 2500tl'ye satanlar var. Neden 1100tl'ye versin.
  • İyi de belki adam paraya sikisti bu kadar supheci olmak da iyi degil.
    Fiyat Amerika fiyatinin aynisi.
    Ayrica bu kadar suphe ile almak yerine bir kac hafta daha bekleseniz daha iyi olurdu.
    Taksit maksit derken garantili cihaz alirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

arkadaşlar ben bı steden bı arkdşla gorustum 1100 tlye amerıkdan getırmıs oldugu ps4 bana satabılcegını soyledı bana once havele yap dedı

bende tanımadıgım bırıne yapamam dedım oda 300 tl kapora gonder dedıı kapıda odemelı ıcın bende yıne kabul etmedım sonra tamam adrsını

ver dedı kardes ben adresıne ptt kargoyla odemelı gonderyım dedı bende verdım bugun aradı takıp nosunu fılan verdı bende ınceldım kapıda odemelı
    ,
    1100 tl den yolda gorunuyo ps4 1100 tl olunca bıraz suphelı yAKLASIYORUM ICINDEN BASKA BIŞE CIKAR DIE YADA BOZUK CIKAR DIE

BU KONUDA NE YAPABILIRIM GORUSLERINIZI SOYLERSENIZ COK SEVINIRIM

Forumda bu yazdıklarının aynısını geçen gün bir arkadaş daha yazmış ve güvenemeyip almaktan vazgeçtiğini belirtmişti kaldıki sen ürünü kargo şubesinden alıcağını belirtip kendini daha da riske etmişsin bu şekilde bi riske girmektense 300 tl fazla verip garantili ürün almanı öneririm 1100 tl nin heba olmasındansa 300 tl fazla vermeye değer diye bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı da yazan arkadaşlara katılıyorum kesinlikle gitme şubeye boş ver 1 ay sonra alırsın
    gidersin bi elektronik mağazasına parasını verip garantili alırsın.

• 1100TL'nin nesi çok ucuz??? ben arkadaşa ve kendime 430$ dan aldım vergi dahil. . İkiyüz küsür TL karla satışda gayet makul. Dediğiniz gibi 2500TL vercek varsa ben satarım. Hatta kargoya filanda gerek yok, direkt kendim götürüp veririm konsolu...
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bende aldım yurt dışından ama şuan ps4 piyasası yurt dışı ürün olsa bile trde en aşağı 1500 bu biraz güven kırıyo şüphe uyandırıyo
  • Offf yine mi aynı muhabbet , hemen aşağıda konusuna yazdım. 1100 tl ye satan adam dolandırıcı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85096343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 16 Aralık 2013; 22:53:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç teslim almayın hocam gidip 2 hafta sonra garantili alın
  • satan kutusunu açmışmı hiç ? Bundan bahsetti mi ?
  • PTT sorunlu kargoyu geri almaz. Kapıda ödemeli ise açıp bakacağım de yoksa parayı verme gitsin. Sinir oluyorum ptt kargoya. Sakın bakmadan alma hatta çalıştırda al. Ama kargocu eleman seni uğraştıracak baştan söyleyeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.