Şimdi Ara

PS4 KAPIDA ODEMELI ALMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür şeylere bulaşmayın kökü dolandırıcı... Az daha sabredin.
  • 2-3 haftalik bi zevk icin neden riske atarsinizki az para degil yani bi sorun cikcak moralin bozulcak sinir olcaksin bosu bosuna 1100 tl yi veren biraz daha verip adam gibi garantili bi makina alirsin hadi aldin diyelim bu dedigini bi sorun cikcak tamir ettircek birisini bulamaycaksin dogru durust tamirden anlamayan adamlara 1000 liralik makinayi teslim edeceksin ellerine artik tamir ederlermi yoksa dahami beter olur belli olmaz hic bulasma valla Turkiyede stoklar dolunca temizce alisveris yap garantiside olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Emre.

İki hafta öncede benzer bir konu açmıştın. İlk önce havale ile 1300 liraya bir oyunla beraber satılık cihaz bulmuştun ve aynı bölümde sormuştun. Konuyada bir çok olumsuz yorum gelmişti. Acaba o ilanı mı satın aldın ?
    İlk önce havele olayına bende pek sıcak bakmıyordum. Fakat forumda bu iş sürekli yapılıyormuş. Referans ve konuşmalardan sonraki karşılıklı güven ile alışveriş yapılıyor. Bunda sorun yok. Hatta bende ps3 cihazımı forumdan bir arkadaşa 550 peşin +50 sonradan olacak şekilde havale ile sattım. Kalan parayı perşembe günü gönderecek. Cihaz bugün eline geçti oyunlarla beraber şuan oynuyor. Fakat bu adamı yazdığına göre başka bir forumda tanışmışsın. Adı sanı nedir. Referans var mı ? Bu ürünü daha fazla fiyata satmak yerine neden bu fiyata veriyor. Ve en önemlisi garantisi yok. Keşke garantili almak için bir kaç hafta daha bekleseydin. Umarım dürüst satıcıdır.

• yok kardes bu farklı satıcı kapıda odemelı gonderdı dıe kabul etdım şuan kargo yolda gorunuyo takıp nosunda n
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

PTT sorunlu kargoyu geri almaz. Kapıda ödemeli ise açıp bakacağım de yoksa parayı verme gitsin. Sinir oluyorum ptt kargoya. Sakın bakmadan alma hatta çalıştırda al. Ama kargocu eleman seni uğraştıracak baştan söyleyeyim.

yok kardesım acmamıs ama ptt kargo kutu nun ıcıne bakmak ıstemıs
  • Arkadaş neden hala bu tür işlere bulaşıyorsunuz ?
    1100 TL nedir ki ? millet 2000 - 2500 'lere satıyor, bu adam da hayrına bu kadar düşük paraya neden versin ! Fişe takıp menü açılana kadar bekle yoksa alma.
    Bu tür işlere girişmeden önce de foruma msj atın, bunca adam var illa ki biri fikir verir.
  • aradım bı saat once adama dedımkı boyle boyle neden bu kadar ucuza satıyosun makınede sorun fılan olmasın ıcıne bakmadan almam yok dedıı asla sorun cıkmaz tc kımlık nomu bıle vereyım fılan dıyo :) makıne sıfır kutusu acılmamıs dıo bışeyler soyledı durdu yarın ınadına resmı kıyafetlerımıde gıyıp bakıcam kargocular resmı kıyafetı gorunce belkı kargonun acılmasın ızın verır :)
  • Bu hikayenin sonunu merakla bekliyorum Aman dostum dikkat et onada dolandırıcı diyemem ama dikkat et
  • ARKADŞLAR SATIN ALIDIGIM BU ADAM AYNISINI BI ARKDŞA DA SATMIS KAPIDA ODEMELI ŞEKILDE ARKDŞ ALMIS KARGOYU ACMADAN ICINDEN PS4 CIKMAMIS

ADAM KIMLIK NOSUNU FILAN BILE VERMIS YANLIS FILAN OLDU DEMIS BENIM KARGODA YARIN GELIYO BU ADAMI ŞİKAYET ETMEMIZ LAZIM BUYUK IHTIMAL

BENIM KARGODAN DA PS4 YERINE BAŞKA BİŞE CIKCAK AGIZIMI BOZMMAK ISTEMIYORUM BU ADAMA KARŞI BİZE BI AKIL VERIN ARKDAŞIN PARASI GITMIS

YARIN BEN KARGOYU ACDIRMYA CALIŞICAM PARAYI ODEMEDEN PTT KARGOYA BU ADAMA KARŞI NE YAPABILIRIZ ARKDAŞA PARASINI GONDERCEKMIS OYLE DIOMUS
  • Şurda 15-20 gün daha bekleyin bence yarın kargo gelincede aynen geri yollayın derim ben bu anlattığınız olaydan sonra ): yani ben olsam böyle yapardım yinedr siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

ARKADŞLAR SATIN ALIDIGIM BU ADAM AYNISINI BI ARKDŞA DA SATMIS KAPIDA ODEMELI ŞEKILDE ARKDŞ ALMIS KARGOYU ACMADAN ICINDEN PS4 CIKMAMIS

ADAM KIMLIK NOSUNU FILAN BILE VERMIS YANLIS FILAN OLDU DEMIS BENIM KARGODA YARIN GELIYO BU ADAMI ŞİKAYET ETMEMIZ LAZIM BUYUK IHTIMAL

BENIM KARGODAN DA PS4 YERINE BAŞKA BİŞE CIKCAK AGIZIMI BOZMMAK ISTEMIYORUM BU ADAMA KARŞI BİZE BI AKIL VERIN ARKDAŞIN PARASI GITMIS

YARIN BEN KARGOYU ACDIRMYA CALIŞICAM PARAYI ODEMEDEN PTT KARGOYA BU ADAMA KARŞI NE YAPABILIRIZ ARKDAŞA PARASINI GONDERCEKMIS OYLE DIOMUS

Geçmiş olsun

• hıc alırmıyım kargoyu sadece actırabılırsem kargoyu gorevlıye acdırıcam ne cıkcak dıe merak edıyorum
  • Yahu 2-3 gündür bu konuyla beraber açtığın diğer konuyuda takip ediyorum,diyorsunki cezaevinde memurum,yok yarın resmi kıyafetle gideceğim ptt ye falan.

Ama yazdıklarından,yazılarından,düşüncelerinden ve hareketlerinden çıkardığıma göre ya forumla 2-3 gündür dalga geçiyorsun yada en fazla 13-15 yaşında falansın.Yazdığın hiçbir şeye inanmıyorum..
  • Yaş max: 15

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes gıtım bı saat once kargo gelmıs ama kargocular acdırmadı adamı aradım bakmadan alma dedım faks cekmesı lazımmıs kargounun ıcıne bakmam ıcın

adamda sıfır urun ıcını acdırmam dedı telefonda bende almadan gerı dondum adam adının tekı benı dolandırcakdı ama yapamadı adı şerefsız
  • Konuyu açan arkadaş bildiğin maytap geçiyor 2 konu açmış oraya başka buraya başka yazıyor artık ne içiyorsa anlamadım

• kardes bı konuyu ben acdım ıkısını degıl maytap fılanda gecmedım sadece olanları yazdım urunu aldıgım adam başka bırınıde dolandırmya calışmıs o arkdaş acmıs konunun bırını
  • Ptt kargonun kontrollu teslim secenegi var. Bu tur alisverislerde onu kullanin. Ekstra ucreti falan da yok. Ben cihazi fise kadar taktim denedim oyle vardim parayi bi cok kez. Kimsenin haberi yok mu bu kontrollu teslim olayindan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Ptt kargonun kontrollu teslim secenegi var. Bu tur alisverislerde onu kullanin. Ekstra ucreti falan da yok. Ben cihazi fise kadar taktim denedim oyle vardim parayi bi cok kez. Kimsenin haberi yok mu bu kontrollu teslim olayindan ?

Adamım varmı elinde cihaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.