Şimdi Ara

ADAM PS4 ' Ü 1.000 TL ye satıyor .DOLANDIRCILARA - DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-orjinal-playstation-4-500-gb-sifir-kutu-yurtdisindan-gelme-146967450/detay

arkadaşlar şu ilana dikkat çekmek istiyorum.
    adamla konuştum. polis memuru olduğunu söyledi. bir kaç kelam ettikten sonra . O zaman kardeş sanalpazardan aç alayım dedim. O şekilde yapamam ancak bana 200 TL kapora gönderirsen o zaman gönderim yapabilirim başka türlü olmaz , ya da ptt kargo ile kapıda ödeme gönderebilirim dedi.

Bende o zaman kutuyu açar bakarım ps4 yoksa geri gönderirim dedim. ptt kargo ile kapıda ödemeli olursa kutuyu açmaazsın parayı vermeden diyor adam :))) eyvallah saol kardeşim o riske giremem ben dedim.

bu şekilde bi kaç kişinin dolandırıldığını biliyorum. dikkat edin derim. ilan link yukarıda arayın zaten anlayacaksınız
    Aman dikkat diyorum.

• Ben adıyamandayım gelip alayım diye mesaj yazsak ne olur acaba
  • Dante kullanıcısına yanıt
    arayıp tel ile sor bakalım. ne diyor merak ettim gerçekten. :)
  • Dolandırıc adam kapıdan ödeme olarak gönderir mi?
  • İlan onaya düşmüş.

Güvenilir adam emin bir şekilde konuşur. Böyle "Para para para
    " demez.
  • Haha

Aradım. Dedim böyle böyle almak istiyorum, Adıyaman'da tanıdığım var. Onu yönlendireyim size adresinizi verirseniz dedim. Mırın kırın hmm etti, yalnız cihazlar İzmir'de arkadaşımın yanında dedi. Daha iyi dedim. Ben gerçekten İzmir'deyim çünkü. Direkt verin adresi gidip alayım dedim. Yalnız 2 cihaz satıldı, 1 tanesi için de müşteriden dönüş bekliyorum, duruma göre sizi arayayım dedi.

Peki dedim kapadım.

Hiç güvenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Aralık 2013; 14:15:29 >
  • hocam kendi ağızıyla söyledi. ödeme yapmadan paketi açamıyorsun. bu durumda parayı ödedikten sonra kutunun içinden karpuz da çıkabilir. çıktığı zamanda bir hak iddia edemezsin.

@Dante hocam. ne olduğu belli oluyor hemen konuşunca tabi. yazık bu işlerle uğraşanlarda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam kendi ağızıyla söyledi. ödeme yapmadan paketi açamıyorsun. bu durumda parayı ödedikten sonra kutunun içinden karpuz da çıkabilir. çıktığı zamanda bir hak iddia edemezsin.

@Dante hocam. ne olduğu belli oluyor hemen konuşunca tabi. yazık bu işlerle uğraşanlarda var.

aynen kapida ödemenin hiçbir güvencesi yokki. coğu insan güvenilir yöntem sanıyor ama deyil. hiçbir kargo firması parayı vermeden pakedi açtirmaz. diyelim parayı verdin pakedi açtın içinden taş çıktı. kargocuyu bağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

asıl dolandırıcı burada fiyata bak yuh bee..
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps4-playstation-4-sifir-acilmamis-kutusunda-full-paket-145485175/detay

bu eleman burada oyun satışı da yapıyor. fiyatına yorum yapmayayım. en az 2000 tl kar koymuş. ebayda da 800 900 usd ye satmaya çalışanlar var. 1 ay içinde sattı sattı satamazsa 1500 ün altına indirirler kuzu kuzu.

• Yarın ak ve kara belli olur gerçekten 2000 Adet gibi komik bir stok sayısı gelirse (ki kesin o sayıda deniliyor.) ülkemize çoğu kişi zaten alamayacak,ocağa kadar bekleyemeyenlerde mecbur spota hücum.Açıkçası ben sanmıyorum bu fiyatların düşeceğine.Ne olur ocakta yeni ve fazla stok girer o zaman mecburen 1100 1200TL'ye indirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Dolandırıc adam kapıdan ödeme olarak gönderir mi?

Gönderir 10123133 tane haberde yapıldı kutudan bi At kafası cıkmadıgı kaldı.
  • Benide sahiibnden comdan kadir aradı , sahibindene fotoğraf koymuş. Bende onun dolandırıcı olduğu anladığım için garantisi var mı diye mesaj attım.

Az önce beni geri aradı.
    Garantisi var mı diye sordum evet türkiye garantisi var dedi. Faturası duruyor mu dedim.FAtura yok yurt dışından getirttim dedi.,

Daha sonra cihaz ntsc olduğu kutusundan belli oluyor ama isviçre den getirttim pal cihaz diyor. Fotoğrafı senmi çektin diyor sordum.EVet temsili değil ben çektim diyor .

Daha sonra İzmirde oturuyorum , polis memuruyum seferihisardayım adım kadir diyor. ÜStüne pek gitmedim.

SAnırım bu arkadaş başka arkadaşıda dolandırmıştı.

Telefon numarası 05455481431

Bu numara şimdi açık aynı adam olduğundan eminim. Bu adamda 1100 liraya satıyor. Son kaça olur desem 1000 diyecek kerata

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-satilik-playstation-4-500-gb-sifir-kapali-kutu-147268384/pasif-ilan/

İnsanlarda artık yüz kalmamış.

• İlan yayından kaldırılmış zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle adamlara denk geldiğinizde bana havale edin bakın ne yapıyorum ona polismiymiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Benide sahiibnden comdan kadir aradı , sahibindene fotoğraf koymuş. Bende onun dolandırıcı olduğu anladığım için garantisi var mı diye mesaj attım.

Az önce beni geri aradı.
    Garantisi var mı diye sordum evet türkiye garantisi var dedi. Faturası duruyor mu dedim.FAtura yok yurt dışından getirttim dedi.,

Daha sonra cihaz ntsc olduğu kutusundan belli oluyor ama isviçre den getirttim pal cihaz diyor. Fotoğrafı senmi çektin diyor sordum.EVet temsili değil ben çektim diyor .

Daha sonra İzmirde oturuyorum , polis memuruyum seferihisardayım adım kadir diyor. ÜStüne pek gitmedim.

SAnırım bu arkadaş başka arkadaşıda dolandırmıştı.

Telefon numarası 05455481431

Bu numara şimdi açık aynı adam olduğundan eminim. Bu adamda 1100 liraya satıyor. Son kaça olur desem 1000 diyecek kerata

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-satilik-playstation-4-500-gb-sifir-kapali-kutu-147268384/pasif-ilan/

İnsanlarda artık yüz kalmamış.

Kendisiyle ben de gorustum. Internetten hic anlamadigini, kardesinin Isvicre'den 2 adet PS4 aldigini, 1'ini satmak istedigini soyledi. PS4'un Mugla'da kardesinde oldugunu, kendisine 100 lira kapora verirsem cihazi buraya getirtebilecegini soyledi.

Ne oldugu bariz ortada.

• webdh kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz linkteki adam o adammı polisim diyen?Eger oysa hakkında işlem yaptırıcam hemde suçüstü.

• Bu satıcıya bir arkadaş 200 mü 300 mü ne kapora yollamıştı ve buralarda bir yerde yazmıştı bu polisim diyen satıcıya para yolladım şimdi telefonları açmıyor diye.Forumda okuduğuma eminim ama kimdi buna para yollayan arkadaş hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hocam verdiğiniz linkteki adam o adammı polisim diyen?Eger oysa hakkında işlem yaptırıcam hemde suçüstü.

EVet ben sormadan hemen trafik polis memuruyum dedi. Büyük ihtimalle o adamdır.

Power fx
    Ben o arkadşaı buldum alıntıladım mesajını ana konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 16 Aralık 2013; 21:31:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webdh kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam yaktım çırasını şimdi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.