Arkadaşlar merhaba benim kuzenim yurtdışından birşeyler ithal ediyor bunu sadece kapıda ödemeli gönderim yapan internet sitesi kurup satsak ceza vs alırmıyız? kredi kartı / sanal pos vs ile ödeme almayacağız.
E-ticaret sitelerinde mutlaka bir firma kurup fatura kesmeniz gereklidir hocam. Ancak bu o kadar korkulacak bir şey değil. Firma diyince hemen aklınıza ltd ve a.ş gelmesin. En basit şekilde kendi adına bir "şahıs firması" kurabilir. Bunun maliyeti sanırım 500 - 1000 TL arası çıkıyor. Gerçekten iyi bir ürün satıyor ve satışlar iyi olacaksa bu şekilde devam etmesi daha sağlıklı olacaktır.
Aynı şeyi bende yapmak istiyoum. ama e ticaret sitesi falan açamadan. facebook satış gruplarında,letgo,sahibinden.com gibi yerlere ilan koyacam insanlar almak isteyince ödeme şartlı gönderim yapacağım.
Arkadaşlar, şirket kurmadan iş yeri açılışı yapmadan kapıda ödemeli kargo ile satış yapmayı bende çok araştırdım. Aracı kargolarla şirket kurmadan satış yapabiliyormuş. Ben anlaştım. Sipariş alıyorsanız satış yapmak için görüşebilirsiniz.http://kapidaodemelikargo.com/