Şimdi Ara

PS4 için Hangi HDMI Kablosunu Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün forumdaki bir arkadaştan PS4 satın aldım. Henüz kargo elime ulaşmadı. Konsol gelmeden biraz araştırma yaptım. Okuduğum kadarıyla mavi ışık hatası yaşanıyormuş. Bunun sebebi olarak bir arkadaş şöyle yazmış; "HDMI Girişine dikkat ediniz. Ps4 De Hdmi kablo sıkıntıları olduğu için mavi ekran gelebilir."

Mavi ekran hatası nasıl oluşuyor. Eğer denildiği gibi HDMI kablosundan kaynaklanıyorsa, nasıl ve hangi HDMI kablosunu kullanmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Dün forumdaki bir arkadaştan PS4 satın aldım. Henüz kargo elime ulaşmadı. Konsol gelmeden biraz araştırma yaptım. Okuduğum kadarıyla mavi ışık hatası yaşanıyormuş. Bunun sebebi olarak bir arkadaş şöyle yazmış; "HDMI Girişine dikkat ediniz. Ps4 De Hdmi kablo sıkıntıları olduğu için mavi ekran gelebilir."

Mavi ekran hatası nasıl oluşuyor. Eğer denildiği gibi HDMI kablosundan kaynaklanıyorsa, nasıl ve hangi HDMI kablosunu kullanmalıyım.

hdmi kablodan mavi ekran hatası nasıl oluyormuş anlam veremedim çok saçma geldi kim söylediyse eğer cihaz açılmıyorsa anakartın dan kaynaklı donanımsal bir sorunu vardır kablo ile alakalı oalcağını sanmıyorum.PS4 ün içerisinden kendine ait hdmi kablosu çıkıyor onu kullanabilirsin ekstra birşeye gerek yok

• Ben de kutudan cıkanı kullandım herhalde en uygunu odur diye düşünüp aslında ps3 icin sony den ozel hdmi almıstım onu bile kullanmadım mesela veye altın uclu olanlar vardı. Eger hdmi dan kaynaklı bır sorun olursa ve kutudan cıkan hdmi ı kullandıgımız ıcın olusursa bu sorun %100 garantıden iade alabilirsiniz ama sorun su urun yok piyasada insan bozulsun ıstemıyor.

PSN ID (PS4): byaslan25
  • Kutudan çıkan kabloda herhangi bir sorun yok. Çok da güzel kullanıyoruz.

ρѕη: αcмzѕlи
  • altın uçluyu öneriyorlar ama benim favorim elmas uçlu

i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
    PSN : Tekand ORİGİN : Bagivup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutudan çıkan kabloyu kullanabilirsiniz

Xbox Live: Yigitcen
  • Kutudan çıkan kablo gayet iyi.

• Cihaz'da üretim hatasından kaynaklanıyor HDMI sorunu umarım garantili almışsınızdır.

Ayriyeten kutudan çıkan kablo iyi görüntü veriyor zaten.

Ama açıkçası çok birşey fark ettiği düşünmüyorum..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.