|
|
Bilgisayar Görüntüsünü Ethernet Kablosuyla LCD TV'ye Aktarma
Bilgisayarınızdaki görüntüyü Ethernet kablosuyla LCD TV'nize aktarmanız mümkündür. Bu yöntem, kablosuz bağlantıya kıyasla daha kararlı ve düşük gecikmeli bir görüntü aktarımı sağlar.
Ethernet Kablosuyla Ekran Yansıtma
Bilgisayarınızdaki görüntüyü Ethernet kablosuyla TV'nize yansıtmak için aşağıdaki adımları izleyin:
Alternatif Yöntemler
Ethernet kablosu kullanmanın yanı sıra, bilgisayarınızdaki görüntüyü TV'nize aktarmak için aşağıdaki alternatif yöntemleri de kullanabilirsiniz:
Sonuç
Ethernet kablosuyla bilgisayarınızdaki görüntüyü LCD TV'nize aktarmak, kablosuz bağlantılara kıyasla kararlı ve düşük gecikmeli bir seçenektir. Bu yöntemi kullanarak, bilgisayarınızın ekranını daha büyük bir ekranda paylaşabilir, oyun oynayabilir veya film izleyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Köpek suyu içerken gürültü çıkarır, korkunca havlar, darbe alınca da inler. Oysa kurt suyu sessizce emer, ay ışığında aşkını ulur, ölüm karşısında şikayet etmez. Boynuna bir ip bağlanmasını asla kabul etmez, özgürlüğünü pazarlık konusu etmektense ölmeyi yeğler."
|
|
|
|
Konuyu hortlatayım. ben 4-5 yıldır Samsung UE-55AU7000 markalı tvye steam link ile muhteşem bir görüntü aktarımı deneyimi yaşıyordum. Evin girişindeki modeme 2 adet 20şer metrelik ethernet kablosu bağladım birini tvYe birini de masaüstü pcme bağladım. Bilgisayar açık olduğunda tvden steam linki açıp bağlanıyordum. Üstüne xbox 360 wireless gamepadi tv'nin usb soketine bağlayınca bilgisyarı oyun koluyla tıkır tıkır yönlendiriyordum. çok da keyifli oluyordu. üstüne üstlük god of wardan tut, spiderman'e mortal kombattan tut, street fighter'a her oyunu 5 ms kadarlık bir gecikmeyle sorunsuz oynadım. Gelelim şimdiye her güzel şeyin sonu var. benim tv'ye Steam link desteği kasım 2023'te bitti. Steam link silindi. Şimdi kablosuz ekran yansıt dahi hiç bir şey çalışmıyor. sadece ps3 media serverla dosyadan film filan izleyebiliyorum. bu steam link ayarında bir program önerir misiniz? |
|