Şimdi Ara

PS3 Yellow Dog Linux Kurulumu (Türkçe) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
39.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu denemedim ParacelciuS, şu an YDL ' yüklü değil PS3 'ümde. Biri dener de bilgilendirirse seviniriz. Ama tahminimce mümkündür, zira yazıcı falan yükleyebiliyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 5 Şubat 2007; 18:36:16 >
  • Divx, xvid oynatabiliyor muyuz bilgisi olan, deniyen var mı? Benim tarafımda en büyük artı o olur. Tabi birde dvd olayı, malum ps3 ntsc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 15 Mart 2007; 8:02:21 >
  • Ben denemedim ama Codec yüklenmesine de izin vermiyor şu anda YDL bende....Ya da ben mi kuramadım bilemicem.
  • Merhaba ben o fotoda görünen linux paketini aldım.Gelince kuracağız.Fakat yukarıdaki işlemlerin aynılarını yapmamız gerekiyomu yinede??Hani orjinal aldık falan ya ondan sordum.Yani usb disk olayı vs. şartmıdır?
  • Muhakkak.

B adımından başlayacaksın artık sen dostum, A adımı zaten ısmarladığın kurulum CD'sinin 1/1 aynısını oluşturma kısmıydı.
  • Teşekkürler..
  • Pek ps3 usa dan geldiğinde ben usa server larına mı bağlanacağım??Yoksa avrupamı?? yada tek server mı var??Mesela hangi update leri indirmem lazım?Tüm updateler tüm modellere uyumlumudur?
  • güzel valla eline sağlik.ama format atmadan yuklesem olamzmı yaw? onca demo video hepsi silincek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

güzel valla eline sağlik.ama format atmadan yuklesem olamzmı yaw? onca demo video hepsi silincek...

usb bellek yada hafıza kartına at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 17 Nisan 2007; 20:07:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

güzel valla eline sağlik.ama format atmadan yuklesem olamzmı yaw? onca demo video hepsi silincek...

usb bellek yada hafıza kartına at

abi tamamda oyunlari backup ile atilio ona girdim 8 gb lik hdd veya memory stik veya usb bellek istedi oda bende yok:D:D:
  • kardeşim güzel bi rehber emeğine sağlık ama ben bootloader ı indiremedim bi yardımcı olurmusn
  • yellowdoglinux indiremedim
    indiren varsa dvd den kopya almam mümkünmü
    bedeli neyse veririm
  • acil linux yuklemem lazim ydl olan arkadaslar dvd gonderebilirlermi rica ediyorum bende pc olmadigi icin kuramiyorum
  • Şu torrenti deneyebilirsiniz.

http://www. t o r r e n t r e a c t o r. net/view.php?id=671215

Boşlukları kapatmayı unutmayın.
  • dvd gonderebilir misiniz direk ps3 den giriyorum nete oradan indiremem
  • konuyu açan Clementine ve konuyu bizlere hazırlayan 3 fruz arkadaşlarımıza sonsuz teşekkurler ediyorum....çok yakın zamanda bende linux kuracağım ve sizler bana cok faydalı bilgiler verdiniz saolun...

ayrıca; http://www.playstationturk.com/Reviews-rop-showcontent-id-154.html sitesinde çok daha ayrıntılı bir şekilde anlatılmış......

kurulum sanki karışık gibi gozuksede aslında çok kolay...biraz beklemek gerekiyor (tabi formatla-yukleme derken 3 saati buluyor tam olarak yuklenmesi) buda sabır işi tabiii..sabrı olan denesin

her 2 bilgileride karşılaştırdım.ikisinde de bilgiler aynı.. çok dogru.......

gonul rahatlığı ile kurabilirsiniz........en yakın zamanda bende deneyip goruslerimi buraya yazacagım.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 25 Temmuz 2007; 4:17:35 >

• arkadaslar linux için gerekli olan bootloader dosyasından otheros.self dosyasını indiremedim verilen linkten sanırsam kaldırılmış.alternatif başka link verirsenizz çok sevinirim..........
  • Diğer başlıkta upload edip linkini verdim oradan indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

[
    Wireless olmaması şartıyla her USB mouse ya da klavyeyi otomatik tanıyor ps3

Fakat oyunlarda kullanamıyoruz

wireless klavye mouse olursa ayarlarını kendimim mi yapmamız gerekiyor? Birde gelecekte younlara klavye-mouse desteği verilebilir mi?
  • emeğin için teşekkürler faydalı bir çalışma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.