Şimdi Ara

PS3 Yellow Dog Linux Kurulumu (Türkçe) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
39.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu denemedim ParacelciuS, şu an YDL ' yüklü değil PS3 'ümde. Biri dener de bilgilendirirse seviniriz. Ama tahminimce mümkündür, zira yazıcı falan yükleyebiliyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 5 Şubat 2007; 18:36:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 15 Mart 2007; 8:02:21 >
  • Merhaba ben o fotoda görünen linux paketini aldım.Gelince kuracağız.Fakat yukarıdaki işlemlerin aynılarını yapmamız gerekiyomu yinede??Hani orjinal aldık falan ya ondan sordum.Yani usb disk olayı vs. şartmıdır?

B adımından başlayacaksın artık sen dostum, A adımı zaten ısmarladığın kurulum CD'sinin 1/1 aynısını oluşturma kısmıydı.
  • Pek ps3 usa dan geldiğinde ben usa server larına mı bağlanacağım??Yoksa avrupamı?? yada tek server mı var??Mesela hangi update leri indirmem lazım?Tüm updateler tüm modellere uyumlumudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

güzel valla eline sağlik.ama format atmadan yuklesem olamzmı yaw? onca demo video hepsi silincek...

usb bellek yada hafıza kartına at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 17 Nisan 2007; 20:07:47 >

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

güzel valla eline sağlik.ama format atmadan yuklesem olamzmı yaw? onca demo video hepsi silincek...

usb bellek yada hafıza kartına at

abi tamamda oyunlari backup ile atilio ona girdim 8 gb lik hdd veya memory stik veya usb bellek istedi oda bende yok:D:D:
    GT: UlasAsmadili
    PSN: UlasAsmadili
  • yellowdoglinux indiremedim
    indiren varsa dvd den kopya almam mümkünmü
    bedeli neyse veririm

http://www. t o r r e n t r e a c t o r. net/view.php?id=671215

Boşlukları kapatmayı unutmayın.
  • konuyu açan Clementine ve konuyu bizlere hazırlayan 3 fruz arkadaşlarımıza sonsuz teşekkurler ediyorum....çok yakın zamanda bende linux kuracağım ve sizler bana cok faydalı bilgiler verdiniz saolun...

ayrıca; http://www.playstationturk.com/Reviews-rop-showcontent-id-154.html sitesinde çok daha ayrıntılı bir şekilde anlatılmış......

kurulum sanki karışık gibi gozuksede aslında çok kolay...biraz beklemek gerekiyor (tabi formatla-yukleme derken 3 saati buluyor tam olarak yuklenmesi) buda sabır işi tabiii..sabrı olan denesin

her 2 bilgileride karşılaştırdım.ikisinde de bilgiler aynı.. çok dogru.......

gonul rahatlığı ile kurabilirsiniz........en yakın zamanda bende deneyip goruslerimi buraya yazacagım.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 25 Temmuz 2007; 4:17:35 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• arkadaslar linux için gerekli olan bootloader dosyasından otheros.self dosyasını indiremedim verilen linkten sanırsam kaldırılmış.alternatif başka link verirsenizz çok sevinirim..........

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Diğer başlıkta upload edip linkini verdim oradan indirebilirsin.

Orjinalden alıntı: Clementine

[
    Wireless olmaması şartıyla her USB mouse ya da klavyeyi otomatik tanıyor ps3

Fakat oyunlarda kullanamıyoruz

wireless klavye mouse olursa ayarlarını kendimim mi yapmamız gerekiyor? Birde gelecekte younlara klavye-mouse desteği verilebilir mi?
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.