arkadaşlar ben kurulumda tüm işlmleri yapıyorum.ps3 linux cd si ile açılıyorpenguen logolu ekranda yazılar akıyor sonra ekranda görüntü kayboluyor.bana yardım edebilirmisiniz neden böyle bişey oluyo acaba
beyler bi cevap verirseniz 3. adımdaki siteden istenen dosyayı indiremedim.yardıncı olursanız çok sevinirim.
öcellikle herkese selamlar bu konunun acılması süper oldu cünkü bende 2 gün önce linux ubuntuyu kurdum ps 3 e ve harika oldu aynen neredeyse tam bir pc gibi fakat bir sorunum var 26 hd tv kullanıyorum masa üstü tam ekran değil cöazünürlük ayarlarına girdiğimde 576*x sabit duruyor yanda değiştirme tuşu olmasına rağmen birşey olmuyor bana bir yardımcı olursanız mükemmel olur .şimdiden cok teşekürler...
arkadaşım bende ubuntu kurdum. sorun kablolardan compozit ten bağladıysan 720*576 yı geçemiyor ama HDMi den bağlarsan ver ayarı gitsin 1920*1080 e kadar yolu var bide seni tv hangi HDMi standartlarını destekliyor
dostum eğer yapamazsam sana danışabilirim çok teşekkürler ilginiz için.
wmvare work station benzeri prolarla linuxta xp programları kullanılırmı normal linuxlarda bu vardı
Teşekküler.Bunu yaptıktan sonra ps3 ü pc gibi kullanabilecek miyiz?İnternete girme olsun resim video izleme olsun
Ben halen en iyi kullanici arayuzune sahip, en iyi gorselligi olan, kisacasi en iyi linux in ne oldugunu merak ediyorum. Hangisini kuracagima karar veremiyorum. Lutfen yardim
arkadaşlar bilgi olarak yazıyorum gelişmiş bir xp kullanıcısı değilseniz ki linux ile aranız hiç yoksa kurmayın,ubuntu yu bir arkadaş sormuş şahsen ben ubuntu kullanıyorum kubuntuda kurdum fakat ubuntu daha iyi diyebilriim.ydl de kurdum fakat çok problemliydi şuandaki durumu nedir bilemem.fedora da kullandım ama beğenmedim.ubuntuda neler yapıyorum yada neler yapılır diye soracak olursanız.evet istediğin gibi divx inide dvd nide aklına ne geliyorsa bütün filmlerini (altyazılı bir şekilde) bütün müzikleriini dinlersin internet tarayıcısı bir kaç tane var zaten en bilindik ve benim vazgeçilmezim firefox internete normal bir pc gibi girebilirsiniz.fakat uyarıyım flash ve java kurulumları size biraz eziyet çektirecektir.ses konusunda fazla birşey söyleyemicem çünkü 5+1 yok bende ama ses aygıtın var mutlaka destekleyecektir diye düşünüyorum.oldukç.a fazla programa sahip oluyorsunuz yani internet üzerinden (ubuntu server) programları ps3 ünüze indirip otomatik bir biçimde kurulum yapabiliyorsunuz.aklınıza ne gelirse var sanal makineden tutun dvd convert programlarına office programlarına müzik,download,rip,iso,herdaldan zaten onlarca program var ve herzaman bir yeni daha ekleniyor vs..vs.. herşey var arkadaşlar fakat işletim sistemleri her ne olursa olsun ps3 e yazılmış işletim ssitemleri istikrarlı çalışmıyor.ps3 e kaç kez kurdum bilmiyorum linux.hıı birde arkadaşları uyarıyım tüplü tvlerde linux kurulumu yapmayın 478i yada 570i falan mı ne veriyor bu kurulum ekranında biraz patates oluyor bilginize lcd monitör yada tvniz varsa biraz daha keyifli olur tüplülerde ekran çok ufak kalıyor yazıları bile okumakta gözlerinizi kıstıgınız anlar olabilir.ubuntuda wireless kartınızı tanıtmakda bir işkence buda bilinsin çoğu kişi yok çalışmıyor diyor fakat çalışıyor arkadaşlar ama şu kadar söyliyim işletim sistemi sağlıksız çalışmaya hata vermeye başlıyor(ubuntu için)ydl de sanırım wireless kartı çalıştırıyordu tam emin değilim verimli kullanan arkadaşlar yazarlar zaten, yanii işin kısası ps3 donanımlarına tam uyum verecek bir yazılım yok açıkcası kurduktan sonrada yaa bumu demeyin lcd tvdede bir müddet kullandım sıkıntı vermiyor pek insana ne biliyim benim işim gereği uzak masaüstü bağlanır internettte gezinir mail gönderirdim bunları tam olarak kusursuz yerine getiriyor bu yanlış anlaşılmasın bunun dışında ne biliyim rar dosyalarında bile problem çıkarıyor arkadaş zip açıyor rar açmıyor yüklemek istiyorsun yasaklı program diyor yasagı admin sifresi kullanarak ki windows komutlarına benzemez komut girerek hallediyorsun ve bazı yönetim panellerinden aşıyorsun.velhasıl kuruyorsun programı fakat her rarıda açamıyor ......çok söze gerek yok sanırım ps3 lünux u az biraz anlaşılmıştır galiba.yalnız kesinlikle şunu söylemek istiyorum 1 senelik diyorum ben bu linuxe ki bence 1 sene için oldukça iyi ileriye dönük çok umut var diyeiblirim özellikler terrasoft dan bekliyorum ydl sonuçta ps3 yazılımınıda yazan bir firma bildiğim kadarıyla sony oradada söz sahibi kim bilir belki de seneye tam teşekkürlü bir linux gelir ps3 için ama bence henuz erken tam bir sistem kullanmak istiyorsanız dediğim gibi kurmayın zararı sadece sinirlerinize olur onun dışında zaten herşey iyi.
YDL 6.0 çıktı PS3 için; onu denediniz mi acaba?
ps3 için linux seçerken görsellik falan aramayın zaten aletin potansiyelini zerre kadar kullanıma açmamış sony. en mantıklısı xubuntu kurmak xfce pencere yöneticisi 300 mhz 64 mb konfigurasyonlu pc lerde bile çalışıyor ps3 için uygun olacaktır. sony 3d desteği de verse harika bir pc olurdu ps3 üstelik linux istenilirse ekran kartı belleğini swap olarak kullanabilliyormuş. buna karşılık sony, microsoftun gelecek xbox için windows desteği vermesinden korkuyor olabilir.
kımse degınmemış arkaaslar mkv izleyebiliyormuyuz altyazılı olarak
quote:
Orjinalden alıntı: cenkog
YDL 6.0 çıktı PS3 için; onu denediniz mi acaba?
kısmetse 1-2 güne kadar denemek amacıyla kurup bakıcam özelliklerini bu başlığa yazarım