Şimdi Ara

PS3® System Software Update (yazılım güncelleme) Yeni başlayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
25.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her update sonrası yazılımı nasıl güncellerim, ve buna benzer sorularla karşı karşıya kalıyoruz,

daha önceden konu içlerinde verilmiştir ama ayrı bir konu halinde verilmesi yeni başlayanlar için faydalı olacaktır.

Öncelikle 2 şekilde ps3 yazılımını güncelleyebilirsiniz ana menüden System update kısmına girerek

birincisi aşağıda resimde görülen Update via internet yani internet yoluyla direk kısmına tıklayarak yazılımı güncelleyebilirsiniz.

ikincisi ise resimde görülen ikinci şık olan Update via storage media yani depolama birimleriyle , cd - dvd ve usb bellek işimizi görecektir.

Birçok arkadaşımız ps3 aracılığı ile yazılım güncellediği için saatlerce ps3 başında bekleyebiliyor yada gece gec saatlerde kalkıp ps3'ü güncelleme seçeneğini kullanıyor

İkinci olarak'da güncelleme konusunda daha hızlı bir yöntem olan , usb bellek yada cd aracılığı ile güncellemeyi göreceğiz.

İlk olarak ps3 yazılımını pc mize indirmek için gerekli olan adreslerin hepsinde bölge ayrımı yoktur,ps3 güncel yazılımını nerden indirirseniz indirin makinanıza uyumludur.

Ps3 yazılımını indirdiğiniz dosyanın ismi ve uzantısı bu şekildedir. ör : PS3UPDAT.PUP

İndirmiş olduğunuz dosyayı cd veya usb belleğe atma sırasında sadece klasör isimlerine dikkat etmeniz gerekiyor.

ör: PS3\UPDATE

UPDATE klasörünün içine indirmiş olduğunuz PS3UPDAT.PUP dosyasını atıyorsunuz

yazdırmış olduğunuz cd veya atmış olduğunuz usb belleği PS3'e takıp,yukarda ikinci resimde görülen Update via storage media kısmına tıklayarak güncelleme işlemine başlıyorsunuz.

Ps3 yazılımı için en son güncellemeyi bu adresten takip edebilirsiniz. ----->http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3

Kaynak :http://www.bilgisitesi.net/playstation-3-yazilim-guncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 15 Mart 2011; 23:56:47 >

• gayet açıklayıcı ve güzel ellerine sağlık .yeni kullanıcılar için çok faydalı olacak
  • eline sağlık abi zaten gerekliydi bence bu tarz bir konu, ana konu olmasında da fayda vardır ki zaten "ana konu" ların da bence artık gözden geçirilmesi ve güncellenmesi gerekiyor eklenecek bir sürü konu var (hayır benim konularım eklensin demiyorum yanlış anlaşılmasın )

bu sayede açılan konu adedinde de düşüş olur bence zira gerçekten de problem yaşayan arkadaşlarımız var...

her ne kadar sistem güncellemesi USB ile olabiliyorsa da, genelde oyun güncellemelerinin USB ile olup olmadığı soruları da bir hayli fazla geliyor aslında, şimdiden onu da söylemekte fayda var, en azından şu anda öyle bir imkanımız yok mecbur internetten yapılacak... belki hdd ye yüklenen güncellem dosyasını pc ye aktarıp onu upload edersek olabili bölgesel uyumluluğa da dikkat ederek ama ben şahsen hiç rastlamadım... özellikle GT5 de ve MGS4 de baya faydalı olurdu neti yavaş ve isyan ettiren arkadaşlar için...

edit: ana konu dan kastim "üst konu" yau hay dilimi soksun bin atlı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 3 Nisan 2009; 16:15:21 >

• güzel ve net anlatım eline sağlık
  • ntsc makineye pal sürüm yüklersek nolur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion83

ntsc makineye pal sürüm yüklersek nolur?

hiçbişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

hiçbişey

tabiki bişey olur makinanız pal ise ingiltere sitesinden
    ntsc ise amerika sitesinden indirdiğiniz güncellemeleri kurmanız lazım.

Bu arada bu konuyla ilgili ikinci başlık olarak ilkine göre daha güzel ve açıklayıcı olmuş. tebrikler.

http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 3 Nisan 2009; 17:21:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

quote:

hiçbişey

Bu arada bu konuyla ilgili ikinci başlık olarak ilkine göre daha güzel ve açıklayıcı olmuş. tebrikler.

alakası yok her update i uk sitesinden yaptım makinam asya 3. bölge .gönül rahatlığı ile istediğiniz bölgenin update ini kurun hiçbirşey olmazalıntı yaptığım arkadaşın dediği gibi tabiki birşey olur makinanız güncellenir o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 3 Nisan 2009; 18:14:08 >

• quote:

quote:

quote:

hiçbişey

updatelerde bölge sorunu yoktur.

• ufuk harika bir rehber hazırlamışsın yeni başlıyanlar için.emeğine sağlık.

@razorc
    updatelerde bölge ayrımı yoktur arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 3 Nisan 2009; 20:49:17 >
  • Hocam yazılım güncelleme esnasında oluşabilecek herhangi bir ters durumda (elektrik kesilmesi, PS3'ün aniden kapanması...vs) PS3'ün zarar görme olasılığı var mı?

Bazı arkadaşlar sistemde kalıcı sorun olabilir derken bazıları sistemi tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyor diyor. Birde 20 ve 60 GB makinalarda sorun olur ancak yeni makinaların (40, 80 ve 160 GB) anakartlarının farklı olduğu ve yeni bir koruma içerdiğini böylece sistemin zarar görmediğini okumuştum başka bir forumda. Bu konular hakkında bilgin var mı? Doğru mudur?

Veya 20, 40, 60, 80, 160 GB herhangi bir makinada böyle bir durum yaşayıp sistemi arızalanan var mı aramızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Hocam yazılım güncelleme esnasında oluşabilecek herhangi bir ters durumda (elektrik kesilmesi, PS3'ün aniden kapanması...vs) PS3'ün zarar görme olasılığı var mı?

Bazı arkadaşlar sistemde kalıcı sorun olabilir derken bazıları sistemi tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyor diyor. Birde 20 ve 60 GB makinalarda sorun olur ancak yeni makinaların (40, 80 ve 160 GB) anakartlarının farklı olduğu ve yeni bir koruma içerdiğini böylece sistemin zarar görmediğini okumuştum başka bir forumda. Bu konular hakkında bilgin var mı? Doğru mudur?

Veya 20, 40, 60, 80, 160 GB herhangi bir makinada böyle bir durum yaşayıp sistemi arızalanan var mı aramızda?

Bu olaya bizzat kendim den örnek vermek istiyorum, benim makina 20gb J makina güncellerken elektirik kesilmesinden dolayı kapandı, tekrar açıp güncellemeyi yeniden başlattım.

Hiç problem olmadan devam etti.

• valla ben aşağıdaki başlığın yalncısıyım gerçi hiç usa sitesinden güncellemedim yanlış bilgi için özür dilerim.http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 4 Nisan 2009; 14:35:38 >
  • quote:

valla ben aşağıdaki başlığın yalncısıyım gerçi hiç usa sitesinden güncellemedim yanlış bilgi için özür dilerim.http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm

güncelle birşey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

quote:

valla ben aşağıdaki başlığın yalncısıyım gerçi hiç usa sitesinden güncellemedim yanlış bilgi için özür dilerim.http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm

güncelle birşey olmaz.

tamam arkadaşlar artık anladım ama sonuçta ben bu alete para verip aldım. nette "şunu yapınız - bunu yapmayınız" dendiğinde uygulamaya çalışıyorum çünkü eşyalarım benim için çok değerli bi zarar gelmesinden korkuyorum istemeden

• Güncel
  • quote:

Güncel

imzanız kurallara uyugn değil,en fazla font 2 boyutunda yazabilirsin.

Bu arada bu yararlı bilgiler için teşekkürü bir borç biliyorum
  • Bu konu iyi olmus.Ust konu yapilsa daha da iyi olur.Boylelikle fazla ve gereksiz konularin acilmasi onlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Güncel

imzanız kurallara uyugn değil,en fazla font 2 boyutunda yazabilirsin.

Bu arada bu yararlı bilgiler için teşekkürü bir borç biliyorum

Yazı karakterinin hepsi 0.8.
  • benim google chromedan kaynaklanıyormuş pardon
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.