PS3 FIRMWARE v2.76 DUYURULDU , ps3 yazılım güncellemesi için bu konuya bakabilirsiniz.
Az once PS3 umun versıyonunu 2.17 den 2.76 ya yukselttım.Acıklayıcı ve yardımcı bılgılerınız ıcın tesekkurler
Az once PS3 umun versıyonunu 2.17 den 2.76 ya yukselttım.Acıklayıcı ve yardımcı bılgılerınız ıcın tesekkurler
Önemli değil, yeni başlayanların konuya göz gezdirmesinde fayda var.
son surum kac acaba suanda
birazcık konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak şimdi kafam karıştı http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm burdaki arkadaş 2007 yılında bölge kodunuza göre indirin demiş NTSC-U/J ve PAL linkleri vermiş
sen bölge kodu yok gelişi güzel indirip kurun demişsin şimdi hangisi doğrudur? ben NTSC-J kullanıyorum burdaki linki indirip kurabilirmiyim
kurmak sorun değil sonra elimizde patlamasın
açıklayacı bilginiz için teşekkürler
öncelikle teşekkürler faydalı bilgileriniz için. update işlemi ortalama kaç dakika sürüyor usb den yaptığımızda?
Boyutuna bağlı ama 10dk'yı geçmez.
Konu aşağılarda kalmış, son güncellemeleri yapmak isteyenler için
herkese merhaba dün bir ps3 aldım fakat versiyonu 3,30 resimli anlatımınıza göre versiyon yükseltmeyi denedigimde NO APPLİCABLE UPDATE DATA WAS FOUND. gibi bir ibare ile karsılasıyorum fakat fat32 sistem türü olan bir usb bellek ile deneme yapıyorum ve içerik şu sekilde \PS3\UPDATE\3.41\PS3UPDAT.PUP (FLASH IN İÇİ ) bu şekilde atıyorum ve system update i seciyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
Su sıralar PS3 sistemleri guncellerken 2 kere dusunmek lazım. Guncelleyenler icinde pişman olan kesim cok buyuk, bence bir daha dusun, araştır.
quote:
Orijinalden alıntı: RocknRollaa
herkese merhaba dün bir ps3 aldım fakat versiyonu 3,30 resimli anlatımınıza göre versiyon yükseltmeyi denedigimde NO APPLİCABLE UPDATE DATA WAS FOUND. gibi bir ibare ile karsılasıyorum fakat fat32 sistem türü olan bir usb bellek ile deneme yapıyorum ve içerik şu sekilde \PS3\UPDATE\3.41\PS3UPDAT.PUP (FLASH IN İÇİ ) bu şekilde atıyorum ve system update i seciyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim.