Şimdi Ara

PS3® System Software Update (yazılım güncelleme) Yeni başlayanlar için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
25.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollaa

herkese merhaba dün bir ps3 aldım fakat versiyonu 3,30 resimli anlatımınıza göre versiyon yükseltmeyi denedigimde NO APPLİCABLE UPDATE DATA WAS FOUND. gibi bir ibare ile karsılasıyorum fakat fat32 sistem türü olan bir usb bellek ile deneme yapıyorum ve içerik şu sekilde \PS3\UPDATE\3.41\PS3UPDAT.PUP (FLASH IN İÇİ ) bu şekilde atıyorum ve system update i seciyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

O şekilde atmayacaksın.

\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP şeklinde olacak.

• ufuk sana karşılık yarın güzel bir liste yayınlayacam yada hazırlayacam :)
    belkide senin konuna rakip aynı konudanda açabilirim...:))

güzel olmuş eline sağlık
  • bekliyoruz
  • bana amerikadan bir ps3 geldi psnyi kullanamıyorum system uptadeyi gösteriyor geldiğinde versiyon 3.41di yeni versiyon 3.55e güncelleme yapsam bir sorn çıkarmı ACİLL!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3lu

bana amerikadan bir ps3 geldi psnyi kullanamıyorum system uptadeyi gösteriyor geldiğinde versiyon 3.41di yeni versiyon 3.55e güncelleme yapsam bir sorn çıkarmı ACİLL!!

Psn'ye girebilmen için güncellemeyi yapman gerekiyor.Sorun çıkmaz korsan oyun oynamak için jailbreak yapılmadıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 2 Ocak 2011; 13:24:25 >
  • Allah razı olsun.Sony müşteri hizmetleri farklı anlattı denedim,güncelleme yapmadı.REsimdeki gibi deneyecem bu akşam.Unutmazsam sonucu da yazarım :)
  • PS3 ile ilgili bu kadar detaylı ve faydalı çalışmalar için emeği geçenlere çok çok teşekkür

Çok acemisi olarak bir soru sormak istiyorum izninizle. Sonuçta PS^' ü aktif kullanmak için internet bağlantısı şart. Benim evde ise sadece ^G vınn zımbırtısı var, modemim yok. Bu cihazla PS3'ü internet ortamına bağlamak mümkün müdür??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

PS3 ile ilgili bu kadar detaylı ve faydalı çalışmalar için emeği geçenlere çok çok teşekkür

Çok acemisi olarak bir soru sormak istiyorum izninizle. Sonuçta PS^' ü aktif kullanmak için internet bağlantısı şart. Benim evde ise sadece ^G vınn zımbırtısı var, modemim yok. Bu cihazla PS3'ü internet ortamına bağlamak mümkün müdür??

Mümkündür, bu konula alakalı forumda bir konu olcaktı o konuya bakarsanız detaylı cevapları okursunuz.
  • Tamam umarım bulurum:) teşekkürler
  • Güncel
  • eline sağlık üstad gercekten cok yararlı olmuş ben hic bilmiyordum makineyi dün aldıgım icin

Düzeltme: Mesajımdan sonra hemen dosyayı indirim bi cd yazdırdım ve ps3 e taktım 5 dk da 3.60 a güncelledim,
    tekrar teşekkürler dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 9 Nisan 2011; 16:34:11 >
  • Arkadaşlar

Yeni oyunlar indirdim ve kesinlikle 3.60 sürümünü istiyor oyunlar fakat benim makinam multiman ile çalışıyor ve programı yüklettiğim kişi kesinlikle update etme demişti bu sürümü nasıl yükleyeceğim hakkında bilgisi olan var mı?

teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihçelik
    Arkadaşlar

Yeni oyunlar indirdim ve kesinlikle 3.60 sürümünü istiyor oyunlar fakat benim makinam multiman ile çalışıyor ve programı yüklettiğim kişi kesinlikle update etme demişti bu sürümü nasıl yükleyeceğim hakkında bilgisi olan var mı?

teşekkürler,

Ya 3.60 ya multiman ikisinden birini seçeceksin. 3.60 a geçersen multiman a ve CFW ye dönüşün olmaz.
  • Benim PS3 oyun açmıyor. Acab güncelleme yapmam lazım mı? Yeni aldım. Aldığımdan beri oynayamadım.
  • selamlar bir sorum olucak benim ps3 versiyonu 3.70 sağlam bir siteden 3.41 versiyonunu indirdim usb aracılığıyla yükleme çalışırsam ne olur bir bilgisi olan varmı ? jailbreak yapmak istiyorum eski versiyonu yüklermi veya cihaza zarar verme ihtimali varmıdır böyle bir işlemin bilgisi olan varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant_sebastian

birazcık konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak
    şimdi kafam karıştı
    http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/tm.htm
    burdaki arkadaş 2007 yılında bölge kodunuza göre indirin demiş
    NTSC-U/J ve PAL linkleri vermiş

sen bölge kodu yok gelişi güzel indirip kurun demişsin
    şimdi hangisi doğrudur?
    ben NTSC-J kullanıyorum burdaki linki indirip kurabilirmiyim

kurmak sorun değil sonra elimizde patlamasın

O rehberi ben hazırladım ve aynen de öyle söyledim. Ama bunu o dönemlerde ps3 update dosyasını farklı bölge koduna göre indirenlerin sorunlar yaşadığı ile ilgili şeyler dolaşıyordu ortalıkta diye bende en garantisi böyle yapın sonra sıkıntı yaşamazsınız anlamında demek istedim kısaca. Sonuçta insanlar bu cihazlara para ödüyorlar buraya yazdıklarımızla vebal almak istemeyiz dimi. Ama netice olarak herhangi bir bölgeden aldığınız update dosyası ile güncelleme yapabilirsiniz sorun yok.

• Arkdaslar bn ps3 üzerinden yapmaya calısıorm sureklı hata verıo ve dns hatasıda verıo sebebi ne olailr
  • Arkadaşlar bende playstation network e bağlanmak istiyorum ama sistem güncelleme istiyor. 4,50 sürümü lazım artık PSN oldu diyor Multiman var bir zararı olur mu ?
  • ps4 içinde aynı işlemler geçerlidir.
  • usb'ye PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP şeklinde atmama rağmen makine .pup dosyasını görmüyor güncelleme verisi bulunamadı uyarısı veriyor.cihazın usb yi gördüğüne eminim. usb FAT32 sorun nerede anlayabilmiş değilim.yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.