Şimdi Ara

PS3 Slim Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde PS3 zırt pırt PSN'den kopuyor oyunlarda netden düşüp duruyordu. Airties modemime wifi den bağlıydı.
    Akşam işyerinden gelirken 10 metre cat6 kablo getirdim ve taktım cihaza. Şimdi sorunsuz süper çalışıyor. Modemim Airties RT-205 ve laptop veya E71 ile sorunsuz çalışıyor.

Olasılıklar :
    1- Benim 120gb slim wireless etherneti sorunlu.
    1- Slim 120gb wifi ethernet airties ile düzgün çalışmıyor.

Konu ile ilgili sıkıntı yaşayanınız oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 26 Mart 2010; 0:46:14 >

• Bende de PS3 Slim var. Modem ile arasında 20 metreye yakın uzaklık var. Önceki modelde hiçbir sorun yaşamadım, bunda da yaşamadım. Kullandığım modem U.S Robotics.
  • benim ps3 te başlarda netten düşmeler oluyodu artık tık etmiyo..normaldir diye düşünüyorum.. ara sıra wireless ile bağlanmayı dene kopuyosa, garantili ise göster..
  • cihaz henüz 1 aylık ve garantili yarın zyxel modem ile denicem. aynı ise göndericem sanırım.
  • Modemle ps3 arası mesafe ne kadar

Benım de mesafe uzakken bı gun sorunsuzdu bı gun sorunluydu modemı ps3 un 2 metre yanına aldım artık sınyal 7/24 full
  • aralarında 5 metre var
  • bence garantisi varsa bir göster istersen arkadaşımda bağlanamadı ufak bir arızası varmış , halletiler hemen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sorun vardı. Cihazı garantiye gönderdim 1 haftadır haber yok
  • Kablosuz bağlanıyorum. Arada ki mesafede yaklaşık 20 metre var ve herhangi sıkıntı yaşamadım.. Galiba wireless kartında sorun var..
  • ben başlarda kablolu bağlanıyordum ve bir sorun yaşamamıştırm. ancak kablosuza geçince düşmeler başladı.laptopu da kablosuz kullanıtorum onda bi sorun yok
    arada 15-20 m ve 3 duvar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Kablosuz bağlanıyorum. Arada ki mesafede yaklaşık 20 metre var ve herhangi sıkıntı yaşamadım.. Galiba wireless kartında sorun var..

büyük ihtimalle öyledir zaten, sen en ,iyisi garantiye yolla
  • Benim gibi aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda var gördüğüm kadarıyla. Benim modem ile PS3 aynı odada 4 metre var aralarında.

Aklıma şu soru geldi acaba bunun için cihazı değiştirirler mi ? Bildiğim kadarıyla wireless ethernet anakart ile bütünleşik.
    Öyleyse cihazı komple değiştireceklerdir (tamir olmuyor diye biliyorum) Durum böyle ise garanti bitimine 3 ay kala gönderirim cihaz değişmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 27 Mart 2010; 15:04:58 >
  • bu sorun metre bazından ziyade ps3'ün konumu ve modem ile aralarındaki duvar kalınlığı ile alakalı bence. çünkü ps3 ü bugüne kadar farklı mekanlarda ve farklı modemlerle test etme şansına sahip oldum ve deneyimlerim şudur;

1- aynı odanın içinde modem ve ps3 varsa ister wirelles ister kablo, sorunsuz.
    2- yan odada modem var ve duvar kalın değilse yine problem olmuyor, sinyal kalitesi çok az düşüyor.
    3- eğer modem ile aranızda bir oda daha varsa bu size 2 duvar olarak yansıyor ve sinyal kalitesinde ciddi düşüş yaşanıyor.
    4- eğer birde hem uzak odada hemde pozisyon olarak sinyal alabileceği bir boşluk bulunmuyorsa mümkünatı yok ps3 sorun çıkarmadan yapamıyor. bu sizin modemizin markası ile tamamen alakasız.

bununla birlikte benim kanaat getirdiğim nokta ps3 slim'in wirelles modeminin çok kaliteli olmadığı. çünkü size saydığım tüm bu durumlarda ortalama bir laptop sorunsuz olarak internete bağlanabiliyor.

• PS3 slim wireless kartı çok kuvvetli. Modemle arasında yaklaşık 20-25 metre + 3 duvar var. Sinyal günü %80'nin altına düşmüyor. Kullandığınız modemle de alakası var.
  • Konuyu biraz hortlatıyorum ama lütfen kusura bakmayın ; Bende de Philips SNA6500 Wr.Modem vardı..ilk 2 gün sorunsuz online oyun oynadım fakat daha sonra hem modem kopup durdu hem ps3'den oyun oynayamaz oldum , PSN bağlandıgımda 30 dakikada 1 mutlaka bir kopukluk yaşanıyor...OYUNLARI (demo) sorunsuz indiriyorum fakat online oyun oynuyamıyorum modemi odamdan salona taşıdım.Hala bir fark yok
  • Modemden kablo çektim wireless kullanmıyorum. O şekilde çözdüm şimdilik.
  • git sahte al
  • Bende %40 lara kadar düşüyordu yer yer laptopda o kadar alıyordu 20metre ethernet aldım kurtuldum bu olaydan
  • benim kuzendede aynı şey oluyodu hocam wireless te ara ara kopuyodu bağlantı kabloyla bağladı şimdi sorunsuz çalışıyo internet en iyisi kablo ile kullanmak kablodan şaşmayacaksın
  • benim modem üst katta ps3 alt katla yüzde 65 civari çekiyor ve aynı sorunu bende yaşıyorm bendede airties 205 var sürekli oyunun ortasın kopmalar oluyor bu günlerde cod oynarken deli edecek cinsten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.