Şimdi Ara

XBOX 360 Goruntu sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,ben xboxu televizyona taktigimda grafikler çok iyi fakat monitöre takınca cidden çok kotu. Bunun sebebi,çözümü var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Witcher -- 12 Ekim 2013; 13:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitorum ASUS VX238H

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük ayarlarını değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

Çözünürlük ayarlarını değiştir

Ne yapmam gerekiyor hocam onu bilmiyorum işte
  • Settings
    System
    Konsol Ayarları
    Ekran
    Ekran çözünürlüğü
    1920-1080 yap .
  • quote:

Settings
    System
    Konsol Ayarları
    Ekran
    Ekran çözünürlüğü
    1920-1080 yap .

1920x1080 çıkmıyor hocam nedense 1680x1080 çıkıyor
  • Monitör özelliklerine baktım . Full Hd diye öyle yazdım . Full Hd değilse size sunulan çözünürlük normal. Bağlantıyı neyle yapıyorsunuz . Hdmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    XBOX 360 Problem
    15 yıl önce açıldı
    Xbox one x donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Monitör özelliklerine baktım . Full Hd diye öyle yazdım . Full Hd değilse size sunulan çözünürlük normal. Bağlantıyı neyle yapıyorsunuz . Hdmi ?

HDMI ile yapıyorum ve monitör full hd
  • Aynı sorun bende de var. Asus 24 inç full hd monitörüm var. İlk aldığım günler görüntü kalitem mükemmeldi. Fakat geçenlerde oyun oynayayım dedim 1080p çözünürlükte, kırılmalar çok göze batıyor. Hdmi kablo ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Orada 1920-1080 seçmiş olsanız da oyunları 720p de pynarsınız. 1080p için oyunlarında 1080p olması gerekir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Aynı sorun bende de var. Asus 24 inç full hd monitörüm var. İlk aldığım günler görüntü kalitem mükemmeldi. Fakat geçenlerde oyun oynayayım dedim 1080p çözünürlükte, kırılmalar çok göze batıyor. Hdmi kablo ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi sizce?

Kırılmalar artık normal . Ancak aşırı varsa çözünürlük ayarlarınızı kontrol ediniz.
  • quote:

Aynı sorun bende de var. Asus 24 inç full hd monitörüm var. İlk aldığım günler görüntü kalitem mükemmeldi. Fakat geçenlerde oyun oynayayım dedim 1080p çözünürlükte, kırılmalar çok göze batıyor. Hdmi kablo ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi sizce?

Aynı kabloyla televizyonda kullanıyorum sorun yok. Monitörde çzünürlük düşük,ışıklandırmalar az gibi niyeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Aynı kabloyla televizyonda kullanıyorum sorun yok. Monitörde çzünürlük düşük,ışıklandırmalar az gibi niyeyse

ayarları bir kurcala pek bilmedigin taraflara girme ama burdan bilen biri çıkar yardım iste hiç birşey olmassa git ordan serviis gibi bir yere anlat yardımcı olurlar
    not=İlla alanınla ilgili birşey olmasına gerek yok herhangi elektronikçi olur.Yok diyecceklerini sanmam türk insanı yardım severdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.