Şimdi Ara

PS3 hakkaten berbat bir şeymiş ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bizim evin yakınıza yeni açılan playstation kafeye gittim işte arkadaşlarla bir kaç oyun oynamak amacıyla ya gerçekten şunu anladım pcye kurban olam ben FIFA 14 falan oynuyoruz işte oyun gerçekten berbat görünüyordu adamların forma arkalarındaki isimler falan puslu pusluydu ayrıca pozisyonların replayleri falan hakkaten kasıyordu.Sonra GTA 5'e girdik falan abi arabayla sağ sol yapıyosn resmen görüntü kare kare geliyordu yani anlamadım her playstation3 böyle mi ? Eğer herkeste böyleyse playstation kesinlikle pc ile karşılaştırılmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 13 Haziran 2014; 22:52:30 >

• Bu konuda kan dökülecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bu konuda kan dökülecek

Sadece fikirlerimi dile getirdim.Yani dönsünler bu yoldan böyle bir aletin pcye rakip görülmesi bile saçmalık
  • Gelin tartışak bunu bir
  • Grafik açıdan xbox seni daha fazla tatmin edecektir.Bu iş PS4 le baya bir değişti ama
  • yıllardır söylüyoruz, ps4 çok mu iyi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yıllardır söylüyoruz, ps4 çok mu iyi sanki

Bence konsolun tek güzel yanı : oyun kolu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin konsol arızalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

senin konsol arızalı olabilir

Benim konsolum yok bahsettigim konsol yeni acilmis bir cafenin konsolu ve bu kafedeki her konsolunda bozuk olmasida mumkun degildir di mi?

• Konsolun bozukluğu ile alakası yok cafe konsolları yıpranmış oluyor kasılmalar o yüzden grafik ise tamamen TVnin kalitesi ve ayarsızlığı ile alakalı tabiki ps3 ve xbox 360 son teknoloji PC ile kapışamaz fakat 50.000 liralık PCde olsa god of war uncharted forza halo gibi oyunları malesef oynayamazsınız ayrıca 7 senelik konsolların gta5 oynatması ayrı bir mevzu kısacası gerek exc. Oyunlar gereksede oyuna göre donanım değilde donanıma göre oyun mantığı ile konsollar oyun için her daim bir adım öndedir tek bir ekran kartı parasına gidip bir adet ps4 veya xbox one alırsanız daha iyi bir kıyaslama olur bu şekilde ps3ün çıktığı tarihdeki pcler ile kıyaslama yapınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yanlış mı biliyorum; grafik olarak hiçbir konsol pc ile yarışamaz?
  • Abartıldığı kadar değil bence, bende yakın zamanda bir ps3 almıştım ama exc oyunları oynadıkdan sonra ne biliyim sarmadı beni sattım pc geri dönüş yaptım, ama abartmaya da gerek yok şimdinin teknolojisindeki pc ile ps3 karşılaştırırsan zaten beğenemezsin ps3ü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yıllardır söylüyoruz, ps4 çok mu iyi sanki

Bence konsolun tek güzel yanı : oyun kolu

Pc ye de Gamepad takılıyor hemde oyunların çoğuyla yüzde yüz uyumlu örneğin logitech f710

Üstelik ps3 de gta v demo imiş öyle bir söylenti vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Haziran 2014; 10:40:43 >
  • Titan SLI kullanan grafik delisi birisi kesinlikle değilim.
    Ama yıllardır PC'ye alışkın olduğum için konsola ben de tahammül edemiyorum.
    Özellikle PS3'teki bulanıklık, tırtıklanmalar, 30 fps yüzünden ağır çekimdeymiş gibi çalışması...
    PS4 gelmiş geçmiş en güçlü konsol. Buna rağmen 1080p+60 FPS bile standart olamadı.

Konsollar kesinlikle bana hitap eden ürünler değil.
  • Ps 3'de adam gibi grafikleri olan tek oyun God of War 3'tür. Diğerlerinde aa eksikliğinden doğru düzgün oyuna konsantre olamıyorsun bile.
    Ayrıca Pc'de 5 sn. de açılan Pes 1 dk'da açılıyor.

• Makinen bozuk televizyonun dandikmis.

• Kafenin günde kaç saat çalıştığı belli olmayan, ahı gitmiş vahı kalmış konsollarıyla oynarsan bir de dandik televizyon eklenince ortaya atariden hallice birşey çıkıyor tabii. Ps3'ü olan arkadaşın varsa birde onda denemeni tavsiye ederim ha şunu da unutma; ps3 ve xbox 6-7 senelik konsollar ve gta v bile oynatıyorlar, geçtim 6-7 seneyi 2-3 senelik pcler bile gta v oynatamayacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Konsolun bozukluğu ile alakası yok cafe konsolları yıpranmış oluyor kasılmalar o yüzden grafik ise tamamen TVnin kalitesi ve ayarsızlığı ile alakalı tabiki ps3 ve xbox 360 son teknoloji PC ile kapışamaz fakat 50.000 liralık PCde olsa god of war uncharted forza halo gibi oyunları malesef oynayamazsınız ayrıca 7 senelik konsolların gta5 oynatması ayrı bir mevzu kısacası gerek exc. Oyunlar gereksede oyuna göre donanım değilde donanıma göre oyun mantığı ile konsollar oyun için her daim bir adım öndedir tek bir ekran kartı parasına gidip bir adet ps4 veya xbox one alırsanız daha iyi bir kıyaslama olur bu şekilde ps3ün çıktığı tarihdeki pcler ile kıyaslama yapınız

İlerde emülator çıkar oynarız

• Ps3 deki fifa pc dekini 5e katliyor ignite motoru sayesinde sen gelmiş onu kötüluyorsun. Ea sports açıklama yaptı fifa 14 e pc için ignite motorunu koyamadik malesef diye konsollarda fifa çok daha kaliteli bunu ben değil ea söylüyor. Bu sene aynı olacak çünkü pc içinde ignite motoru geldi. Konunun özeti ; Babasına playstation aldiramamış ilkokullu-liseli pc fanboyu.

• Geçmiş zaman, gittim ps3 aldım, 4-5 tane ex. oyun, aga iyi hoş da, en iyi grafikli denen oyuna bakıyorum tırtık tırtık, dedim senin grafiğini, sattım gitti. PC gerçekten harika.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.