Yüzbaşı
12 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 165 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba.Alienware marka laptopun termal padleri baya kirlenmiş ve yıpranmış.Bunları temizlemenin bir yolu varmı acaba? Blok üstünde 3 farklı boyutta pad kullanmışlar yenilemek istesem baya bir masraf çıkaracak padler maalesef çok pahalı veyahut 1.5mm pad alsam hepsine aynı padi taksam sorun çıkar mı ? Pad boyutu için resim ekliyorum yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba laptopu arkadaştan aldım bozuldu diye fanın tekini sökmüş atmış.Buraya acaba bantla vs normal bi laptop fanı takabilirmiyim ? Piyasada hemen hemen yok olanda 900 lira para istiyor.Fan modeli MG75090V1-C060-S9A.Bilgisi olan yardım edebilirse çok sevinirim.
Merhaba.Series S sahibiyim.Hesabımda 24 ay devam eden gamepass ultimate üyeliği mevcut.Fifa 22yi ortak almak istiyorum fakat kendi bu gpu devam eden mevcut hesabımdan oynamak için p1 hakkımı p2 hakkımı bende olması lazım anlayamadığım için size sormak istedim.Yani diyelim ki ben bu hesaptan fifayıda satın aldım benle ortak olacak arkadaşa p2sini mi p1ini vermeliyim.

Yada başka bir hesap aldım o zaman bu kendi hesabımdan oynamak için hangi hak bende olması lazım.

Arkadaşlar merhaba.

Gigabyte h410m s2h ve Asus dual 5500xt kullanıyorum.Radeon driver ayarlarını yaparken farkettiğim bir olayı sormak istiyorum.Anakartta tek slot var ve bu normalde x16 fakat x8 olarak ekran kartını görüyor.Driver sürümüm 21.6.1. Daha önce bu sorun varmıydı bilmiyorum ek olarak gpu-z ekran resmini koyuyorum bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Not:Bios güncel.W10 güncel ve orijinal.Tüm driverlar chipsetler vs kurulu.

Merhaba

Trendyol üzerinden satın almış olduğum xpg d50 8x2 ram'lerden birisi çalışmıyor.Ram elime bugün ulaştı.2 belleği aynı anda takınca sistem boot olmuyor.Teki sorunsuz 2 slottada çalışıp sistemi açıyor fakat diğeri 2 slottada çalışmıyor.Rgb modülü yanıyor sistemin tüm fanları çalışıyor fakat tırlama tarzı değişik bir fan sesi yapıp ekrana görüntü vermiyor.

Şimdi biliyorsunuz ki ben ürünü iade etsem uzuun bir süre beni oyalayıp ya aynı ürünü geri yollıcaklar(tecrübeyle sabit) ya para iadesi için uzuun bir süre bekletecekler.

Sizce rami direkt olarak xpg'ye garantiye yollasam daha mantıklımı olacak ?Ucuzda değil geçici olarak idare edecek bir şey takıp bekleyim.

Birde bu xpg ürünlerini nereye garantiye veriyoruz.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba.

Sistemi nisan ayında sıfır olarak alıp kendim montajını yaptım bu konuda tecrübeliyim.

Gigabyte b450m s2h
Sapphire Rx580 nitro+
Ryzen 5 2600
Corsair 8x2 16gb 3000mhz
CoolerMaster Elite v3 600w
120ssd + Hdd

Sistem bu şekilde.Son 1 haftadır günde 1 defa mutlaka oyunun ortasında ki hangi oyun olduğu farketmiyor kulaklıkdan cızırtı sesi verip Pc kitleniyor.Önce ekran kapanıyor ardından klavye mouse ışığı sönüyor fakat kasa fanları işlemci fanı vs çalışmaya devam ediyor.Reset atıp tekrar açınca bazen açar açmaz tekrar ediyor eğer tekrar etmezse bir daha gün boyu aynı sorun yaşanmıyor.Bazen 7 8 saat oyun sonunda bu olurken bazen 10.dakikada oluyor.

OCCT ile tüm parçalara ayrı ayrı test

Prime95 Stress testi

Aida64 Stress testi

hepsini defalarca yaptım en ufak sorun yok test yaparken ısılar tamamen normal ilk topladığım günki gibi.İşlemci ortalama 70 75 arasında(Mastergel pro+Stok fan O.c yok) Ekran kartı 65 70 arasında geziyor.Bios en güncel versiyon.Ayarları default sadece ram profili auto'da 3000mhz'de çalışması için.

Sorun ne bulamıyorum.Aklına bir şey gelen ne olabileceği hakkında fikri olan varsa yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler
Merhaba.Bayramda Vatan'dan CM indirimlerinde Elite v3 600w bir psu aldım.Genel olarak bir sorunu yok fakat fanda inanılmaz bir hava akış sesi var.Özellikle sistem yük altında iken baya baya üfleme sesi geliyor.İnternet alışverişi olmadığı için iade edemedim.Sizce Psu fanını daha kaliteli bir fanla değiştirsem ses kesilirmi yoksa yapısı gereği bu Psu bu kadar seslimi çalışacak.
Arkadaşlar merhaba Asus h97-pro anakart kullanıyorum bios sürümüm baya eski.Asusun kendi sitesinden bios update tool indiriyorum fakat uygulamayı başlatınca please check mei driver is installed diye bir hata ile karşılaşıyorum.Aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde İntel management engine yüklü olarak görünüyor.Bu biosu nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba ps4 için klavye mouse bağlamaya yarayan gimx aparatı yapacağım.Hazır yapıp satanlar var fakat maliyetinden çok daha fazlasını istiyorlar maalesef.

İçerisine yüklenen yazılım sanırım basit kendi sitesi mevcut detaylıca anlatılmış ve ücretsiz sunuluyor.

Sormak istediğim arduino kartı 3 adet lehim ile ucunda usb bulunan bir karta lehimliyorlar.Bu kart tam olarak nedir?Birde herhangi bir arduino kullansam fark ediyormu yani leonardo uno vs.

Bir video linki bırakıyorum yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

https://youtu.be/n6yyRK_sDqI
Silinsin
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 723
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 13.485 (Bu ay: 368)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.