Şimdi Ara

PS3 gamepad'inden nefret ediyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

D+Pad dergisine konuşan Gears of War'ın başındaki adam Cliffy B, içindeki nefreti açığa çıkardı. Gelecekte Sony'nin konsolu için planlarınız var mı diye sorulan bir soruya, "Ben gerçekten PS3 için çalışmıyorum, açıkçası PS3'ün o lanet kontrol sisteminden nefret ediyorum." diyen yapımcı, sözlerine şöyle devam etti. "Tabii ki PS3 için çok güzel şeyler var, şahsen Bluray player'ı çok seviyorum, ayrıca Metal Gear Solid, Heavenly Sword gibi harika oyunları var". Ama şuanda sadece 360 için çalışacağını, bu donanımın oldukça rahat olduğunu ve 360 kontrollerinin de çok iyi olduğunu söyledi.

МК

• Bence saçmalamışXbox controlleri de rahattır ama PS3 o kadar da kötü değil...
  • Ben seviyorum.
  • valla sırf GH3 oynarken nerde o ps kontrolü demiyor değilim(sırf bunun için gitar almayı düşünüyorum) ama xbox 360 ın kontrolleri çok iyi gerçekten.
  • Gears of War'ın başındaki adamdan ne beklersin ki elbette PS3'e mok atacak.
  • Mok atarken saçmalamıyo ama.Haklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibey83

Gears of War'ın başındaki adamdan ne beklersin ki elbette PS3'e mok atacak.

Aynen vallahi. bu herifide bu oyunuda toplasan bir MGS4 etmez ama dikkat çekebilmek için bu haberler oyuna gelmemek gerek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam Haklıdır %80
  • Ben pc'de Logitech Chillstream kullanıyorum(Xbox gamepad'i ile aynı biliyorsunuz),ps3 gamepad'i ile arasında abartıldığı kadar fark olduğunu düşünmüyorum.İkisi de alışıldığında hiçbir sorun yaratmıyor.Xbox'ınki daha büyük olduğu için ele biraz daha rahat oturuyor ve analogların üst tarafı ps3'ünki gibi tümsek değil.Bu iki artı dışında kayda değer bir fark yok bana göre...
  • Cliffy B adı üstünde B kalitede bir insan ! Sen önce neden GEOW 2 , GEOW 1'den daha zayıf kalitede onu açıkla !

KOL Olayına gelince Çok samimi olarak şunu söyleyebilirim : En iyi Kol diye bu forumda lanse edilen Xbox kolunda yön tuşlarının ne kadar kötü olduğu neden dile getirilmiyor ! Yada x,a,y,b tuşlarının neden lolipop gibi sert olduğu Analog çubuk iyi ona lafım yok ps3 de analog çok iyi aynılar ikisinde de UT3 oynadım 2 side aynı performans SONY SIXAXIS de analogların hassasiyetini çok iyi yapmış ! Onun dışında sen bi kolda yön tuşları sağa basrken aşağı gidecek kadar adi ise nasıl kyaslarsın ki 2 kolu Xbox kolu ağır ve kütük bir koldur bunu kimse inkar edemez !

Bana inanmayanlar Xbox kolunda yön tuşları ile bi PES oynasınlar yada yazı yazsınlar sağa basarken aşağı kayıyo sola basarken sol üst çapraza kayıyor ! Bu çok büyük bir eksik ben herşeyi nalog ile yapmak mecburiyetinde değilim ! Ayrıca hızlı tuş kombinasyonunda PS kolu hertürlü ezip geçer yumuşaklık ve genişlik açısından ! Xbox kolundaki tuşlar sert küçük leblebi gibi Ayrıca dikkat edin tuşlar çok yakın birbirlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_Z_2 -- 30 Eylül 2008; 14:32:26 >

• Adam haklı.
  • Street Fighter ve Pes'de PS3 kolu daha iyi(PS3'üm yok PS2 gibi olduğunu varsaydım).FPS oyunlarında ise çok memnunum Xbox 360 kolundan.
  • Nefret ediyorum kelimesi cok guclu bir kelimedir. Kaynak olsaydi okumak istedrdim sahsen. Eminim Nefret kelimesini kullanmamistir, sevmiyorum veya hoslanmiyorum demistir. Bende Ps3 kontrolunu pek sevmeyenler arasindayim ama NEFRET...hayir !
    Nefret etmiyorum, sacma bir aciklama olur.
  • Adam haklı bende sevmiyorum 10 ytl lık atari gamepad gibi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Adam haklı bende sevmiyorum 10 ytl lık atari gamepad gibi .

rıdvan hep haklı olmak zorundamısın abi katılıyorum sanaps3 e ps2(hatta ps1 den) den değişik bir kol yapmaları gerekirdi diye düşünüyorum fark yaratması gerekirdi ama hala aynı kol hesabını siz yapın.
    bu arada bu akşam gelsene rıdvan live a oynarız hep beraber
  • Nefret etmeye ne luzum var yahubu arada ben ps3 joystickinin gorunusunu cok seviyorum ama dandirik kisimlari bence soyle; L2 ve R2 nin pozisyonu, analoglarin 2. aydan sonra lackalasmasi, hassasligini kaybetmesi, sixaxis olayinin pek bi ise yaramamasi ve PS2 ve PS1 oyunlarini oynarken birtakim sorunlar cikartmasi(MGS3 oynarken bir kere nisan aldignizda tekrar iptal etmek neredeyse imkansiz sixaxis'de).

Son olarak da 360 kadar degil ama birazcik daha agir olsaydi iyi olurdu 360 beni yoruyo agirlik bakimindan ama sanirim Dualshock 3 tam kivamindaymis o konuda..
  • bencede bi ps3 kullanıcısı olarak xbox ın gamepad ini beğeniyorum ama ps3 ünkide fena diil..
  • @Geymer

Kaynağını merak etmişsin, kaynak aşağıda. Bu adam kesinlikle çok basit biri. Bir ara Kojima hakkında ileri geri konuşmuş, sonra Kojima'dan insanlık dersi almıştı. Ropörtajın 4. sayfasında merakını giderecek satırları görebilirsin. Adam resmen küfür etmiş...

Kaynak...
  • Biz buna kısaca eşşek hoşaftan ne anlar diyoruz.Sen otur paşa paşa xbox'a oyun geliştir,nefret ediyormuş peh.Şimdi kalkıp Kojima usta ben de xboxun durduk yere 3k verip konsolu çöpe attıran yapısından nefret ediyorum dese ne olacak,değil mi
  • Bişey var ki bu adam Xbox 360 fanı Kojima ps3 fanı değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.