Şimdi Ara

PS3 gamepad'inden nefret ediyorum! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hatuna söyleyeyim de istemeye gitcez yakında...kahveyi 360 controllerle getirsin.....
  • Hakikakten şimdide kol kavgasına dönüşmüş, objektif olarak kendi adıma bir kaç bişeyler yazmak istiyorum.

Hem xbox360 hem ps3 kullanıcısı olarak.

Xbox360 joystick :

Serçe parmaklarım pil yuvası ile kolun tuttuğumuz yeri arasında sıkışmasından çok uzun süre oyun oynayamıyorum. Belli bir süre sonra çok acıyor.

Yön tuşundaki yapı yüzünden kontolu hissetmiyorum.

Tuşlarının oval ve daha dışa doğru çıkık olması yüzündne dövüş oyunlarında kombo yapmam daha zorlaşıyor. Kombolarda hızlı ve arka arkaya seri bastığım için tuşları tam olarak kullanamıyorum, elimden kayıyor, acıyor istediğim gibi rahat değiller.

Kolun çok büyük ve ağır olması çok rahatsız ediyor.

Playstation 3 :

Kollarının altında herhangi bir kabalık olmadığı için ellerim çok rahat ve serbest.

Yön tuşlarının içe basık ve ayrı olması bastığım yönleri hissetmemi sağlıyor.

Tuşlarının düz ve içeri yakın olması çok rahat kullanım sunuyor, xbox360 örneğinde olduğu gibi kombo yapmak çok rahat oluyor.

Kolun boyutu ve hafifliği rahatlığı daha da arttırıyor.

Bunlar benim için geçerli olan kriterler başkalarında değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 1 Ekim 2008; 17:19:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

Hakikakten şimdide kol kavgasına dönüşmüş, objektif olarak kendi adıma bir kaç bişeyler yazmak istiyorum.

Xbox360 joystick :

Serçe parmaklarım pil yuvası ile kolun tuttuğumuz yeri arasında sıkışmasından çok uzun süre oyun oynayamıyorum. Belli bir süre sonra çok acıyor.

Tuşlarının oval ve daha dışa doğru çıkık olması yüzündne dövüş oyunlarında kombo yapmam daha zorlaşıyor. Kombolarda hızlı ve arka arkaya seri bastığım için tuşları tam olarak kullanamıyorum, elimden kayıyor, acıyor istediğim gibi rahat değiller.

Playstation 3 :

Kollarının altında herhangi bir kabalık olmadığı için ellerim çok rahat ve serbest.

Tuşlarının düz ve içeri yakın olması çok rahat kullanım sunuyor, xbox360 örneğinde olduğu gibi kombo yapmak çok rahat oluyor.

şakasın sanırım yada eline xbox 360 gamepad i almadın hiç
    1. nasıl olurda serçe parmağını pilin olduğu yere değdirebiliyorsun?serçe parmak en altta kalıyor alakası yok atmışsın resmen sen kolu ters tutuyor olmalısın dikkatli bak
    sen direk ps3 kolunu övmeye yönelik yazmışsın zaten objektif olarak yorum yazıcaksan yaz boşuna burda sallama

• Kevinsert yaw senin nicki ne zaman görsem dilime şu replik dolanıyor. Dilim Sert Rapim Mert Yok ramazan bana yaramamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 1 Ekim 2008; 17:52:13 >
  • Xbox360'ın Joystick'i her yönden Sixaxis'den üstün..Bunun aksini söyleyecek kadar fan olmayalım lütfen
  • psone,ps2,psp ve xbox kullandım şu göne kadar...en iyi controller ps controller dir xbox biraz ps den örnek alarak yapılan kollar içerir...
    pil kısmı olayı abartılıyor...hiçbir zorluk yaratmıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

Hakikakten şimdide kol kavgasına dönüşmüş, objektif olarak kendi adıma bir kaç bişeyler yazmak istiyorum.

Xbox360 joystick :

Playstation 3 :

şakasın sanırım yada eline xbox 360 gamepad i almadın hiç
    1. nasıl olurda serçe parmağını pilin olduğu yere değdirebiliyorsun?serçe parmak en altta kalıyor alakası yok atmışsın resmen sen kolu ters tutuyor olmalısın dikkatli bak
    sen direk ps3 kolunu övmeye yönelik yazmışsın zaten objektif olarak yorum yazıcaksan yaz boşuna burda sallama

Valla birader bu iki firmayı övmekle benim elime ne geçecek bana paramı veriyorlar, ki xbox360 ilk çıktığından beri var bende, serçe parmağım sıkışıyor yüzük parmağımla beraber ikisi çok ağrıyor, yukarda da yazdım bunlar benim için geçerli diye, önce bir oku anla bence sen xbox360 ı savunuyorsun.

• ya beyle okadarda abartılacak bısey yokzevlkler ve renkler meselesi
    ben xbox 360 kullanıcısıyım kontrollerden son derece memnunum .ha ps3 te kullandım oynadım ılk basta kol hafıf gelyor dogru ama bı eksı bı yonu yok. 2 kolda cok ıyı zaten bırıne alısınca dyerıde bellı bır zaman sonra a normal gelıcegı kesın.
  • yahu dualshock 3 guzel,hos da r2 ıle l2ye uzun basmam gereken oyunlarda arada elımden kayıverıyor xbox 360 padi kullanmadım hıc fakat gorunus olarak bi albenisi var bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Xbox360'ın Joystick'i her yönden Sixaxis'den üstün..Bunun aksini söyleyecek kadar fan olmayalım lütfen

• DS3'den memnunum olmayan varsa kendi bileceği iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Xbox360'ın Joystick'i her yönden Sixaxis'den üstün..Bunun aksini söyleyecek kadar fan olmayalım lütfen

Ahanda buldum seni...

Böyle bir cümle sadece bir fanboy'un ağzından çıkar... Nereden mi anladım? Kan kanı çekiyor tabi...
  • ps2 ps3 derim ben kontrolleri daha iyi yıllarca ps2 de oynamadıgım oyun kalmamıştır fps lerde bana göre iyi araba yarışlarındada öle ama o xbox 360 ın kolunuda kullandım pek rahat digil açıkçası yıllarca ps2 nin koluna alışmış birisiyim buda böle gidecek vazgeçmiyecegim tek şey playstationdur isteyen taraftar isteyen fanatik ne derse desin taraftarım fanatigim vazgeçmeyede niyetim yok benim gibi olan insanlar muhakkak vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

@Geymer

Kaynağını merak etmişsin, kaynak aşağıda. Bu adam kesinlikle çok basit biri. Bir ara Kojima hakkında ileri geri konuşmuş, sonra Kojima'dan insanlık dersi almıştı. Ropörtajın 4. sayfasında merakını giderecek satırları görebilirsin. Adam resmen küfür etmiş...

Kaynak...

Basit bir insan oldugunu dusunmuyorum cunku adami sahsen tanimiyorum ama verdigi cevap "kesinlikle sacma bir cevap olmus". Ingilizce dilinde "I hate the Fucking controller" illede kufur anlamina gelmiyor! Evet, cumlede kufur geciyor...anlatmasi biraz zor. Live'da mesela bir arkadasim beni vurdugunda veya yarista gectiginde "You Bastard" derim...anlami "Serefsiz herif veya namussuz" beni yine vurdu, gecti demektir. Yani kufur kullandigim halde, manasi kötu degildir.
    Ama Cliff'in söyledigi cevaptan anladigim, adam hakikatten Ps3 kontrolunden memnun degil, bu onun görusudur.

Sonucta, her kim ne derse desin...önemli olan senin kontrolden memnunlugun...kim ne derse desin

Npt: Kaynak icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 3 Ekim 2008; 10:48:05 >

• X360 Joypadi ile tanışmış ve 20 aydır kullanmıyor olsam yukarda yazılanlara inanıcam,

1998 senesinden beri PS da oyun oynarım şu an hem PS3 hem X360 kullanıcısıyım; bence kalite olarak aralarında fark var, sağlamlıl dayanıklılık kullanılan malzeme kalitesi açısından X360 Jopad her türlü ezer,
    kullanışlılık açısından X360 tetik benzeri RT ve LT tuşları çok daha kullanışlıdır, PS3 R2 ve R3 tuşlarına bastımmı basmadım mı hissedemiyorum, PS3 hafif sarj ünitesi bakımından pil kullanan X360 JoyPad e göre daha kullanışlı, haraket algılayıcı sensör diğer + sı, ama bana X360 JaoyPad inde ki kalite ve kullanış kolaylığını hissetiremedi Analog tuşların konumu bence X360 da çok daha iyi düşünülmüş, PS1 den beri alışık olduğum PS JoyPad' inden ilk kez X360 geçtiğimde yadırgadım biraz alışınca gördüm ki; bu şekilde bi yerleşim ve kullanım ellerin yapısına daha uygun ben şunu çok iyi biliyorum X360 JoyPad yıllarca kullanılacak kalitede ama PS joypad için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim malesef, eğer Next-Gen konsol Joypad leri ortak kullanıla bilse idi, yani X360 vem PS3 de hem X360 da PS3 ise hem X360 da hem PS3 de, kesinlikle tercihim X360 joypad den yana olurdu....

Tabii yukarda yazdıklarım şahsi tecrübe ve fikirlerimden ibarettir, kullanıcı alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilir....

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

@Geymer

Kaynağını merak etmişsin, kaynak aşağıda. Bu adam kesinlikle çok basit biri. Bir ara Kojima hakkında ileri geri konuşmuş, sonra Kojima'dan insanlık dersi almıştı. Ropörtajın 4. sayfasında merakını giderecek satırları görebilirsin. Adam resmen küfür etmiş...

Kaynak...

Basit bir insan oldugunu dusunmuyorum cunku adami sahsen tanimiyorum ama verdigi cevap "kesinlikle sacma bir cevap olmus". Ingilizce dilinde "I hate the Fucking controller" illede kufur anlamina gelmiyor! Evet, cumlede kufur geciyor...anlatmasi biraz zor. Live'da mesela bir arkadasim beni vurdugunda veya yarista gectiginde "You Bastard" derim...anlami "Serefsiz herif veya namussuz" beni yine vurdu, gecti demektir. Yani kufur kullandigim halde, manasi kötu degildir.
    Ama Cliff'in söyledigi cevaptan anladigim, adam hakikatten Ps3 kontrolunden memnun degil, bu onun görusudur.

Sonucta, her kim ne derse desin...önemli olan senin kontrolden memnunlugun...kim ne derse desin

Npt: Kaynak icin tesekkurler

DİKKAT MESAJDA KÜFÜR VAR!!!! O sebeple 18 yaşıdnan küçükler gözünü kapasın.

Geymer, yapma Allah aşkına

İngilizcem fena değil (Hemen hergün ingilizce anlaşma metinleri okuyorum-inceliyorum-yorumluyorum ve hazırlıyorum, hukuki açıdan)

Fucking kelimesi argodur ve sokak dilinde sıklıkla kullanılır biliyorsun.

Türkçedeki .... koyim gibi bir laf.

Yani I hate fucking ps3 controller dediğimizde,

.... na koduğumun ps3 controllerinden nefret ediyorum demiş oluyoruz.

Bu motomot bir çeviri değil tabi , zaten motomot çeviriler çoğu zaman anlaşılır olmuyor.

Peki motomot yapalım

I hate fucking PS3 controller.

s..tiğimin ps3 controllerinden nefret ediyorum.

eeee, gene küfürlü oldu ya.

Demekki küfür etmiş

Ha, kötü niyetli mi? hayır, bu bir küfür doğru ama amaç sövmek değil. Adamların tarzı bu, fuck this fuck that tadında konuşuyorlar. Bkz. Scarface.

Mesela şöyle deseydi,

I hate fucking ps3 controller. That motherfucker Sony always able to fuck things up.

Aha işte burada sövmek amaçlı bir küfür sözkonusu olacaktı.

Aman yanlış anlama, tamamen şaka amaçlı yazıyorum bunları, az çok tanıyorum mesajlarından seni o sebeple samimiyetimi maruz görürsün diye düşünüyorum.

• That motherfucker Sony always able to fuck things up.

Kardeşim yardımcı fiili untmayalım That motherfucker Sony is always able to fuck things up.
  • avk,
    Yanlis anlasilma yok ve sende guzel bir konuya deginmissin

Son yazdigim cumledeki gibi... "Ama Cliff'in söyledigi cevaptan anladigim, adam hakikatten Ps3 kontrolunden memnun degil" Burada "Fucking" dedigi Ps3 kontrolunu sevmedigini misli olarak daha guclendiriyor.

Yaw, belkide bizim bilmedigimiz bir hikaye gecmistir Cliff'in basindan...ne bileyim yolda yururken belkide bir grup Ps3 kontrolleri buna meydan dayagi cekmistir, ondan garezi vardir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

That motherfucker Sony always able to fuck things up.

Kardeşim yardımcı fiili untmayalım That motherfucker Sony is always able to fuck things up.

Ahahaha :)

Doğru, fakat elemanın bu kadar ayrıntıya dikkat ederek bu lafı söylemeyeceğini hayal etmiştim.

Aslında,

"That muhterfucker Sony , (virgül) always able to fuck things up. " dediğinde "is" e gerek kalmayacaktır.

Konuşma dilinde düşün sadece.

Şu ......... Sony, herzaman işleri ....... yi başarır. Aslında dedim ya, argo ve konuşma dilini düşün, motomot çeviri yapma; sonuç:

Şu ....... Sony, her zaman işleri pok etmeyi başarır gibi.

Ya neyse konudan uzaklaşmayalım, şimdi birileri gelip "What the fuck man!!!!, burayı okula çevirdiniz" diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 3 Ekim 2008; 11:49:44 >

• Grammar kurallarına uyunuz, uymayanları uyarınız...

am/is/are+be able to+V1+Object E dur gari mesleğimizi yapalım

Informal language OUT - Formal Language IN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 3 Ekim 2008; 12:06:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.