Şimdi Ara

PS3 gamepad'inden nefret ediyorum! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oha.giırz of wor u bu zibidilermi yapıyo şimdi.
    paraya para demiyodur bunnar....

mani diyolardır doğal olarak...

quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

ps3 pad'in sevmeyenlere :
     PS3 gamepad'inden nefret ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Temmuz 2010; 12:36:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

Logitech Cordless Rumble Pad 2 kullanıyorum DS3 yerine, mutluyum... keşke gamecube kolunu bağlayabilsek... DS3 gerçekten en rahatsız gamepad gibi geliyor... daha dolgun, daha ağır bişi lazım...

hocam titreşim var mı birde ps tuşu yerine kullanabileceğimiz bir tuş mevcut mu gamepadte ?

titreşim pcde var, ps3te yok... ps tuşu da yok :) onu klavye yada ds3 ile hallediyorum :)

hocam klavye derken ps3'ün kendi klavyesi mi

evet... üzerinde mesaj ve arkadaş listesi tuşları var, onlarla da menüye çıkılıyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crimson devil

Hepiniz haklısınız adam alt üstü gears of war gibi bir oyun yapmış nedir ki ?
    Herkesin yapabileceği bişe sonuçta.Ayrıca kendi fikrini söylemiş joystick hakkında ki tamamen yanlış ps3 joystick'i yer yüzünde gelmiş geçmiş en iyisi.
    Xbox gibi bir oyun konsoluda neden var zaten onuda anlamış değilim.

Yoruma bak komedya
  • @Firenze
    Sendeki bu değişimin sebebi nedir..Özellikle de son bu zamanlar yazdığın mesajlar iyice olayı kopardı..Ben böyle şeylere dikkat ederim.Önceki yazılanları kolay kolay unutmam.Ekim ayında olan ban dalgasından dolayı ps3'e geçtin.O zaman ki mesajların dün gibi aklımda,ama şimdi bakıyorum o mesajları sanki başkası yazmış.Yani ben anlamıyorum abi değişen nedir.Neden bu kadar kendinizden nefret ettiriyorsunuz..Elinize geçen nedir..İki taraflı oynamaktan rahatsız olmuyonuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

DS3'ün tek eksiği

Kısa olması.Uzun olsalar daha rahat olacaktık.

ps1 de iki çeşitti analog olmayanlar şuanki kısalıkta analoğu olanlar sizin istediğiniz gibi uzundu.ps2 ile beraber şuanki haline getirdiler.

bu arada tam yerinde yazıyorum diye düşünüyorum. :)

satılık HAMA BOOMERANG PS3 Wirelles controller

http://forum.donanimhaber.com/m_41414697/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41414697

• Firenze kardeşimiz komedya yazarak kendi algı kapasitesinden bahsetmiş belliki sabah sabah beni güldürdün.
    Bence yorumları bi tekrar oku ( bilmem bişe değişirmi senin için ama...)
    Senin anlayacağın dileden kısaca ne demek istediğimi yazim...
    Tabiki Xbox 360 joystick'i gelmiş geçmiş en iyi kollardan biri.Ps3 koluda bana göre müthiş bir kol.İkisi arasında asla bir ayrım yapamam.Bütün konsollara sahip birisi olarak tüm joystik'lerin kusurlarından bile zevk alıyorum.Hepsinin arşivini yapıyorum.Bence önemli olan alışkanlık meselesi kim hangi kola alışmışsa ona en güzel kolmuş gibi gelir.Bu forumdaki arkadaşların bazıları hiç bişeyden anlamazken xbox'ın herşeyini iç donanımına kadar en güzel oyunlardan birinin yapımcısına kadar iki dakikada harcamışlar.her konsolun fanıyım hiç birine laf ettirmem.Her biri gelecek nesilin rehberidir.Dreamcast olmasaydı belkide bu trigger muhabbetide olmayacaktı.Xbox live olmasaydı sony belkide geniş bir alternatif sunmayacaktı.Wii olmasaydı şimdiki haraket algılayıcı projeler geliştirilmeyecekti....Böylelikle uzar gider bunlar.
    Herkese iyi günler.Umarım birşeyler değiştirebilmişimdir.

• bence gayet güzel
  • Ya kontroller konusunda haklı FPS oyunlarında Xbox kolu çok daha iyi 2 sinde de oynamış biri olarak
  • Xbox gamepad PS3 gamepad'e göre daha güzel geliyor bana,ama tabiki zevk meselesi.
  • Zamanında ps3'üm yokken Xbox'ım varken ben de öyle diyordum kesinlikle alışkanlık meselesi başka bir şey değil hem oynayan adam her ikisiyle de oynar nedir bu saçma sapan ayrımcılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Zamanında ps3'üm yokken Xbox'ım varken ben de öyle diyordum kesinlikle alışkanlık meselesi başka bir şey değil hem oynayan adam her ikisiyle de oynar nedir bu saçma sapan ayrımcılık.

Xbox 360'ım 3 kırmızı yedikten sonra bende PS3 e geçtim ama Xbox gamepad'lerimi çok özlüyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Zamanında ps3'üm yokken Xbox'ım varken ben de öyle diyordum kesinlikle alışkanlık meselesi başka bir şey değil hem oynayan adam her ikisiyle de oynar nedir bu saçma sapan ayrımcılık.

Xbox 360'ım 3 kırmızı yedikten sonra bende PS3 e geçtim ama Xbox gamepad'lerimi çok özlüyorum:(

Valla hocam Xbox'sız duramam ben benim de gördü ama yenisini aldım yani
  • Biliyordum..Sırf gamepad yüzünden bu oyunun çıkmadığını
  • ben de hiç sevmiyorum geçen ps3 kafede uncharted 2yi denemek için gittim bok gibiydi cidden oynayamadım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 9 Eylül 2011; 11:49:39 >
  • Benim de pek sevdiğim söylenemez, iki konsolda olmasına ragmen nerdeyse sadece controller icin oyunları xbox'a alıyorum.
  • Ya arkadaşlar o kadar abartmayın ya..Bende PS2'yle başladım oyunlara..Sonra PC'e geçtiğimde klavyeye alışamadığım için Logitech Chillstream aldım..Zaten X360 kolunun aynısı..Başta bir iki zorluk çektim sonra dan alıştım..PS3'e geçtikten sonrada yine bir sorun yaşamadım..Ben anlamıyorum nasıl bu kadar zorluk çekiyorsunuz..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.