Şimdi Ara

PS3 firmware update etmeden herşeyi yapabilme Tekniği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu işlem illegal değildir.Kişilerin istedikleri firmware ile ps3 lerini kullanmasında sorun yoktur ve ayrıca bu işlemde herhangi bir illegal kod kullnılmamaktadır.
    Bu işlem ne işe yarıyor? : Çok basit PS3 firmwareiniz 1.10 bile olsa her türlü online oyunu oynayabiliyorsunuz,normal oyunları single player da oynayabiliyorsunuz.Mantığı basit ,bir DNS sunucusu oluşturup pS3 e çıkmış yeni bir firmware olmadığını göstertyorsunuz.

Yöntemler 2 tane :
    1)

Here's a simple way to setup your PS3 to bypass the firmware check using a Windows machine as a dns server, its basically the same thing as what Wii users did to use the wii shop as a browser:

1) Download the SimpleDNS software fromhttp://www.simpledns.com/download.aspx

2) Run SimpleDNS (you don't have to reboot despite the installer telling you to..), click on the Records button

Image

3) In the records window, click on Tools > Quick Domain Wizard

Image

4) for domain name enter: ps3.update.playstation.net

for Web server IP enter 67.15.88.46
    delete the Secondary DNS name entry, you do not need it

Image

5) Now that you have your new server added, you need to add A Name entries so the ps3 gets redirected on the firmware requests, to do this simply right click and choose New Host Address (A-Record)

Image

6) we need to add two A-Name entries, depending on what region you are in. You can add as many as you'd like if you want to cover your bases though

For the us, we need fus01.ps3.update.playstation.net and dus01.ps3.update.playstation.net

So, In the host address window, enter fus01.ps3.update.playstation.net for Record name, and 67.15.88.46 for IP Address, set the Time To Live to 999 days. Repeat this for dus01.ps3.update.playstation.net

Image

7) your end result should be a setup similiar to this, once done simply close the records window in SimpleDNS so that it is back at the activity window

Image

8) On your playstation 3, go into internet settings and enter manual setup and set your PS3's DNS server entry for the IP of the pc on your lan which is running SimpleDNS, then away you go!

2)

OK for all those who want to use the spoof using Windows here is how i did it.

First download ettercap for windows from here
    (https://sourceforge.net/project/show...kage_id=130431 )
    I used ettercap-NG-0.7.2-win32.exe

Afterwards you install that you will need to download winpcap from (http://www.winpcap.org/install/bin/WinPcap_4_0.exe )

after you get both those installed you need to replace the etter.dns with the one from ps3news

Now run ettercap
    choose the tab that says sniff --> unified Sniffing
    choose your network adapter and press ok

next go to the tab that says plugin -->manage plugins
    select dns_spoofing (should be third on the list)

then under tab that says start
    select start sniffing

then under hosts tab
    scan for hosts

lastly go to Mitm --> Arp poisoining
    Select one way poisoning

and you are set.

Works for me using windows xp with a laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 20 Şubat 2007; 12:05:23 >

• Bu işlem ile yakında firmware downgrade yapılabilecek
  • Eline sağlık kardeş çok yararlı olacak şu İso Loader olayından sonra bu bilgi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Bir boş mesaj daha.Neyse bu foruma mesaj hazırlayan da kabahat.

:) sinirlenme dostum bunlar iyi haberler tablo her geçen gün dahada netleşmeye başladı. paylaşımın için ellerine sağlık
  • tam olarak neye yarayacak!!bilgi lütfen
  • 1-Bu yöntem denendi mi?
    2-Türkeçesi yazılırsa daha yararlı olur?
  • dostum eline sağlık neden kızdın anlayamadım
    bing king in dediği gibi bunu türkçeye çevirebilirsek süper olur eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işlem ile d,yelim 1.32 için Loader programı çıktı ve 1.60 yaparsanız loader kullanamayacaksınız.O zaman 1.32 kullanırsanız ne Blurayden oyun ne de multiplayer oyun oynayamazsınız.Bunu aşabilmek için kullanılan bir yöntemdir.
    Kızmamın nedeni ise büyük bir gelişmeyi aktarıyorum ama altta buna ne gerek var diye mesaj geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Bu işlem ile d,yelim 1.32 için Loader programı çıktı ve 1.60 yaparsanız loader kullanamayacaksınız.O zaman 1.32 kullanırsanız ne Blurayden oyun ne de multiplayer oyun oynayamazsınız.Bunu aşabilmek için kullanılan bir yöntemdir.
    Kızmamın nedeni ise büyük bir gelişmeyi aktarıyorum ama altta buna ne gerek var diye mesaj geliyor.

çok gerek var diyorum bendebence bu olayla loaderin önü sonuna kadar açılmıştır böylece fw yükselmelerinde yaşanacak olan çakışma bununla çözülmüş oluyor gerçekten sevindirici

• psp gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre1996

psp gibi

Zaten PS3 menü tasarımı,firmware numaralandırma ve Oyunların dosya sistemi olarak PSP nin aynısı.
  • Ve Sony bunu göz göre göre yaptı demekki Sony de bunu istiyor, yani psp'nin kırıldığı belli sen yine tut aynı dosyalama sistemini kullan...Neyse benim için hava hoş bravo Sony...
  • peki bunu biz nasıl yapacağız!!yapan tam olarak anlatsa makbule geçmez mi
  • programı indirdim dediği ayarları yaptım. Son olarak dns sunucu adresine makinenin ip sini istiyo verdim olmadı. Manual yaptım. Dns, ıp bütün değerleri girdim gene olmadı :(
  • Arkadaşlar bu benim eski konu yeni konuya şurdan ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=13105414&cat=317&mem=7154
  • Yöntemler 2 tane:
    1)

Burada basit bir yoludur Kur PS3 firmware kontrol DNS sunucusu olarak Windows makine kullanarak atlamak için, temel olarak aynı şey ne Wii kullanıcıları, tarayıcı olarak Wii alışveriş kullanmak için yaptı:

1)http://www.simpledns.com/download.aspx gelen SimpleDNS Yazılım İndir

2) Çalıştır'ı SimpleDNS (siz yükleyici .. size söylüyorum rağmen yeniden başlatmanız), kayıtları düğmesini tıklayın yok

Görüntü

3) kayıtları penceresinde Araçlar tıklayın> Hızlı Alan Sihirbazı

Görüntü

4) alan adı girin: ps3.update.playstation.net

Web sunucusunun IP 67.15.88.46 girin
    İkincil DNS adı kaydı silmek için, ona gerek yoktur

Görüntü

5) Şimdi, yeni sunucu eklediğinizde, bunu ps3 firmware istekleri yönlendirilecekseniz alır, sadece sağ tıklayarak bunu yapmak ve Yeni Ev Sahibi Adres seçin (A-Record) Bir Adı girdileri eklemeniz gerekir

Görüntü

6) size eğer üsleri de kapsayacak şekilde istediğiniz gibi istediğiniz sayıda ekleyebilirsiniz in hangi bölgeye bağlı olarak bir-Adı kayıtları, iki eklemeniz gerekir

Için, bize, biz fus01.ps3.update.playstation.net ve dus01.ps3.update.playstation.net gerek

Yani, ev adresi penceresinde, Record isim fus01.ps3.update.playstation.net girin ve 67.15.88.46 IP adresi için, 999 gün yaşamak için zaman ayarlayın. Dus01.ps3.update.playstation.net için bu işlemi tekrarlayın

Görüntü

7) son sonucu bir kurulum şu şekilde olmalıdır, sadece bir kez, böylece tekrar aktif pencere at SimpleDNS bulunan kayıtları penceresini kapatmak yapılır

Görüntü

8) PLAYSTATION 3, internet ayarları girmek ve manuel kurulumu girin ve LAN olan, sonra size git SimpleDNS çalışan üzerindeki bilgisayar IP için PS3 DNS sunucusuna giriş ayarlamak!

2)

Tüm bu olan sazanlama burada Windows kullanarak kullanmak istediğiniz için Tamam nasıl i did.

Buradan windows İlk indirmek ettercap
    (Https: / / sourceforge.net / proje / show...kage_id = 130431)
    I-NG-0.7.2-win32.exe ettercap kullanılan

Daha sonra size indirmek winpcap için (http://www.winpcap.org/install/bin/WinPcap_4_0.exe) kimden gerekir yüklemek

sonra almak hem de size ps3news gelen biri ile etter.dns değiştirmeniz gerekiyor yüklü

Şimdi ettercap çalıştırmak
    sekme seçin SNiFF söylüyor -> Sniffing birleşik
    ağ bağdaştırıcısı ve Tamam'ı seçin

yanındaki eklentisi -> yönetmek söylüyor sekmesine gidin eklentileri
    seçin dns_spoofing (listedeki) üçüncü olmalı

sekmesi sonra altında yazan başlatmak
    seçin koklama

sekmesi barındıran sonra altında
    bilgisayarları tarama

son Mitm gidin -> Arp poisoining
    Bir şekilde zehirlenmesi

ve ayarlanır.

Eserler benim için bir dizüstü bilgisayar ile Windows XP kullanıyor.

• @greenk

Dostum, Emeğine Sağlık ancak Türkçeleştirmek için biraz geç kalmadınmı, 2007'nin konusu bu..
  • yeniliklere kim hayır der ki :))
  • Ataskirana katiliyorum

Yenilik değişmeyen tek şeydir
  • Linkler çürümüş ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.