< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi PS Plus Aboneliği Tercih Edilmeli?

-
-
26 TL fark olduğu için Deluxe üyelik alın hocam. En üst paket Deluxe oluyor.
-
Teşekkür ederim hocam. Deluxe alacağım.
Bu indirim ne zamana kadar devam ediyor hocam bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutdem -- 16 Şubat 2025; 12:12:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deluxe üyelik al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26 Şubat'a kadar diye yazıyor. Son güne bırakmayın, konsol gelir gelmez alın ki bi aksilik çıkmasın. İndirimi kaçırmayın. Bu arada Plus aboneliğini aldıktan sonra "PS Plus Essential"in bedava verdiği aylık 3 hediye oyunu kütüphaneniz eklemeyi unutmayın. Eğer eklemezseniz verilen oyunlar boşa gider. Deluxe üyelik en üst paket olduğu için Deluxe'nin içerisine (Extra ve Essential) abonelikleri dahildir.
Bu arada hocam, beni alıntılamadığınız için bana bildiğim gelmedi. Yazınızı sonradan gördüm.
-
Dostum selamlar, bendede PS4 vardı ama 2 yıl once satmıstım. Dun Ps5 aldım ama plus uyelıgı hangısını alsam bılemedım. DAha dogrusu şöyle bir sorum olacak. Deluxe'de her ay 3 oyun verıyor ve kutuphaneye ekledıgımızde ıstedıgımız an ındırıp oynayabılıyoruz ya. Bunu extra'da da yapabılıyormuyuz?
-
Plus üyeliklerin hepsinde her ay 3 oyun veriyor. Extra, Deluxe, Essential. Hepsinde veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deluxe üyelik al en mantıklısı o. Aylık verilen 3 oyun + bütün oyun katalogları (Normal+Klasik) paket içinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X