Şimdi Ara

ps3 e klavye ve mause

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 e klavye ve mause takabiliyomuyuz birde takınca ps deki gibi olurmu

• Önceki konuları okursanız, bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa bunu da hiç anlamam, ps3'ün bana göre en büyük artılarından biri ds3'ün klavyeye göre çok daha kullanışlı olmasıdır, millet beceremiyo hemen klayve-mouse takmaya çalışıyo, eee tabi playstation geçmişi yok adamın almış ps3'ü denemiş becerememiş, kardeşim biraz dene uğraş oynaya oynaya alışırsın klavye-mouse'dan daha rahat emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

yaa bunu da hiç anlamam, ps3'ün bana göre en büyük artılarından biri ds3'ün klavyeye göre çok daha kullanışlı olmasıdır, millet beceremiyo hemen klayve-mouse takmaya çalışıyo, eee tabi playstation geçmişi yok adamın almış ps3'ü denemiş becerememiş, kardeşim biraz dene uğraş oynaya oynaya alışırsın klavye-mouse'dan daha rahat emin ol

aynen katılıyorum sana :) O konsol bütünler ps3 daha zevkli oluyor uğraşın azcık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye oluyor, mause u bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR

Klavye oluyor, mause u bilmiyorum.

Hack Yaparsanız Olabilir Bir yerde PSP için Mouse Hack Görmüştüm
  • PC için olan klavye mouse'ları takarsanız oyunlarda çalışmaz. Sadece browser'da ve yazışma bölümünde çalışır. Ama oyunlarda kullanmak için üretilen klavye mouse'lar var. Amazon'da arayın ps3 mouse diye bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuz çalışıyor sadece wirelles olması gerekiyor,takın USB'yi internette mouse-klavyeyle doya doya surf yapın
  • Ps3 joystickin uzerine eklenti olarak kucuk klavyeler satiliyor blackberry klavyesinden biraz daha buyuk bunu tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerBoy1

quote:

yaa bunu da hiç anlamam, ps3'ün bana göre en büyük artılarından biri ds3'ün klavyeye göre çok daha kullanışlı olmasıdır, millet beceremiyo hemen klayve-mouse takmaya çalışıyo, eee tabi playstation geçmişi yok adamın almış ps3'ü denemiş becerememiş, kardeşim biraz dene uğraş oynaya oynaya alışırsın klavye-mouse'dan daha rahat emin ol

aynen katılıyorum sana :) O konsol bütünler ps3 daha zevkli oluyor uğraşın azcık :)

joystiği becerebiliyorum bf3 gibi oyunlarda ilk 3 ten aşağıya düşmem onlinede ve ondan daha önemli sorunlarım çıktı
    2. klevye ve mause den daha rahat demişsin bir gün dene fareylemi daha iyi analoglamı yorumlarınız için tşkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 5 Ağustos 2012; 8:02:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

quote:

Orijinalden alıntı: GamerBoy1

quote:

joystiği becerebiliyorum bf3 gibi oyunlarda ilk 3 ten aşağıya düşmem onlinede ve ondan daha önemli sorunlarım çıktı
    2. klevye ve mause den daha rahat demişsin bir gün dene fareylemi daha iyi analoglamı yorumlarınız için tşkürler

Kimiden kimine değişir bu herkes elinin geliştiği şekilde oynar buda senin pc'de daha baskın bir oyuncu olduğunu gösterir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

ps3 e klavye ve mause takabiliyomuyuz birde takınca ps deki gibi olurmu

Aradığın şey aşağıda

PS3 Klaye - Mouse Seti Yeni Ürün (DUALSHOCK ile FPS oynayamıyorum diyenler için)

http://forum.donanimhaber.com/m_54502808/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.