Şimdi Ara

uncharted 4 klavye-mouse ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uncharted 4 klavye-mouse ile oynanıyor mu

• Ben denemiştim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Ben denemiştim olmadı

• Ps4 kendisi klavye mouse deteklemiyor. Harici aparat kullanmanız şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Ps4 kendisi klavye mouse deteklemiyor. Harici aparat kullanmanız şart.

yok öyle birşey apartt olmadan da çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

yok öyle birşey apartt olmadan da çalışıyor

Alıntıları Göster

• kunglao K kullanıcısına yanıt

Onu sadece menüde kullanabiliyorsun. Oyunların yüzde 99'unda destek yok (COD Modern Warfare 2019, Fortnite gibi istisnalar dışında). Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi klavye mouse istiyorsan ya Hori firmasının lisanslı klavye-mouse ürünlerini alıp oynayacaksın ya da Xim APEX gibi klavye-mouse sinyallerini gamepad sinyallerine çeviren cihazlar kullancaksın. Başka bir yolu yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataaay

Onu sadece menüde kullanabiliyorsun. Oyunların yüzde 99'unda destek yok (COD Modern Warfare 2019, Fortnite gibi istisnalar dışında). Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi klavye mouse istiyorsan ya Hori firmasının lisanslı klavye-mouse ürünlerini alıp oynayacaksın ya da Xim APEX gibi klavye-mouse sinyallerini gamepad sinyallerine çeviren cihazlar kullancaksın. Başka bir yolu yok.

Yazdığımı okumadın heralde çoğu oyunda yok demişim, parantez içinde Fortnite ve COD Modern Warfare 2019 gibi istisnai oyunlarda var demişim. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi başka bir yolu yok bu işin, ya XIM cihazlarından birini alacaksın (120 dolar) ya da Hori'nin ürünlerini alacaksın.

• quote:

multiplayer için cod,fornite,pubg,unc.4 bunlar yeterlidir..

PUBG ve Uncharted 4'de yok işte destek, diğer Call of Duty oyunlarında da yok, BF oyunlarında da yok. Sadece o saydıklarından Fortnite ve Modern Warfare 2019'da var.

• Arkadaşin beyni patates cidden her oyunda olmuyo belli başli oyunlar var hepsinde istiyosan alacam xim falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yazdığımı okumadın heralde çoğu oyunda yok demişim, parantez içinde Fortnite ve COD Modern Warfare 2019 gibi istisnai oyunlarda var demişim. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi başka bir yolu yok bu işin, ya XIM cihazlarından birini alacaksın (120 dolar) ya da Hori'nin ürünlerini alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Arkadaşin beyni patates cidden her oyunda olmuyo belli başli oyunlar var hepsinde istiyosan alacam xim falan

olum 168 tl ye satılan bir cihaz,pahalısı 120 dolar uçuk

• Mousa en yakin hissiyat xim yoksa kamyon direksiyonun ceviri gibi hissedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 16 Kasım 2020; 14:36:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl konu? Kendin sorup kendin mi cevaplıyorsun ?

Kardeş o ürünü alırsan iki gün sonra sinir krizi geçirip cihazı fırlatma olasılığın yüksek, akıcı bir deneyim alamazsın PC'deki gibi. Bu işi düzgün bir şekilde yapabilen tek firma XIM firması ister onlardan al, ister alma ancak beni saçma sapan bir şekilde etiketleyip ürün linki atma, rica ediyorum. Ben sana XIM 120 dolar diyorum sen bana yan sanayi ürünün linkini atıp 168 TL yazıyorsun. Madem bu kadar akıllısın, al cihazı gör performansını ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 16 Kasım 2020; 14:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kovalenko

Bu nasıl konu? Kendin sorup kendin mi cevaplıyorsun ?

bilgi paylaşıyoruz

cod,fortnite oyunlarında klavye mouse tak çalıştır oluyormuş ben unc.4 tede olabilir mi acaba gibisinden sonradan video olarak gördüm bilmiyorum belki ps4 ayarlardan olabilir belki olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.