Bildirim
GamePad'i Mouse yapmak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yapmasına yaparsın ama uygun yazılımı yazman gerekir. -
Bildiğiniz hazır yazılım var mı? -
Gamepad'i pcde mouse olarak kullanacaksan zaten yazilim var arsivde olacakti hatta bir bakayim bulabilirsem yazacagim adini.Mouse ve klavyedeki her tusu gamepad'e atayabiliyorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Gamepad'i pcde mouse olarak kullanacaksan zaten yazilim var arsivde olacakti hatta bir bakayim bulabilirsem yazacagim adini.Mouse ve klavyedeki her tusu gamepad'e atayabiliyorduk.
joytokey mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: xbox forza
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
joytokey mi?
Benim dedigim bu degil hocam hatta programin yaninda birsuru resim geliyordu oradan kendi gamepadimize en yakin tasarimi secip butonlari ustune yerlestiriyorduk belki hatirlar biri ismini. -
Öyle bişey olursa çok işime yarar. -
Joystick 2 Mouse indirdim ama ayarlayamadım -
Xpadder
Kraldır candır.
Değil mouse, isterseniz klavye olarak bile kullanabilirsiniz gamepad i -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Candemir
Xpadder
Kraldır candır.
Değil mouse, isterseniz klavye olarak bile kullanabilirsiniz gamepad i
Paralı ama -
quote:
Orijinalden alıntı: MrKerberoS
quote:
Xpadder
Kraldır candır.
Paralı ama
Sanki bilgisayarında kullandığın işletim sistemi ücretsiz
En ince detayına kadar ben mi anlatayım yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 11 Şubat 2012; 18:36:09 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MrKerberoS
quote:
Xpadder
Kraldır candır.
Paralı ama
Sanki bilgisayarında kullandığın işletim sistemi ücretsiz
En ince detayına kadar ben mi anlatayım yani
Ben paralı istemiyorum ama
-
Ben daha bir şey demiyorum :D -
Fena fail. -
H.E.L.P US -
Bir yıla yaklaştı Joytokey kullanıyorum, memnunum.Xbox kolunu mouse olarak kullandıktan sonra, bir daha asla mouse kullanmam, kullanmıyorum da zaten aylardır.
Günlük/internet kullanımında mouse dan çok daha hızlı, ergonomik ve kullanışlı bence (Hoş, ben AoE 2 yi dahi bu kolla oynuyorum).Elveda carpal tünel sendromu! Xbox ın her tuşuna bir kısayol atadım, IE sayfalarına taklalar attırıyorum vallahi!
Bu şekilde kullanımda, ayarları ne kadar iyi yaparsanız o kadar iyi verim alıyorsunuz tabi.Mesela, windows ayarlarından fare işaretçi hızını maximuma getirmek şart bence.Joytokey de de analog threshold değeri var.Onu ne kadar düşük ayarlayabilirseniz o kadar iyi oluyor.Şu an transforming gamaped li en son çıkan xbox kolunu kullanıyorum, Threshold değerini % 7 olarak ayarlayabildim (daha aşşağıya indirdiğim zaman fare imleci ufak kaymalar yapıyor).Elimde aynı koldan bir tane daha var, onda % 16 nın altına inemiyorum.İki kol arasında kullanımda bariz fark var, % 7 çok daha iyi.O yüzden % 7 olanını pc de, % 16 olanını xbox ta oyunlarda kullanıyorum.İlginç bir şekilde, % 16 olan daha iyi sonuç veriyor oyunlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekiad -- 12 Şubat 2012; 12:33:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X