Bildirim
Windows 11 Pc ye bluetooth ile 2 oyun kolu bağlama ve tavsiye istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bluetooth daha gecikmeli bağlantı sağlıyor, aklında olsun. wireless ya da kablolu tabi en iyisi.
_____________________________ -
kol tavsiyeniz ne olur 2 lira civarına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.akakce.com
Just a moment...https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-lite-kablosuz-fiyati,690277452.html1 senedir PC'de kullanıyorum. Tam bir f/p ürünü.
_____________________________ Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 -
hocam yeğene bakıyorum ve soldaki joystick yukarda diye istemiyor bu tarzları
ps5 kolu gibi yanyana istiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı