Şimdi Ara

ps3 e bluetooth kulaklığı nasıl bağlanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
43.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jrjordan23

PS3 te multiplayer oynarken bu kulaklıkları kullanabiliyormuyuz? Takım arkadaşlarımızla konuşabiliyormuyuz?

evet

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: jrjordan23

PS3 te multiplayer oynarken bu kulaklıkları kullanabiliyormuyuz? Takım arkadaşlarımızla konuşabiliyormuyuz?

evet

Alıntıları Göster
    Önveden PS3 ün ana menüsünde sesli chat olayı vardı vede 4 kişi aynı anda sesli chat yapabiliyordu. Bu özelliği son gelen uptadeler ile nedendir bilinmez kaldırdılar.

İlle kameranız varsa konuşabilirsiniz diye bir secenek cıkıyor. İnşallah bunu düzeltirler.
    X-BOX da ise bu özelliği kullanırken o esnada oyununuzuda oynayabiliyorsunuz. Konuştuğunuz arkadaşlarınız o esnada farklı oyunlar oynuyor olsalar dahi.
    Ümit ederim PS3 rakibinin hareketlerini inceliyordur vede en kısa zamanda sıkı bir uptade yayınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: blazek

Önveden PS3 ün ana menüsünde sesli chat olayı vardı vede 4 kişi aynı anda sesli chat yapabiliyordu. Bu özelliği son gelen uptadeler ile nedendir bilinmez kaldırdılar.

İlle kameranız varsa konuşabilirsiniz diye bir secenek cıkıyor. İnşallah bunu düzeltirler.
    X-BOX da ise bu özelliği kullanırken o esnada oyununuzuda oynayabiliyorsunuz. Konuştuğunuz arkadaşlarınız o esnada farklı oyunlar oynuyor olsalar dahi.
    Ümit ederim PS3 rakibinin hareketlerini inceliyordur vede en kısa zamanda sıkı bir uptade yayınlar

Alıntıları Göster
    LG HDM-300 KULAKLIGIM VARDI 2 SENE ÖNCE HEDİYE GELMİŞTİ GELDİGİNDENDİR DURUYORDU KUTUSUNDA SIFIR ACILMAMIŞ:D

ŞİMDİ AÇTIM VE KULLANDIM TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER SENİ SEVİYORUM <3
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

LG HDM-300 KULAKLIGIM VARDI 2 SENE ÖNCE HEDİYE GELMİŞTİ GELDİGİNDENDİR DURUYORDU KUTUSUNDA SIFIR ACILMAMIŞ:D

ŞİMDİ AÇTIM VE KULLANDIM TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER SENİ SEVİYORUM <3

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki internette gezinmek için bluetooth mouse kullanabiliyormuyuz usb den adaptöreünü bağlayıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gAmEr_MaN egE

arkadaşlar bende nokia bh-102 var 2.0 accesory settings ten bluetooth device settings i seçiyorum ara ara ara bulmuyor yardımcı olurmusunuz

bt kulaklığını kayıt etme moduna geçirdin mi? yani telefona bağlarken cihaz aramasında çıkması için yaptığın işlemden bahsediyorum.

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

arkadaşlar bende nokia bh-102 var 2.0 accesory settings ten bluetooth device settings i seçiyorum ara ara ara bulmuyor yardımcı olurmusunuz

bt kulaklığını kayıt etme moduna geçirdin mi? yani telefona bağlarken cihaz aramasında çıkması için yaptığın işlemden bahsediyorum.

Alıntıları Göster
    teolefonda çıktı aradım scannıng diyor bulmuyor basılı tutun yazıyor yukarıda onu denemedim

• quote:

teolefonda çıktı aradım scannıng diyor bulmuyor basılı tutun yazıyor yukarıda onu denemedim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar teşekkürler bilgileri okuyarak sonunda kulaklığımı çalıştırdım

arkadaşlar teşekkürler bilgileri okuyarak sonunda kulaklığımı çalıştırdım

Alıntıları Göster
    Elektroworlda kontürland marka ps3 için headset kulaklık vardı onu almaya kafama koydum bu jabramı iyidir kontürland marka mı iyidir

psn:volkantr
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal533

Elektroworlda kontürland marka ps3 için headset kulaklık vardı onu almaya kafama koydum bu jabramı iyidir kontürland marka mı iyidir

jabra tabiki

XPS 1640

Psn: Gokay1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

quote:

Orijinalden alıntı: pascal533

jabra tabiki

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Nokia BH103 kulaklığı ps3'e tanıttım.Sonra connect yaptım.Normalde çalışması lazımken, BFBC2'de takım arkadaşlarımla (squad) hiç konuşamıyorum.Normalde oyunda konuşan arkadaşların hepsinin nicklerinin yanında head set gösteren işaret varken benimkinde yok.Üstelik hala connect olduğu halde.Atladığım bir ayar mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar Nokia BH103 kulaklığı ps3'e tanıttım.Sonra connect yaptım.Normalde çalışması lazımken, BFBC2'de takım arkadaşlarımla (squad) hiç konuşamıyorum.Normalde oyunda konuşan arkadaşların hepsinin nicklerinin yanında head set gösteren işaret varken benimkinde yok.Üstelik hala connect olduğu halde.Atladığım bir ayar mı var?

Yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi yaparsanız olur diye tahmin ediyorum
    accessory settings e girdiğimizde audio device settings e tıklayıp mikrofon ses seviyesini ayarlayabilirve input ve output device seçeneğini kullanarak oyun içindeki konuşma seslerinin televizyon hoparlörünüzden veya ses sistemi bağlıysa ordan mı yoksa bluetooth kulaklığınızdan mı gelmesini istiyorsunuz onu ayarlayabilrisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarbaro -- 4 Nisan 2010; 15:22:59 >

Orijinalden alıntı: sugarbaro

quote:

accessory settings e girdiğimizde audio device settings e tıklayıp mikrofon ses seviyesini ayarlayabilirve input ve output device seçeneğini kullanarak oyun içindeki konuşma seslerinin televizyon hoparlörünüzden veya ses sistemi bağlıysa ordan mı yoksa bluetooth kulaklığınızdan mı gelmesini istiyorsunuz onu ayarlayabilrisiniz.

Alıntıları Göster

bu kulaklıgı kullanıp memnun olan var mı acaba?elimde acılmamıs kutusunda duruyor kararsız kaldım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentencedTR -- 7 Mayıs 2010; 13:59:23 >

-Tr psn : sentencedTR

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarbaro

quote:

aynısı bende de oldu, samsung wep460 almıştım, sayende yapıcam kulaklıkla konuşmayı, yoksa geri vercektim

• beyler kulaklık aktif halde iken konuşmalarım ev içi ses diğer online oyunculara ulaşırmı

mesela bc2 de yabancılar ile oynarken

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

beyler kulaklık aktif halde iken konuşmalarım ev içi ses diğer online oyunculara ulaşırmı

Gennosuke snnkide 2. bi hort olmuş. olsun hortlatmak güzeldir bende arada yapıyorum böyle

Orijinalden alıntı: Gennosuke

beyler kulaklık aktif halde iken konuşmalarım ev içi ses diğer online oyunculara ulaşırmı

Hocam squad ında yabancı varsa duyar sesini.Diğer türlü tüm oyuncular duyamaz sadece squad ınla iletişim halinde olabilirsin..

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

Hocam squad ında yabancı varsa duyar sesini.Diğer türlü tüm oyuncular duyamaz sadece squad ınla iletişim halinde olabilirsin..

Alıntıları Göster
    ya ben kulaklıgı tanıttım input outputu kulaklığa ayarladım ama ne ses geliyo ne ses verebiliyorum!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sr_kan

ya ben kulaklıgı tanıttım input outputu kulaklığa ayarladım ama ne ses geliyo ne ses verebiliyorum!!!

Alıntıları Göster
    Başlık yılı doldurmuş ama olsun
    Bende jabra almayı düşünüyorum ama vatanı aradım,var yanlız bunlar ps3 ile uyumlu değil diyorlar.Tüm jabra Bluetooth kulaklıklar ps3'de çalışırmı ? jabra bt2035

Orijinalden alıntı: newokca

Başlık yılı doldurmuş ama olsun
    Bende jabra almayı düşünüyorum ama vatanı aradım,var yanlız bunlar ps3 ile uyumlu değil diyorlar.Tüm jabra Bluetooth kulaklıklar ps3'de çalışırmı ? jabra bt2035

Alıntıları Göster
    JABRA Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık

yukarıda yazmış olduğum kulaklık modeli ps3'te çalışırmı arkadaşlar bilgisi olan varsa şimdiden paylaşırsa aksam hemen alıcam lütfen haber bekliyorum ????

Ne Mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.