S

Yüzbaşı
07 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 80 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bArkadaşlar arızalanan 12V 1A adaptörün yerine, 12V 1,5A adaptör kullanabilir miyiz? Amper farkı önemli midir?
Oyun Alınmıştır..

freev Arkadaşımız, ödemelere istinaden hesap bilgisini verecektir. Lütfen irtibat kurun bilgileri güncelleyelim.

1-southparkturkey...(Ödeme Yaptı-indiriyor)
2-desdinova
3-enes_enes............(Ödeme yaptı-indiriyor)
4-1Stoudemire1
5-freev.....................(Oyunu aldı-İndirmeye başladı)
Asus EB1501 Eeebox bilgisayarıma format atmak amacıyla boot booster'ı aktif hale getirmek için W7 açılışında F2 ye basıp bios ekranını açmaya çalışıyorum. Ancak açılış ile birlikte direkt "windows başlatılıyor" mesajı alıyorum. Sistem bileşenlerinin gösterildiği ekran yok. Ön yükleme yapmıyor, pc. Direk Windows başlıyor! Böyle olunca bios ekranına bir türlü ulaşamadım.
Pes 2001 için title update çıktı mı? Title update yapan varsa; bu update ile transfer ve formalar güncelleniyor mu? bu soruyu yanıtlarsa sevinirim.
Arkadaşlar yeni xbox kullanıcısıyım.Dolayısıyla xbox hakkında çok şey bilmiyorum. Forumda bir çok kimsenin alışveriş yaptığı yer olan Kahraman Elektronik'ten arcade model xbox aldım.

Şimdi gelelim meseleye; gerek bu forumda, gerekse başka forumda yeni xbox alanların live'a bağlanmaması ban dalgasının geçmesinin beklenmesi tavsiye ediliyordu. Bende tavsiyeyi dinleyip hiç internet bağlantısı yapmadım. Ama geçen arkadaşımla konuşurken aklıma; kahraman elektronik'te Murat arkadaşın xbox'ı denerken yaptığı şey geldi; SC:Conviction dvdsini taktığında oyun güncelleme istedi ve bir iki dakika kadar güncelleme yaptı. Bunu live üzerinden mi yapmış oldu? Diğer hiç bir oyun güncelleme istemedi şimdiye kadar. Live bağlandıysa kasımdaki ban dalgasına dahil olacak mıdır, makine?

Hiç live'a bağlanıp bağlanmadığını nasıl anlayabilirim?
Henüz senesini doldurmamış olan Sony Vaio Laptap'ım kullandığınız sistem orjinal değil diye uyarı veriyor. Sorunu çevrimiçi çöz dediğimde yine aynı uyarı ile karşılaşıyorum. Çoğunlukla Nettop'umu kullandığım için, çok bir program yüklü değil.(Bilgisayar'da Anno 1404 oyunu dışında lisanssız yazılım bulunmuyor. )

Bu çerçevede;
*Bu uyarıyı kaldırmak için recovery yapmam yeterli midir?
**Uyarıyı kaldıramazsam;Sorunu Microsoft Türkiye ile mi?Yoksa Laptop'ı aldığım İstanbul Bilişim ile mi çözmeliyim?
***Orjinal işletim sistemi kullanıp benzer sıkıntıyı yaşayan oldu mu?
Arkadaşlar Bostancı,Maltepe,Kartal civarında oyun takası yapabileceğim bir yer var mı? Oyun sayısının tatminkar olması iyi olur.
Arkadaşım maxtor harici 1Tb hdd'e birşeyler atayım diye verdi.Ama harddisk ikiye bölünmüştü,bir de rica etti birleştirirmisin diye.

Diski birleştirmek için; disk yönetimindeki 2 birimden birini silip, disk genişlet yaparım diyordum.Ancak birimin birini silipte ,genişlet yapmaya kalktığımda; sisteminiz temel diski (dinamik diske çeviriyormuş) desteklemiyor dedi ve genişletmeyi yapamadım.Ve üstelik 1 Tb disk 104 Gb olarak kaldı.Üstelik sildiğim birimi de geri getiremedim. Bu sefer de, yeterli alanınız yok diye hata vermeye başladı.( Alan miktarını düşürmeme karşın herseferinde aynı hatayı veriyor)
Nihayetinde;Disk yönetiminde Maxtor HDD için biri ayrılmamış diğeri 104 GB olan birim görünüyor.Explorerda ise 104GB HDD.

Diski tek bölümlü ve 1Tb hale nasıl getirebilirim?(Bu arada işletim sistemi Vista Home Ultimate.)
Arkadaşlar işlemcimin ısısını bir türlü düşüremiyorum.Aşağıda Everest kararlılık testindeki değerleri görüyorsunuz.İşlemci için Master Cooler Mars soğutucu kullanıyorum (resmi aşağıda yeralmakta).Termal macununu geçenlerde Zalman Thermal Grease ile yeniledim.Ancak macunla çok gelişme kaydedemedim.İşin garip yanı soğutucunun heatsink'ine dokunduğumda sıcaklık hissetmiyorum.Ama bilgisayarın performansında ciddi kasılmalar var.Acaba soğutucu işlemciye tam oturmuyor olabilir mi?(Oysa bağlantı kitini tam oturuttuğumu düşüyorum) Önerilerileriniz nelerdir?

Sistem bileşenlerim ; AMDX2 5000+
6GB DDR2
MSİ K9N Neo V3

Arkadaşlar iki sorum olacak ilgilenip cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
1-İphone'un açma kapama düğmesi iyice içeri doğru girdi.Bu açma kapama işini engellemiyor ama zorlaştırıyor.Servise verdiğimde garanti dahilinde mi yapılır? (Sanırım sadece açma kapama düğmesi yüzünden telefonu değiştirmezler.)Benzer bir servis deneyimi bilen var mı?
2-İphone'un orjinal kulaklığı yerine başka bir kulaklık ile (herhangibir standart kulaklık) müzik sürekli kesiliyor ipod kısmından tekrar başlat yapmak zorunda kalıyorum.Ve bu çok sık tekrarlanıyor.Kendi kulaklığıyla sorun yok.Herkesin ki de böyle mi acaba?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 659
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 5.027 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.