Şimdi Ara

ps3 e bluetooth kulaklığı nasıl bağlanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
43.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya konuyla alakası yok ama bana iyi bir kulaklık önerebilirmisiniz bu aralar almayı düşünüyorumda ?

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • MENÜ ACCESORİES- Bluetooth Device- ve bluetooth ışık sürekli yanıcak + ve açma düğmesine basılı tutunca oluyor genelde ps3 ten arattıryoruz ve kulaklığımız ekranda direkt olarak konuşmaya başlauın hermarka ve model kulaklık oluyor arkadaşlar yeterki bluetooth olsun... bende jabra bt150 var mesela

Orjinalden alıntı: sipru81

ya konuyla alakası yok ama bana iyi bir kulaklık önerebilirmisiniz bu aralar almayı düşünüyorumda ?

Dostum, Jabra BT-2015 var. Bimeks'te falan kampanyada şuan 35 tl mi ne..
  • arkadaslar bende samsung sbh500 bluetooth kulaklık var sabahtan beri basmadığım tuş kalmadı hatta 1 dakika bile beklettim yine de bi türlü eşleştiremedim scanning yazısı sabit kalıyo hiçbir şey görmüyo
    egdh
  • Btoot kulaklık ne işe yarıyor ps3'te. Oyunların sesi için mi? Acemilik zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 18 Şubat 2009; 20:47:28 >

Orjinalden alıntı: eguler28

şimdi buldum yoğun deneme çalışmalarım sayesinde deneme yanılma yöntemleriyle :)

Nasıl halletiğinizi yazarsanız aynı kulaklığa sahip olanlar için iyi olur.

Ekleme: Sesli konuşmak için kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 18 Şubat 2009; 20:49:50 >

Orjinalden alıntı: odanedemek

Btoot kulaklık ne işe yarıyor ps3'te. Oyunların sesi için mi? Acemilik zor

Dostum online oyunlarda arkadaşlarınla falan konuşabilmek için kullanılıyor. Yani anlıycağın oyun içi konuşmaya yarıyor..
  • evet arkadaşlar bende oyunun sesini kulaklıktan almak istiyorum mümkün değil galiba

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

evet arkadaşlar bende oyunun sesini kulaklıktan almak istiyorum mümkün değil galiba

değil malesef
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

evet arkadaşlar bende oyunun sesini kulaklıktan almak istiyorum mümkün değil galiba

değil malesef

Dün Sony Headset bluetooth kulaklık aldım. Ps3 için olanından. Neyse, oyunun seslerininde kulaklıktan gelmesini bekliyordum. Buradan okuduklarıma göre mümkün gözükmüyor. Ses sistemine kulaklık taksam, bu sefer bluetooth u takacak yer kalmıyor . Ciddi bir sorun bence.
    Başka çözümü var mı bu işin?

• ereyon'dan sal günü samsung wep460 blututh kulaklık siparişi verdim en geç bugün yla çıkması lazım güzel birşey denediğimde snaada bilgi veririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

ya konuyla alakası yok ama bana iyi bir kulaklık önerebilirmisiniz bu aralar almayı düşünüyorumda ?
    Oyun Sesleri Önemli Değl Ama Online Chat te İşe Yarar Sanırım...:)
  • Arkadaşlar jabra bt135 kulaklığa sahibim 5 dk içinde bağlatı sağlandı öncelikle ps dan settings den accessory settings e gelip manage bluetooth device diyip register bluetooth device a tıklıyoruz ordan register device seçeneğini tıklayıp scan tuşuyla aramaya başlatıyoruz.ps arama yaparken bluetooth üzerindeki dümeye basılı tutuyoruz.jabralarda eşleştirme yapabilmek için bu yöntem kullanılıyor.düğmeye basılı tuttuktan sonra üzereindeki ışık sürekli yanmaya başlıyor.Fakat işlemlerin hepsi bitene kadar basmaya devam ediyoruz eğer herhangi bir sebeple bırakırsak bluetooth açılır ve eşleşme yapılmaz böyle bir durumda bletooth u kapatıp tekrar baştan başlamak gerekiyor.Işık sürekli yandığında ps bluetooth kulaklıpı buluyor ve geçiş anahtarı şifresi istiyor.Fabrikasyon değer olarak 0000 tane sıfır yazıp okeyliyoruz ardından bluetooth isminiz ekranda gözükecek ve artık eşleşme sağlanmış olacak düğmeyi bırakabilirisiniz.Tekrar accessory settings e girdiğimizde audio device settings e tıklayıp mikrofon ses seviyesini ayarlayabilirve input ve output device seçeneğini kullanarak oyun içindeki konuşma seslerinin televizyon hoparlörünüzden veya ses sistemi bağlıysa ordan mı yoksa bluetooth kulaklığınızdan mı gelmesini istiyorsunuz onu ayarlayabilrisiniz.eğer kulaklıktan gelmesini istiyorsanız her iki seçeneği de bluetooth isminizin olduğu kısmı seçin.Hayır ben konuşma seslerinin hoparlörden gelmesini istiyorum diyorsanız input device aynı kalacak output device ise system default device seçeneği tıklayarak yapabilirsiniz.Eğer yardımıc olabildiysem ne mutlu bana iyi günler.

• Nokia bh-320 ile kurulum yapan kullanan var mı acaba.Kulaklık bt 2.0 versiyon destekli almayı düşünüyorum uygun fiyata buldum ama uyar mı bilmiyorum deneyen kullanan varsa yardım etsin sevinirim.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • Emre hoş bir hort'a imza atmışsın kardeşim.

Orijinalden alıntı: naruron

Emre hoş bir hort'a imza atmışsın kardeşim.

Kulaklık araştırıyordum da karşıma çıktı yazmadan geçmeyim dedim :D

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • PS3 te multiplayer oynarken bu kulaklıkları kullanabiliyormuyuz? Takım arkadaşlarımızla konuşabiliyormuyuz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.