Şimdi Ara

Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
47.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde muppet chipli slim kasa ps2 im var cd launch.elf ile sms si çalıştırıyorum, sonra cd yi çıkarıp divxi cd sini takıyorum benim sorum aslında yukarıda sorulmuş, muppet chip ile cdsiz sms si mc den boot etme imkanı var mı? varsa nasıl? ayrıntılı bir şekilde yazabilirmisiniz. teşekkürler
  • basitçe cd ye yazıp , ps2 ye bu cd yi takarak çalıştırabileceğimiz bir media player var mı? eskiden bir media player kullanıyordum. cd den programı çalıştırıp cıkarıyordum cd yi. sonra istediğim dvd yi takıp çalıştırıyordum filmi. usb hdd desteğide olsa süper olur aslında. ben memory card mış yok elf dosyasıymış uğraşmak istemiyorum açıkçası. atayım cd ye programı çalıştırayım cd den, bağlanayıp usbden hdd ye. izliyeyim filmimi. amacım bu :) bu arada inceleme ve anlatım süper olmuş. ellerinize sağlık.

Orjinalden alıntı: soner121

mustafa982 slm arkadasım musadenle sana bısey sormak ıstıryorum ben bu hd loader denen programı gow 2 yı calıstırmaması nedenıyle yenı versıyonunu netten ındırdım cd ye aktardım ps2 me taktım ve cd den calıstı hersey ıyı guzelde ben bu hd loader elf denen dosyayı mc ta kopyalıyorum herzamankı gıbı r1 e basılı tutarak acıyorum ama nafıle calısmıyo bunun nedennı sence ne olabılır nasıl cozucem bunu cunku benım ps2 nın gozu yamuldu bıraz makına eskıde 50004 cd yıde duzgun okumuyo o yuzden acıl benım bu dosyayı mc ta yuklemem gerek bı el atarsan sevınırım sımdıden cok saol

Dostum yardımcı olmak isterdim ama ben hiç hd loader programı kullanma ihtiyacı duymadığım için, programı da araştırmadım. Şimdi birşeyler söyleyipte seni yanlış yönlendirmek istemem. Kusuruma bakma.

quote:

Orjinalden alıntı: Duna
    basitçe cd ye yazıp , ps2 ye bu cd yi takarak çalıştırabileceğimiz bir media player var mı? eskiden bir media player kullanıyordum. cd den programı çalıştırıp cıkarıyordum cd yi. sonra istediğim dvd yi takıp çalıştırıyordum filmi. usb hdd desteğide olsa süper olur aslında. ben memory card mış yok elf dosyasıymış uğraşmak istemiyorum açıkçası. atayım cd ye programı çalıştırayım cd den, bağlanayıp usbden hdd ye. izliyeyim filmimi. amacım bu :) bu arada inceleme ve anlatım süper olmuş. ellerinize sağlık.
    Arkadaşım "anlatım için ellerinize sağlık" demişsin. Sağolasın ama anlatımı iyi okumamışsın herhalde. Çünkü verdiğim imajı cd ye yazdırıp, cd den açınca zaten dediğin gibi yapabilirsin. Daha kolaylık olması için hafıza kartına kopyalama işini yazdım.

• evet bir kez daha dikkatlice okuyunca fark ettim. Çok özür dilerim. tekrar ellerinize sağlık arkadaşlar :)
  • herşeyi becerdim. gayet güzel çalışıyor. cd ye yazdım verdiğiniz imajı. keşke 2.1 dosyasını da bir çekilde o imajın içine gömebilsek. onun dışında türkçe dil desteği dışında problemim yok gibi. hard disk bağlama olayınıda çözdüm. gayet güzel çalıştırıyor filmleri. :)

hard disk bağlama olayınıda çözdüm.

demissin. Acaba bunu nasil hallettigini anlatabilir misin?

Tesekkurler, kolay gelsin...
  • verilen cd ' imajını cd ye yazdım. sonra açtım cd'den ps2 yi. ki bende ki ps2 30004 versiyon. neyse launcher açılıyor. orda ki menüden hemen cd ye giriyorum. cd içerisindeki klasörlerin içinde sms.elf var. onu çalıştırıyorum. programın ayarlarındanda (device settings di sanırım) start usb support gibi bir seçenek vardı. ben usbden bağladığım için hdd yi. direk hdd nin içeriği açıldı. içerisinde istediğim gibi dolaşabiliyorum. dün denedim. hem usb stickten hemde usb hdd den film izledim. gayet başarılı. divx player oldu alet. bir tane memory card daha alıp. direk mc den çalıştırmak istiyorum programı. tam bir divx playera dönecek alet :)
  • ben bu flash diske düşük boyutlu ps1 oyunu atsam bu usb olayı (hd loader di galiba) ile çalışmaz deme

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • lançhelfi kurdum ama vcd leri izleyemiyorumresim ve mp3 leri dinliyorum yardımcı olursanız sevinirim. mc dan açamadım lançhelfi r1 e basılımı tutmalıyım
  • selam ps2sms playeri playstationuma yukledim fakat memory kartada save dosyasını atacagım onun icin ustteki verdiginiz (((http://depositfiles.com/files/766648 ))) sitesinden free olarak indirilmiyor.lutfen bi yardımcı ol mustafa tegmen.
  • merhaba,
    usb ile bu verileri ps2'ye aktarmak mümkün mü ?
    ben bahsettiğin dosyaları indirdim ancak CDRWin cd yazıcımı tanımadı, ben de yyeni sürümünü indiriyorum. belki o işe yarayabilir ama
    bu verileri usb bellek ile atabilsem sanırım cd olayından kurtulucaz,
    ps2'nin usb belleği görmesini sağlamak mümkün mü ?
    tşk.ler
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • cool maniac arkadaşın dediği gibi ben önce launch elf ile açıyorum ps2 yi sonra, sonra sms player ile divx vs izleyebiliyorum usb veya dvd üzerinden.
    l CPU: Ryzen 5800x3D
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • çok saol sms playerin en versiyonu aldım attım memory card a fakat
    ilk versiyon haricinde hiç birinde usb yi kullanamıyorum, usbler fat formatlı başka bir şey mİ? yapmak lazım acaba. ilk versiyon ile usb den bir dünya divx izledim izliyorum oysa
  • SMS v2.4 r2 bende attım MC flaşdiskden MP3.Divx.mpg1.mpg2.ogg.ffmpeg desteklio yane bende sorun yok 1gb flaşdisk var fat16 formatında gerçi bi ara fat32 formatı attım ama launchelf prog. fat32 agır kalıo unutmadan mc:/sms/Skins yane launchelf kullanarak mc sms klasörün içine Skins klaösrü aç ve o klasörün içine .smi formatına cevirik Skins klasörüne at şimdi programın linkini verim birde SMS türkçe olarak ingilizceye alfabesine uygun olarak degşitirdiğim yamayıda ekliyecim launchelf türkçe dil ve font ve bi kaç skins atıcam işine yarar

SMS_Launchelf yamalar
  • çok saol coolmaniac, dosyaları alıp denicem, fakat şu usb işi canımı sıktı baya anlamadığım bir durum var ama nedir bilmiyorum? neden 1.9 açıyorda 2,1 , 2,2, 2.3 ,2.4 açmıyor usb den bir kaç farklı usb denedim,
    2 gb exigo, 1 gb kingston ama nafile , device settingsden "start usb support" diyorum ama tın.
  • ilginc normalde hemen algilayıp işleme koyması gerekir sms v2.4r2 dostum bak bi yöntem pek kimse bilmez PS2_MediaPlayerPro'da flaşdiski çalıştırabilirsin yöntemi ise MCda PS2nin save olan BEDATA-SYSTEM klasörün içine launchelf kullanarak USBD.İRX dosyasını at bu dosyayı oyunların içinde modul klasöründe bulursun olay budur launchlef kullanarak dvdden kopyala sonra mediaplayer pro çalıştır browse ekranı seç ve R1 bas ve MASS seç artık mediaplayerde flaşdiskdeki JPG.MP3.DİVX.XVİD formatlarını açabilirsin hadea kolay gele

unutmadan mediaplayeri oyun linkde elf klasörunde bulursun yinede lin aşagıda

mediaplayer pro

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.