Şimdi Ara

Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
47.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın, divx işini şu veya bu şekilde senin de yönergelerini izleyerek hallettim.
    Bir sorum daha var;Acaba hdd den veya usb diskten oyun da oynamak mümkün mü?Hd Loader,winhiip,usb advance v.s programlardan bahsediliyor.Bu işlerle uğraşmış kişiler var mıdır aramızda?Verimli oluyor mu?
  • Arkadaşlar saolun ilk denemede izledim filmi.

Yanlız takıldığım bir nokta var.USB FLASH diskten nasıl film izlerim.sms player i calıstırdığım zaman direk olarak cd koymamı istiyo.cd olmadığı içinde okuyacağı bir medya olmadığını söylüyor.bu sms ye flash diskteki filmleri nası göstericem.şimdiden teşekkür
  • dostum sms te iken cd takarsan onun içindekileri görür, flash bellek takarsan da eğer formatı uygunsa onu da görür. Atıyorum hem cd taktın, hem usb bellek, hem de dahili hdd bağlı. O zaman da yukarıdaki sekmelerden tek tek dolaşabiliyorsun medyaların içini. Hangi medyadan istiyorsan ordan çalıştırıyorsun.
  • Tamam kardeş saol.Çözdüm olayı.Filmi flash diske dosya içinde atmıştım o yüzden görmüyomuş.Dosyadan cıkarıp direk flash diske atınca görüyor.Süper ya.Birde 4+1 ses sistemi olsada tv ye bağlasam daha iyi olucak...
  • Ben Yazılanların Hepsini Yaptım,
    Memory Card a kopyalamak istediğimde ne boot klasörünü gördüm ne de başka birşey Betadata klasörü hariç.bu klasörleri bizmi oluşturuyoruz tam olarak birşey anlamadım.benım ps2 min memory card ın da kendiliğinden oluşmuş boot klasörü yok.ve ben kendımde olusturup boot.elf dosyasını kopyaladıgım zaman da sms player memory card dan açılmıyor r1 e basılı tuttugum zaman.bu konuda dahada açık olarak anlatacak birisi varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcwolkan -- 13 Mart 2008; 23:01:46 >
  • Mustafa teşekkürler çok faydalı bir döküman olmuş.

Şöyle bir sorunum var benim makina matrix chipli ve LaunchElf programını cdye yazdım ama ps2 görmedi nedir çaresi.
  • yani normalde kopya oyun oynuyorsun. cd yi de 1x veya 2x hız ile yazdırdın ama ps2 görmedi, doğru mu? o halde o cd yi başka bir ps2 de deneyerek emin olabilirsin diye düşünüyorum.
  • 4x ile neroda yazdırdım birde alcohol ile mi denesem ?
  • dostum benim en başta bunu anlatmış olmam lazım. o upload ettiğim dosyanın içinden cdrwin programı yok muydu, ya da bu program ile ilgili link vermişimdir. özellikle bu program ile yazdıracaksın ve yazdırma hızın 1 veya 2x olacak. 4x değil.
  • Haklısın onu söylemeyi unutmuşum cdrwin ilede yazdım olmadı neroylada olmadı. Yanlız 4x den aşağı yazmama izin vermiyor program illa 1x yada 2x mi olması gerekiyor.
  • nero gibi programların hiçbirinde 4x den aşağı yazma seçeneği yok. cdrwin de de normalde yok ama program deneme sürümü olduğu için, kısıtlama koymak maksadıyla 1x den yukarı yazmana izin vermiyor. zaten bizim istediğimizde 1x hızında yazmak.
  •  Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon)

Bu şekilde izin vermiyor program. Tam sürümünü bulmam lazım o zaman değil mi?
  • House M.D. dostum ben de senin gösterdiğin gibi 4x de yazdım ve sorunsuz çalışıyor, tavsiye ederim...

mustafa982 arkadaşımın ellerine sağlık...
  • foxhound siz öyle söyleyince farklı marka cd de denedim bu sefer oldu.

Tekrar teşekkürler mustafa982.
  • Hepsini yaptım ve filmleri gayet güzel izliyorum hiçbir problem yok.
    Bir tek mc den SMS yi nasıl açabilirim cd deki boot.elf dosyasını mc nin içindeki boot klasörüne kopyaladım ama olmadı.
  • peki launchelf programını nasıl güncelleyebiliriz.Hangi dosyaları nereye atmak lazım.
  • Öncelikle Mustafa ya teşekkür ediyorum böyle bir tutorial hazırladıgı için.
    Benim sorum.Buradaki dosyalarla ,yaklasık 1 sene onceki sms player ile Usb Hdd deki divxlerimi goruyor, turkce altyazı desteklı olarak acıyor.fakat mp3 leri acarken donuyor.Sitesindeki son surumunu kullandıgımda (suan ver.2.8).USB hdd mı goruyor ama ıcını bos gosterıyor
    Bir onceki versiyonu denedıgımde (ver 2.7& 2.6 &2.5) mp3 ve filmleri goruyor fakat turkce fontları ayarlamama ragmen altyazılar turkce desteklı olmuyor.Konuyla halen ugrasanların yardımlarını bekliyorum. teşekkürler
  • selamlar bendeki ps2 nin lens i ölü olduğundan launchelf programını cdye çekip ps2 nin hdd sine attım hdloader i çalıştırıp launchelf e girebiliyorum.şimdi hafıza kartına sms in konunun başındaki dosyalarını kopyalarsam launchelf i çalıştırdıktan sonra sms ye geçiş yapabilirmiyim?amacım usb hdd den divx izlemek fakat usb hdd yi launchelf e göstermeyi başaramadım acaba ntfs formatını desteklemiyormu?
  • Selam Arkadaşlar:
    Forumda bahsedilen imaj dosyasına bir türlü ulaşamadım. Elinde olan birisi varsa upload edebilir veya link verebilir mi?
    bütün formu okudum ama hala aklımda soru işaretleri var.. launchelfi indirdim . aşağıdaki dosyalar çıktı. Bu şekli ile mi cd'ye yazacağım..

BOOT.ELF
    changes.txt
    keyboard.txt
    LAUNCHELF.CNF
    New resolutions.txt
    New_slim_PStwo_Patch.txt
    Source
    t.txt
    uncompressed_BOOT.ELF

daha sonra sms player'ida indirdim. o da SMS_Version_1.7_(Rev.5).elf diye tek bir dosya.. ben şimdi bunların hepsini tek cd ye mi yazacağım, yoksa launch elf i cdye yazıp reboot yaptıktan sonra sms playeri yukleyeceğim,

yardım ederseniz sevinirim.
  • 1:Evet launchelf çaliştırdıktan sonra SMS geçiş yapabilir SMSden launchelfde dönebilirsin
    2:Launchelf NTFS formatlı usb harddiskı görmez FAT32 formatı atmalısın
    3:dostum senın indırdıgın BOOT dosyası MC için klasörun içindeki BOOT.elf MCdakı oluşturdugun BOOT klasorun içine atıcaksın tape chip desteklıosa R1 tuşuna basılı tut unutmadan Launchelfın son ver.4,24 çıkdı ve SMS de ver.2,8REV:5 çıkdı
    4:SMS için türkçe karakterleri destekyen DİVX flimleri sorunsuz izlemenizi saglayan klasoru lınkden indirin ziplı dosyayı açın ve launchelfi kullanarak MC kopyalayın hepsı bu iii seyırler

SMS türkçe font

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 16 Ağustos 2008; 21:04:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.