Şimdi Ara

Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
47.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dosyayı yeniden upload ettim
  • Teşekkürler kurdum gayet iyi çalıştı
  • mustafa eline saglik iii olmuş Launchelf ve SMS olmadan ps2,ps2 demem
  • slm arkadaslar benim ps2 biraz eski versionua baktığımda bu nlar çıkıyor
    console:SCPH-50004
    browser:1.40
    cd player:1.11
    dvd player:3.02E
    kaç gundur araştırıyorum playstationda divx izlemem için ne yapmam gerektiğini ama yazdığım cd lerden hiç bir sonuç çıkmadı öncelikle boot cd si oluşturmak için dvd mi yoksa cd mi kullanmalıyız ikincisi illa cdrwin programını kullanmalıyız alcohol olurmu ben bir çok ps2 oyununu alcoholle yazdım 4x te %90 açıldı ama en az 10 tane cd ve dvd harcadım bir boot cdsi açamadım.cdrwin kullanamıyorum çünkü boş cdyi takınca ''error:START DAO RECORDING command failed on device 0:0:0 disc type is not supported'' uyarısı alıyorum acaba boş cd belli bir markamı olması lazım.hatta emuleden 330mb lık bir program indirdim sırf bunun için ama ondanda sonuç alamadım bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde bana yardımcı olursanız sevinirim.Bana boşver uğraşma divx lensi bozar demeyin çünkü ilerde harici hdd alıp bağlamak istiyorum.ve bu boot cdleri takınca ps2 yi normal oyun açar gibi başlatıyorum değilmi.düşük cümle kullandıysam özür dilerim..

• @extrabator

cdrwin i yüklerken bi soru soruyor ona yes demelisin ilk seferinde ben no dedim hata verdi yazamadım cd yi.. ben verilen programla cd ye yazdım ve cd yi takıp ps2 yi açtığımda LaunchElf çıktı karşıma..

ayrıca arkadaşlar divx değilde normal VCD çalıştırmamız mümkün değilmi acaba??? elimde birsürü vcd film var ps2 den izleyebilme çansım yokmu??? SMS ile izlenmiyor sanırım..
  • mustafa yuzbası benim sonunum mcden sms programını calıstıramıyorum ama cdyi takıp calıstırırsam sorun cıkmıyor laucn elf bir sorun yok dun gece sırf bu sms programını mc den calıstırmak için sabahladım bilen biri varsa daha acık yada resimle anlatırsa cok sevinirim işallah cevap gelir:)
  • SMSde Illegal Disk hatası alıyorsanız bu normaldir.Çünkü PS2 standart olarak DVD Video veya Audio CDyi tanır.Bu nedenle SMS ilk yüklendikten sonra çip devreden çıkar ve ilk taktığınız CD DVD harici diğer takacağınız medyayı okumaz.Bunu aşmak için birkaç yöntem var.Zamanım olursa anlatabilirim.Bu arada SMS ile USBde sorun yaşamadım.Hatta 320GB external FAT32 HDD takmıştım onu da görüyordu.Son versiyonu için

http://home.casema.nl/eugene_plotnikov/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kada34 -- 6 Ocak 2008; 6:33:26 >
  • 1.si bu sms harici güç beslemesiz 2.5" harici hdd çalıştırır mı tabii fat32 formatlı olacak

2. si ben memory vard ım olmadığı halde cd den çalıştırabiliyorum ancak türkçe dil desteği yok,
    bunu nasıl aşabilirim? illaki m.card a o 3 dosyayı atmak mı lazım acaba,

3.sü altyazı filmle aynı olmazsa çalşmıyor, o sıkıntı nasıl aşılabilir bir de altyazıyı sonradan seçemiyormuyuz divxplayerlardaki gibi

konuyu açan arkadaşa teşekkürler cidden süper bir olay ps2 divx player oldu
  • Ben divx izlemek istiyorum ancak merak ediyorum bu işlemleri yaparken ps nin elimde patlama ihtimali varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Ben divx izlemek istiyorum ancak merak ediyorum bu işlemleri yaparken ps nin elimde patlama ihtimali varmı?

elde patlayacak bir şey yok, bir cd yazdırıyorsun ve ps2 yi onla açıyorsun
    karşıan gelen menüden usb yi seçip filmini izliyorsun, o kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

1.si bu sms harici güç beslemesiz 2.5" harici hdd çalıştırır mı tabii fat32 formatlı olacak

2. si ben memory vard ım olmadığı halde cd den çalıştırabiliyorum ancak türkçe dil desteği yok,
    bunu nasıl aşabilirim? illaki m.card a o 3 dosyayı atmak mı lazım acaba,

3.sü altyazı filmle aynı olmazsa çalşmıyor, o sıkıntı nasıl aşılabilir bir de altyazıyı sonradan seçemiyormuyuz divxplayerlardaki gibi

konuyu açan arkadaşa teşekkürler cidden süper bir olay ps2 divx player oldu

1. harici güç beslemesiz 2.5" hddyi fat32 yaparak kullandım.2.5" HDD kutusunda genelde 2 usb olur ve biri güç biri veri içindir.Yalnız 2 usbyi de takıp çalıştırmanı öneririm.yoksa aşırı yüklenmeden usbler yanabilir.

2.memory card olmadan sms.lng yi başka bir yerden okutamıyorsun bildiğim kadarıyla.bu nedenle bu sorunu aşamayacaksın.

3.altyazı olayı iyi ama seçememek çok kötü.aynı isim şimdilik şart gözüküyor.

• SMS yüklendikten sonra çip devreden çıkar deniliyor.Bu kopya oyunları oynayamayacağımız anlamına mı geliyor?Eğer öyleyse geriye dönüş yok mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Ben divx izlemek istiyorum ancak merak ediyorum bu işlemleri yaparken ps nin elimde patlama ihtimali varmı?

cd'ler okuyucuya daha fazla zarar verebilir. usb belleğe filmleri atıp sonra ps2'ye takıp izleyebilme şansın da var.
  • altyazı isteğe bağlı seçilebiliyor. bunu net hatırlıyorum. yuvarlak veya başka bir tuşla divx e bastığınızda altyazıyı da seçme şansı veriyor. illa film le aynı ismi taşıması gerekmiyor. onun dışında ps2 yi bırakalı uzun zaman oldu. bazı şeyleri yarım yamalak hatırlıyorum. yine de bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

SMS yüklendikten sonra çip devreden çıkar deniliyor.Bu kopya oyunları oynayamayacağımız anlamına mı geliyor?Eğer öyleyse geriye dönüş yok mudur?

yok öyle birşey dostum. için rahat olsun.
  • Arkadaşlar,
    Extrabator'un sorunu aynen bende de var.Benimki 30004 serisi.
    Şimdi ilk mesajdaki cdrwin programı ile yazmak istiyorum.Hata mesajı veriyor.Nero ile deniyorum.Cue dosyasını kopyalıyorum,yazdır diyorum.Bir süre sonra elektrikler kesildi,işlem başarısız mesajı alıyorum.10 tane cd yaktım bir launchelf'i cd ye yükleyemedim.Herkes yapıyorda ben nasıl yapamıyorum anlamadım.Nero7 kullanıyorum ondan mı yazdıramıyorum.Bu cue yazdırma ile başım belada benim.Yardımcı olacak biri var mıdır acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: extrabator

slm arkadaslar benim ps2 biraz eski versionua baktığımda bu nlar çıkıyor
    console:SCPH-50004
    browser:1.40
    cd player:1.11
    dvd player:3.02E
    kaç gundur araştırıyorum playstationda divx izlemem için ne yapmam gerektiğini ama yazdığım cd lerden hiç bir sonuç çıkmadı öncelikle boot cd si oluşturmak için dvd mi yoksa cd mi kullanmalıyız ikincisi illa cdrwin programını kullanmalıyız alcohol olurmu ben bir çok ps2 oyununu alcoholle yazdım 4x te %90 açıldı ama en az 10 tane cd ve dvd harcadım bir boot cdsi açamadım.cdrwin kullanamıyorum çünkü boş cdyi takınca ''error:START DAO RECORDING command failed on device 0:0:0 disc type is not supported'' uyarısı alıyorum acaba boş cd belli bir markamı olması lazım.hatta emuleden 330mb lık bir program indirdim sırf bunun için ama ondanda sonuç alamadım bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde bana yardımcı olursanız sevinirim.Bana boşver uğraşma divx lensi bozar demeyin çünkü ilerde harici hdd alıp bağlamak istiyorum.ve bu boot cdleri takınca ps2 yi normal oyun açar gibi başlatıyorum değilmi.düşük cümle kullandıysam özür dilerim..

• Olayı hallettim.CD ye yazma için Nero ve Cdrwin kullandım olmadı.Bende garantili olan Alcohol %120 yi denedim.Bir kerede hallettim.En garantilisi Alcohol.Fakat benim ps2 eski kasa kalınlarından olduğu için çipide mesih.Bu nedenle R1'e basarak boot yapamıyorum.Sanıyorum çaresi de yok.Her seferinde sms'i cd den çalıştıracağım.
  • Şu an Türkçe karakterler de tamam.Fakat anlamadığım bir şey var.Launchelf ile usb flash diski bir türlü göremiyorum.Misc'e tıklayınca flash diskin ışığı sönüyor.Ancak 2.5 hdd yi takınca onu görüyor.İşin garibi sms playeri açınca flash diskin içi görünüyor.Filmi rahatlıkla isleyebiliyorum.Ben bu işi anlayamadım launchelf de görmüyorda nasıl sms de görüyor?
  • ben mesela launchelf te 128mb usb1.1 mp3 player ı rahatlıkla kullanmıştım. hatta usb1.1 in hızı yeter mi diye sms programında da deneme amaçlı, 50mb lık divx film den bir parça attım. takılmadan sorunsuz oynatmıştı. sonra benim upload ettiğim dosyanın içinde türkçe font dosyası da mevcut zaten. ayrıca uğraşmanız gerekmiyor, türkçe karakterleri sorunsuz göstermesi için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.