Şimdi Ara

Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
47.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bişi hatırlatmak istiorum FREE MC bOOT isimlı program var bu program MC bir kaç yama eklıyor ve ps2 çip ne olursa olsun auto MC BOOT klasörundekı BOOT.elf çalıştırıo CD gerek kalmadan
    Kullanımı:Launchelfı çalıştırın ve FREE mcBOOT.elf çalıştırın karşınıza bi menu gelcek ordan normal install seçın ve hepsi bu artık BOOT.elf otamatık olarak açılacakdır

LİNK:

http://www.psx-scene.com/forums/freevast/58292-official-free-mc-boot-releases.html
  • arkadaşlar benım ps2 browseri Launchelf ve Simple Media System ekledim ve MC deel Flaşdiskden çalıştırıom videolar aşagıda

http://www.4shared.com/file/59391369/927a1f03/SV_A0022.html?dirPwdVerified=d636f8e6

http://www.4shared.com/file/59391371/85baa670/SV_A0016.html?dirPwdVerified=d636f8e6

• Beyler bende şu cdrwın programı acılmadı record disc e basıyorum hata veriyo bende son versaiyonunu yukledım oda wındows ınstaler fln dedi oda olmadı başka bir program yokmu yazabileceğim veya bunu bir cozumu lutfenn yardımcıı olunn.şimdiden teşekkürler
  • selamlar, chipsiz ps2 de divx oynatmak mümkün değil mi?
  • şahane bir çalışma olmuş denedim hemen oldu ellerine sağlık..
  • Arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler
    bu işlemleri uygulamak ps2 nin çipine zarar veriyor mu başına böyle bişey gelen var mı acabaa
  • arkadaşlar ben bu işten hiç birşey anlamadım. sms.cue yi DVD ye yazdım ve dvd yi taktım fakat takınca karşıma kırmızı ekran geliyor nasıl açacağım ben bunu neyi yanlış yapıyorum:!!!
  • lütfen yardım edin ya.
  • Çok sağolun çok işime yaradı. Ancak birşeyi merak ediyorum. Artık ps2 yi açınca hep launchelf mi açılacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

peki launchelf programını nasıl güncelleyebiliriz.Hangi dosyaları nereye atmak lazım.

Evet bunu nasıl yapabiliriz.mesela sms player'ın daha güncelini bulduk diyelim sadece sms player2ın eski sürümünün yerine mi kopyalayacağız?Aynı onay sorusu ulaunch için de geçerli.

Edit: Bir de verdiğiniz sürümdeki sms player VCD açabiliyor mu?TR Karakter sorunu giderilmiş mi?

kolaylık olsun diye evet/hayır'lı onay soruları sordum cevabınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Şubat 2009; 16:59:59 >
  • Kusura bakmayın hort olucak ama beceremedim bi türlü:
    Şimdi işte cd yi ps2 ye takıyorum açılıyor, usb zaten takılı işte mırcden usb ye girmeye çöalışıyorum ama girmiyor mırc ı seçtiğim zaman donuyor res çekene kadar düzelmiyor.dolayısıyla o 3 dosyayıda atamıyorum yardım lütfen
  • bu güzel konu için teşekkürler oncelıkle mustafa..
    ben gecenlerde dvd den bir vob dosyası alıp,usbye atmıstım ve ordan sms player bu fotmarı gormustu yanı fılm açıldı.ama şimdi bakıyorumda sms dvd oynatamıyor. nettende araştırdım böle bir desteği sanırım yok. chipin işlevini mi kapatmak gerekiyor acaba izleyebilmem için? reset tuşuna iki kez basma felan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolMnaiaC

1:Evet launchelf çaliştırdıktan sonra SMS geçiş yapabilir SMSden launchelfde dönebilirsin
    2:Launchelf NTFS formatlı usb harddiskı görmez FAT32 formatı atmalısın
    3:dostum senın indırdıgın BOOT dosyası MC için klasörun içindeki BOOT.elf MCdakı oluşturdugun BOOT klasorun içine atıcaksın tape chip desteklıosa R1 tuşuna basılı tut unutmadan Launchelfın son ver.4,24 çıkdı ve SMS de ver.2,8REV:5 çıkdı
    4:SMS için türkçe karakterleri destekyen DİVX flimleri sorunsuz izlemenizi saglayan klasoru lınkden indirin ziplı dosyayı açın ve launchelfi kullanarak MC kopyalayın hepsı bu iii seyırler

SMS türkçe font

hocam rapide upload yapsan,sılınıyor burdan verdgın lınkler bozuk suan

• quote:

Orjinalden alıntı: zagzirus

bu güzel konu için teşekkürler oncelıkle mustafa..
    ben gecenlerde dvd den bir vob dosyası alıp,usbye atmıstım ve ordan sms player bu fotmarı gormustu yanı fılm açıldı.ama şimdi bakıyorumda sms dvd oynatamıyor. nettende araştırdım böle bir desteği sanırım yok. chipin işlevini mi kapatmak gerekiyor acaba izleyebilmem için? reset tuşuna iki kez basma felan?

rica ederim dostum. bende tesekkur ederim. oncelikle tum sorunlari olan arkadaslardan ozur dilerim. Cunku onlara yardimci olamayacagim bu konuda. ps2 yi birakali 2 yildan fazla oldugu icin isinize yarayacak birseyler hatirlamiyorum bu konuyla ilgili. dostum senin istedigin de dvd oynatmaksa eger, evet dedigin gibi chip i devre disi birakman gerekiyor dvd icin. ben de o sekilde izliyordum. benim aklimda kalan iki yontemi soyleyeyim hemen.

1.si cihaz acikken reset tusuna ard arda (mouse a cift tiklar gibi) hizli sekilde 2 defa basmayi dene. eger ise yaradiysa kopya oyun takinca gormemesi lazim. bir daha resetleyince duzeliyor tabi ki.

2.si ise cihaz standby durumunda(kirmizi led yaniyor) iken, cd acma dugmesine 8sn basili tutarak acmak.

Eger bu yontemlerle devre disi kalmazsa, senin chipin baska yontemi vardir demektir. Bu bilgiye de arastirma yaparak ulasabilmen lazim. Daha once yazilan seylerdi bunlar.

• --launcef te de gorur,ama baktıgın yer yanlıs- mass klasorune bakıcaksın.

-- ben mustafanın verdıgı dosyaları benım eskı sıstem ve sms klasorune attım,memory kart çöktü..sonra kuzene gidip tekrar mc boot 1.8 i kurdum mc a,,neyse hallettim turkce karakter olayınıda suan sorunsuz.DVD fılmlerıde acıyor haberınız olsun.

--arkadaş resimli annlatım istemiz..memory kart boot 1.8b programını cd ye yazdırın ve memory karta yukleyın( yazılımla beraber-hem ulaunch-hemde usb advance-hem hdd loader-hemde son model sms playerınız oluyor) işlem bitmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Mustafa kardeşim,
    Sağolasın, divx işini şu veya bu şekilde senin de yönergelerini izleyerek hallettim.
    Bir sorum daha var;Acaba hdd den veya usb diskten oyun da oynamak mümkün mü?Hd Loader,winhiip,usb advance v.s programlardan bahsediliyor.Bu işlerle uğraşmış kişiler var mıdır aramızda?Verimli oluyor mu?

var arkadaşım ben çok kafa yordum.yakında geniş bi konu açabilirim.
    şuan usb advance kullanıyorum,lensim yok.hdd den oynuyorum oyunları,fakat desteklediği oyun çeşidi sınırlı,tek sıkıntısı bu. hdd loader için-network adaptor gerekiyor,onu bulmak zor bulsanda çok pahalı( nerdeyse bi ps2 fiyatı)..
  • yani şimdi biz bu uygulama ıle memory card olmadan flash dısk ıle oyun oynayıp dıske save yapabılırmıyız onu anlamadım?bu soyledıgım mumkunmudur?
  • arkadaşlar hepinize merhaba . mustafa arkadaşımada boyle faydalı bir konu yaptığından dolayı teşekkür ederim. arkadaşlar az once mustafa arkadaşımızada mesaj attım ancak forumları okurken 2 yıldan beri ps2yi bıraktığını yazdığını gordum. ona sorduğum soruları sizede sorayım istedim ben bu sms playeri cdden açarak dvd içerisindeki divx filmleri izleyebiliyorum ancak alt yazılar bir garip çıkıyor. ornek isterseniz ( ben yarın geleceğim yazan yazı , ceğimgele yarın ben gibi) okunuyor alt yazılarda problemim var. 2. ve benim için daha onemli olan konuda 4gb kinston 1gb hp flasdisklerim var ve bunlardan nasıl film izleyebilirim kinstonu cihaz goruyor fakat içeriğini açamıyor. hpyi goremiyor bile bunlar fat32 formatlı içine deneme amaçlı film atıyorum ama olmuyor başka dosya falan atmam gereklimi içlerine? yada formatmı yanlış ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • selamlar font resmini nasıl değiştirebilirim ?
  • Konuyu yine hortlatacağım ama şunu sormak istiyorum.

Mesisah II çiplerin BOOT özelliği olmadığı için Memory Karta attığımız SMS player'ı R1'e basılı tutarak açamyoruz, bunu yaklaşık 10 CD ve onlarca deneme sonrasında öğrendim.

Acaba başka bir player yada başka bir yöntemle bunu yapmak mümkün müdür?

50004 kasa Messsiah II çip...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.