Şimdi Ara

PS Store Türkiye'de 'kampanyalar' kaldırıldı: Oyunculardan tepki var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 ü satıp yaklaşık 1 yıldır pc ye geçtim hem ucuz oyunun keyfine varıyorum “ps ye göre baya ucuz” hem yeri geliyor oyunu türkçe oynuyorum.Özel oyun takıntım yok elveda ps4.

    Sizde bi zahmet almayın kendinizi aşağılatmayın kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • strategen kullanıcısına yanıt
    Kendine bunları söylemeye devam et.
  • Lip777 kullanıcısına yanıt
    Sana indirim yapmadı diye hain mi oluyor? İndirim yapmayı durdurmakta veya indirim yapmamakta nasıl bir ticari ahlaksızlık olduğunu bana açıklayabilir misin?
  • bazıları ülkenin durumuna göre fiyatlandırma iyi bile falan demiş .

    evet ekonomimiz kötü herkes bunun farkında ama burada olay o değil. steam nasıl sadece türkiyede kullanılabilir şekilde oyunları sana uygun sunuyorsa psn de aynısını yapıyordu bu güne kadar. her ürünün fiyatı her yerde olmaz. nasıl ki spotifya biz 14 lira veriyorsak usa 7 dolar veriyor veya bunu netflix üzerinden de anlayabilirsin .

    bazen fiyatlandırmadan öte şeyler vardır makinanın satılması oyunun insanlar arasında konuşularak daha fazla bir satış yaşamadı marka değerinin artması gibi de. o yüzden psn iyi yapıyor işte daha ne bekliyorsunuz adamlardan demek hoş olmuyor da. insanlara psn + almalarına karşılık ek indirim verileceği taahhüt edilmişti o da iptal oldu sony kendi kitlesine karşı büyük hata yapıyor.
  • Xbox zaten 1-0 önde başlamıştı güç konusunda.Şimdi Türk oyuncuları açısından 2-0 olmuş olabilir :D
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Ben demiyorum, otoriteler diyor. Fakat @AREryılmaz, hırsızlıktır bu diyorsa, hukukçuları dinleyecek değiliz.

    Alakalı kanun ile ilgili görüşlerini de yaz da, bir an önce gerekeni yapıp, senin dediğin şekilde değiştirsinler yasaları.

    Sonuçta @AREryılmaz dururken, cahil hukukçulara mı güveneceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 25 Mart 2020; 5:55:58 >
  • Bugun gireyim dedim, her zaman olan indirimler kaldırılmış. Sony Türkiye'nin bu tutumu ahlakla bağdaştırılamaz. ''BOYKOT'' tüm sony ürünlerine.

  • İki gün önce Sony Ps Japonya sitesindeki linkten oldukça sert bir dille durumu anlatan mesaj göndermiştim. Bu gün cevap gelmiş. Başta muhatabın Ps Türkiye olduğunu söylüyor (ki saçmalık, olayın kaynağını kendisine mi şikayet edeceğiz?), arkasından bütün dünyadan böyle şikayetler geldiğini ve şirket içinde bunu değerlendireceklerini belirtiyorlar. Bu gün bildiğiniz gibi indirim kampanyalarının değişim günü. Bakalım ne olacak? (bu arada "bak indirim yapıyoruz" demek için 87 lira altı diye eski oyunları doldurdukları eski indirimi koymuşlar, yemezler)

  • dünya zor günlerden geçiyor millet evine kapanmış vakit geçirme yolları arıyor. PS krizi fırsata çevirme derdindeyse vay onun haline.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Indirim değişimi haftaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepki göstermediğimiz için her alanda tepemize biniyor böyle kan emiciler.Sanırım artık x box'a geçmenin zamanı geldi.

  • Bana göre fiyatlar baya makul, nedir bu tartışma anlayamadım? Marka ayakkabı alırken de şu ülkede şu kadar para bizde neden böyle diye olay çıkartıyor musunuz? O zaman her alanda imzalar toplansın, mailler atılsın. Paran yoksa ürünü kullanmazsın. Bu kadar basit.
  • Olan şey şu: Playstation için 2019 yılı (fiscal year) mart sonunda bitiyor. Yani adamlar Nisan'dan itibaren mali olarak 2020 yılına geçiyorlar. Türk lirasının güncel durumu covid-19 sebebi ile beklenenden çok daha hızlı zayıfladığı için mali olarak güvenli tarafta kalmak adına indirimleri durdurdular. Nisan ayının ilk haftasından itibaren tüm oyunlara büyük ya da küçük bir zam gelecektir. Tam fiyattan oyun satışına devam etmesinin sebebi dijital tüm satışları durdurmak yerine indirimleri durdurarak tam oyun satışından edecekleri zararı kompanse etmek olabilir.

    Şirket açısından düşününce şuan en doğru karar alınmış gibi duruyor ancak genel anlamda oyuncu topluluğuna değer veren bir şirket bunu yapmamalıydı. Playstation gibi güçlü bir markanın indirimleri kaldırarak kaçındıkları zarardan daha fazla yara aldığını düşünüyorum. Zaten spekülatif kur prensibi uygulayan bir şirketin bu kadar küçük hesaplar peşinde koşması bana bir oyuncu olarak kendimi değersiz hissettirmekten öte mide bulandırıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnufkk

    Bana göre fiyatlar baya makul, nedir bu tartışma anlayamadım? Marka ayakkabı alırken de şu ülkede şu kadar para bizde neden böyle diye olay çıkartıyor musunuz? O zaman her alanda imzalar toplansın, mailler atılsın. Paran yoksa ürünü kullanmazsın. Bu kadar basit.
    Fiziksel ürün ile raf ömrü olmayan dijital ürünleri satış ve fiyatlandırma kapsamında karşılaştıramazsınız. Önce bir Marketing 101, sonra Pricing and Segmentation 101 okuyun sonra gelin konuşalım. PS Store'un Hindistan, Endonezya, Rusya mağazalarını da bir araştırın bilginiz olsun. Cahil cahil yazmayın sonra kendinizi rezil etmeyin.
  • Bu konuya yeni konsollar çıktığında , Xbox alarak editleyecem. Bir açıklama yapsanız bile yeterdi. Bu kadar hiçe sayılmak üzücü , yeni nesilde Xbox da devam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denas1 -- 25 Mart 2020; 13:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    Alışırsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • last of us için satmayı erteliyordum bu durumlardan sonra dün sattım konsolu. oyun çıktıktan sonra da arkadaştan konsolu ödünç alıp oynarım artık. tabi ilk çıktığında bu fiyatlardan alabilirsek.
  • Tamam derdiniz indirimleri gormek ise soyle olsun : Kallavi zamlar hepsine gelsin. Sonra daki birkacina indiirm var diyelim ...

    Boylece herkes te memnun kalmis olur. Indiirm kulturu de yasatilmis var edilmis olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.