Şimdi Ara

PS Store Türkiye'de 'kampanyalar' kaldırıldı: Oyunculardan tepki var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony PlayStation trnin suçu değil PS store PlayStation ile yönetimi ayrı ve PlayStation ın haberi olmuyor PS store merkezi londrada

  • Ya arkadaşlar azıcık düşünün de öyle konuşun. Bizim Sony Eurasia bağlantılı kullandığımız marketlerdeki fiyatlar Euro kurlarına göre belirleniyor. Siz son 15 gün içerisindeki Euro dolar paritesine bir bakın sonra vicdanınızla düşünün. Bu adamlar Türkiye’nin oynak ekonomik şartları altında bize indirimli oyun sunabilmek için bi taraflarını yırtıyorlar. İşlerinin ne denli zor olduğunu biliyor musunuz ki. Her ay kavga ediliyor Sony Eurasia ile. Çünkü dolar ve Euro ile belirlenmiş öptüm fiyatlarını kur endekslerindeki değişimlerden etkilenmemeye çalışarak bize TL fiyatları ile satmaya çalışıyorlar. Amerikada yeni çıkan bir oyun 59 dolar. Bu 2 yol önce de aynıydı. Ama Türkiye’de öyle mi fiyatlar dolar artarken uçtu gitti. Şimdi adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar. Kampanya yapsa fiyatlar zaten uçmuş durumda bi indirim yapılmış gibi gözükemeyecek. Yapmasa zam tapmak zorunda kalacaklar. Siz Sony Türkiye’ye kızıp söyleneceğinize bizi yöneten ekonomimizi yöneten insanlara kuzum tepki verin. Eski tas eski hamamla bu kadar oluyor. Hata bizde sizde herkeste. Oturduğunuz yerden cahil cahil konuşmayın. Bilgi sahibi olmadan fikir yürütüyorsunuz.





  • Bu olay beni cok uzdu ve gerdi su gunlerde bole yapilmasi cok uzucu playstation 4.pro kadar hepsinden elimde mevcut pls5 bekliyordum almak icin ama bu olay beni ciddi uzdu ve X Box yonelmeme Neden Oldu 5 Almiyacagim busaaten sonra

  • Bir Microsoft a bakıyorum bir de Sony ye bakıyorum . Microsoft böyle indirim fln kaldırmayı geçtim adamlar bizim ülkemize özel fiyat veriyorlar Steam gibi . Sony de gitsin normal fiyatlandırmayı geçtim gidip herkeste indirimli olan oyunu bizde kazık fiyatına satsın . Bu Sony tarafının bize attığı 2. kazık oldu eski fahiş fiyatları hatırlayan olur . Adamlar ülkemizde tekel zaten PS3 , pes13 cü tayfa sayesinde istedikleri gibi at koşturuyorlar . Artık yeni nesilde Xbox a geçmenin zamanı geldi ülkece .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony'nin umrunda olacağını sanmıyorum, özellikle o malum birkaç şeref yoksunu youtube yayıncısını tekrar satın alıp yoluna bakar.
  • iyi güzel de bu kur sade sony yi mi etkiliyor. microsoft a etkisi yok mu?

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    400-500 lirayı normal görmekle korsan oyunun HIRSIZLIK olduğunu inkar etmemek birbirinden farklı şeyler.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sen sorgulaman gereken şeyi atlıyorsun.Diğer ülkeler kendi para primlerine ve ekonomilerine göre fiyatlar belirlenirken biz neden ingiltereye bağlıyız onu söyle

    Diğer konu, neden diğer ülkelerde indirimler olurken bizde olmuyor.Hadi ingiltereye bağlıyız orda indirim olurken bizde niye olmuyor.

    Herşeyi ekonomiye vurmayın afrika ülkelerinin bizden daha iyi ekonomisimi varki sen bir oyuna 500 tl verirken ordaki adam 200 250 tl ye alıyor.Adamların yiyecek ekmeği yok bizden iyi ekonomisimi olduğunu idda ediyorsun.

    Ben yıllarca plus üyeliğimi ve oyunları endonezya psn den aldım.Burda 1 yıllık plus üyeliği 179 tl iken endonezya psn den ben 59 tlye alıyordum 1 yıllık plus üyeliğini.Daha çok ülke sayarım bitik durumda ekonomi ile benden ucuz alıyorlar.Vergi muhabbetine hiç girme 2 kat vergi alsa yine 120 tl eder.

    Herşeyi ülke ekonomisine vurmayın.Şuan amazon türkiye geldi neden ucuz satmıyor biliyormusun?Evet ben söyleyeyim başına türk yöneticiler koyarsan ucuz sarmayı unutacan bizim yöneticilerin mantığı bellidir herzaman benden iyi bilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 23 Mart 2020; 13:0:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • xbox one X geçme zamanı gelmiş.
  • Kime güveniyorlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yorumu Sony tr çalışanı yazmış herhalde ahaha. Microsoft nasıl indirim yapabiliyor o halde sen onu sorgula en baştan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle psden vazgeçmeyi düşünmeyecek, psone dan beri kullanan bir konsolcu olarak bu dakikadan sonra ağızlarında kuş tutsalar kasımda xbox alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya xbox ile devam edeceğim ya da PC ile devam edeceğim. PS ile devam etmeyeceğim kesin.. Ağızlarıyla kuş tutsalar artık ps bitmiştir benim için. Yazıklar olsun sana sony.
  • Bir markanın tüm ülkelerde devam ettirdiği bir kategorinin, sadece Türkiye'de sessiz sedasız kaldırılmış olmasının hiçbir bahanesi olamaz. Fiyatlarda lokalizasyon, kurun ucuza sabitlenmesi ne kadar iyi niyet göstergesiyse bu durum da o kadar kötü niyet göstergesidir. Psn UK da yeni oyunlar 50-55 pound olarak fiyatlanıyor ki 400 lira civarı yapıyor. Bizde 469 lirayla çıkıyor. Adil davransınlar yeter.

  • Zaten bir haber yok muydu?

    "Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı"
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142497754

    Büyük rezillik gerçekten. Can Sungur Twitter'da flood yazmış:


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    bu yalakalar yüzüden türk oyuncusu bu halde degilmi zaten
  • Elveda Sony, yeni nesilde Xbox akar...
  • multiplayerde konuyu tartışmılar

  • En ufak biçimde Sony TR'yi eleştirdiğimde çılgına dönen peasant sony fanboylarını (söz meclisten dışarı tabiki) bu durumda göreceğimi hiç zannetmezdim.Umarım biraz akıllanırlar ve bilinçli tüketici olurlar.Bu her platformun fanboyları için geçerli.Adamlar uzun zamandır senin kanını emerken ses çıkarmassan böyle kaldırırlar indirimi rahat rahat.Sony TR zamanında oluşturduğu Türk oyuncusunun dostuyuz algısını iyice yıkmış oldu artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.