|
Bildirim
|
Saçma sapan gereksiz her şey yazılmış. Amino asit içeriği , besin değerleri ve ücreti yok.
Tebrikler. Gördüğüm en başarılı firma yetkilisi |
kardeş nasıl üretim yaptığınız son kullanıcıyı ilgilendirmiyor. wheyden pahalı mı ? pahalı. bu ürünleri kullananlar genelde genç/öğrenci adam mı ? evet. f/p ürün neyse onu alır.
|
Optimum whey in amarika fiyatı 57 dolar. 74 servis çıkıyo. Servis başına 0.8 dolar gibi bi rakam var. Kaba taslak bizim için 1,5 lira. Adamlar bu fiyatta kar edebiliyo. Tabiki sizden böyle bir fiyat bekleyemeyiz de. Daha kötü bir içeriğe sahip olupta 4 katı pahalıya satmak nedir ya ?
He alanlar olur yinede tabiki. Sizde bi temsilcisiniz sonuçta. Ama firmanın yetkili kişilerine ulaştırın bu fiyat olayını. Çünkü ürünü kullanıcak gerçek kitle bu ürünü almaz. Alıcak olaranlar piyasayı bilmeyen kişiler olur onlarda bikaç defa alırlar zaten. Kısa sürede kar edersinizde. Uzun vadede ürünün pek şansı yok. Madem firma işleyebiliyo peynir altı suyunu. Ürünün yağını ve şekerini azaltıp toz halinde sürün piyasaya. Yabancı markalarında belirgin bir biçimde altında fiyat koyun. Deli gibi satar. |
Insanin basina ne gelirse turklerden gelmiyor mu hala tutup turk mali destek verelim diyorlar.
%200 karlar ile bu onlarca para bayildigimiz dediginiz urunleri satanlar Turkler degil mi ? Yurtdisindan getirttigimiz supplementlere kendi kar marjlari dustu diye yine ne yapip edip tas koyup engelleyenler Turkler degil mi ? Dolarin artmasi firsat bilip dolar 1 artmisken,fiyatlari 2 arttiran fransizlarmiydi ? Son kullanim tarihleri yaklasan urunleri yurtdisi fiyatina satan ve bizi o fiyata bayatlamis urun aldigimiza sevincli hale getirenler de almanlar herhalde ? Bir seyleri savunurken bilincli savunun. Acikcasi ayni urun yabanci x firmasi ile turk firmasi tarafindan ayni fiyata satilsa ben yine yabanci x firmasini tercih ederim.Turk firmasi ben turkum diye bana gecirmeye calisiyor da ustune bir de gidip turk firmasi diye adamlari mi destekleyecegim. Bu urunun icerigine ve fiyatina yorum yapmaya bile gerek yok. |
Bu ürünü ilk duyurluduğu zaman Bayrampaşa'da ki Kaanlar'dan gidip almıştım. O zaman ayran kutusu şeklindeydi ambalajı değişecegini söylemişlerdi değişmiş. 6 lı koli halinde 2 paket almıştım 60 liraya. Satış görevlisi piyasaya tam giriş yapılmadığı için fiyatın böyle olduğunu ve sonrasında fiyatın düşeceğini söylemişti. Şimdi baktım fiyatlar artmış
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|