Şimdi Ara

PROTEİN TOZUNA DOĞAL ALTERNATİF TAZELEN WHEY PROTEİN İÇECEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
23.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SİZLERE PROTEİN TOZUNA DOĞAL BİR ALTERNATİF OLAN KAANLAR TAZELEN PROTEİN İÇECEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.

    Tazelen Whey Protein İçeceğinin Protein Tozundan sıkılanlar için birebir LEZZETLİ ve DOĞAL bir alternatiftir.

    Tazelen Whey Protein İçeceği, tamamen doğal, katkısız ve yağsız bir ürün, formda kalkmak isteyenlerin ihtiyacı olan proteini, enerjiyi sağlıyor.

    Tazelen Whey Protein , tamamen peynir altı suyundan üretilip, ekstra bir protein katkısı içermez. Protein miktarının yüksek olması sayesinde tüketiciye tokluk hissi verir. Daha az yemek ihtiyacı hissedersiniz.

    whey protein uygun kullanıldığı taktirde , kalp sağlığını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir, metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.

    Tazelen Whey Protein ürünündeki proteinin denatüre olmaması için üretim aşamasında yüksek sıcaklık uygulanmaz. Böylece ürün içeriğindeki protein ve amino asit değerlerinde bir değişiklik neredeyse meydana gelmez, vitamin ve mineral içeriği açısından zengindir.

    Tazelen Whey Protein ürünü doğal yapısı gereği ömrü kısadır bu nedenle saklama koşulu dolap sıcaklığında 5-6 derecede olmalıdır.

    Tazelen Whey Protein ürününün pH değeri nötre yakın olduğu için vücut kanının pH'ına daha yakındır. Vücut pH dengesini 7,35-7,45 civarında tutmaya çalışır

    Tazelen Whey Protein vücut pH değerine çok yakın değer taşıdığı için emilim ve sindirim açısından toz protein içeceklerine oranla çok daha hızlı emilim ve sindirim rahatlığı göstermektedir.

    Kalsiyum, protein, B2-A-E-D vitaminleri, folik asit, fosfor ve demir kaynağıdır. Kalsiyum, D vitamini ve fosfor ile birlikte kemikleri ve dişleri güçlendirmek için çalışır. Bunların eksikliği kemikleri eritir.

    Her bir ürün 300 gr'dır ve 30 gr protein içermektedir.

    3 çeşidi mevcuttur. Çilekli Tazelen Whey Protein İçeceği, Kakaolu Tazelen Whey Protein İçeceği veSade Tazelen Whey Protein İçeceğidir. Ürüne Yesilsepetim.com dan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Karışık Tazelen Whey Protein İçeceği seçeneği de var.
     PROTEİN TOZUNA DOĞAL ALTERNATİF TAZELEN WHEY PROTEİN İÇECEĞİ







  • Optimum whey in amarika fiyatı 57 dolar. 74 servis çıkıyo. Servis başına 0.8 dolar gibi bi rakam var. Kaba taslak bizim için 1,5 lira. Adamlar bu fiyatta kar edebiliyo. Tabiki sizden böyle bir fiyat bekleyemeyiz de. Daha kötü bir içeriğe sahip olupta 4 katı pahalıya satmak nedir ya ?

    He alanlar olur yinede tabiki. Sizde bi temsilcisiniz sonuçta. Ama firmanın yetkili kişilerine ulaştırın bu fiyat olayını. Çünkü ürünü kullanıcak gerçek kitle bu ürünü almaz. Alıcak olaranlar piyasayı bilmeyen kişiler olur onlarda bikaç defa alırlar zaten. Kısa sürede kar edersinizde. Uzun vadede ürünün pek şansı yok.

    Madem firma işleyebiliyo peynir altı suyunu. Ürünün yağını ve şekerini azaltıp toz halinde sürün piyasaya. Yabancı markalarında belirgin bir biçimde altında fiyat koyun. Deli gibi satar.
    Insanin basina ne gelirse turklerden gelmiyor mu hala tutup turk mali destek verelim diyorlar.

    %200 karlar ile bu onlarca para bayildigimiz dediginiz urunleri satanlar Turkler degil mi ?
    Yurtdisindan getirttigimiz supplementlere kendi kar marjlari dustu diye yine ne yapip edip tas koyup engelleyenler Turkler degil mi ?
    Dolarin artmasi firsat bilip dolar 1 artmisken,fiyatlari 2 arttiran fransizlarmiydi ?
    Son kullanim tarihleri yaklasan urunleri yurtdisi fiyatina satan ve bizi o fiyata bayatlamis urun aldigimiza sevincli hale getirenler de almanlar herhalde ?

    Bir seyleri savunurken bilincli savunun. Acikcasi ayni urun yabanci x firmasi ile turk firmasi tarafindan ayni fiyata satilsa ben yine yabanci x firmasini tercih ederim.Turk firmasi ben turkum diye bana gecirmeye calisiyor da ustune bir de gidip turk firmasi diye adamlari mi destekleyecegim.

    Bu urunun icerigine ve fiyatina yorum yapmaya bile gerek yok.
    Bu ürünü ilk duyurluduğu zaman Bayrampaşa'da ki Kaanlar'dan gidip almıştım. O zaman ayran kutusu şeklindeydi ambalajı değişecegini söylemişlerdi değişmiş. 6 lı koli halinde 2 paket almıştım 60 liraya. Satış görevlisi piyasaya tam giriş yapılmadığı için fiyatın böyle olduğunu ve sonrasında fiyatın düşeceğini söylemişti. Şimdi baktım fiyatlar artmış
  • Biz zamanında çok aradık bunu, satmayan sizdiniz. Şimdi almak istesek de yine marketlerde yoktur eminim
  • Satildi da alip denemedik mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi verdin de ne oldu şimdi?
  • Saçma sapan gereksiz her şey yazılmış. Amino asit içeriği , besin değerleri ve ücreti yok.

    Tebrikler. Gördüğüm en başarılı firma yetkilisi
  • Dün face de gördüm , 5.99 tl kutu adet fiyatı.

    Metro marketlerde satılacağıda belirtilmiş (8 ocak duyurusu)

    ayrıca kendi verdikleri internet sitesinde ürünün temsili bir detay dahi görülmüyor.
  • 6 lira...

    Alkollü içki ÖTV'si var sanki.
  • 5 tl olsa çok iyi olur. Protein tozu alacak param yok ama bu tip alternatifler çok iyi olur. Metro ya geleceği kesin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnesCimen

    5 tl olsa çok iyi olur. Protein tozu alacak param yok ama bu tip alternatifler çok iyi olur. Metro ya geleceği kesin mi?

    dostum 5 tl porsiyon başı 30 gram protein diyor .

    protein tozu aldıgın zaman porsiyonu 4-5 liraya gelir normal fiyatından alırsan uygun fiyattan alırsan porsiyonu 3-3.5 tl ye gelir .
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Sayın arbforce1 ürünün ürünün Argesi tamamlanalı çok uzun zaman olmadı. Bir ürünün raflarda olması kısa zaman almıyor. Şu an için Metro gross marketlerde, İstanbuldaki Özkuruşlar Zincir marketi şubelerinde ve 50 yi aşkın Fitness ve Spor Merkezlerinde ürünümüz bulunuyor.

    Ürünün Tüm Türkiye'ye dağıtılması Market bazında şu an için zor gözüküyor, bunun yerine Yesilsepetim.comYesilsepetim.com aracılığıyla ürüne ulaşmanız mümkün. Yesilsepetim.com bünyesinde mühendis bir kadro var. Kimya, endüstri ve gıda mühendisi bulunuyor. Gıda mühendisimiz Tazelen Protein içeceğinin Argesinde yer almıştır. Bunun için en detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz.

    Yesilsepetim.com Tazelen Whey Protein İçeceğini direk fabrikadan en soğuk ve en taze haliyle gönderiyor. Kaanlar Gıda'nın Online Çözüm ortağıyız sonuçta.

    Ürünümüz soğukluğunu size geleceği ana kadar muhafaza edebilecek bir şekilde gönderiliyor. Bu yüzden ürüne Türkiye'nin her yerinden Yesilsepetim.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

    quote:

    Orijinalden alıntı: EnesCimen

    5 tl olsa çok iyi olur. Protein tozu alacak param yok ama bu tip alternatifler çok iyi olur. Metro ya geleceği kesin mi?

    dostum 5 tl porsiyon başı 30 gram protein diyor .

    protein tozu aldıgın zaman porsiyonu 4-5 liraya gelir normal fiyatından alırsan uygun fiyattan alırsan porsiyonu 3-3.5 tl ye gelir .

    hocam ama işte ben bi seferde 100 tl veya üstü verebilecek durumda değilim. arada alırım eğer hoşuma giderse bu üründen.
  • Onca yazının içerisinde besin değerleri yok.
    Erinmedim siteye tıkladım yine göremedim, geçiniz.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkür ederiz. Aminoasit içeriğini şu şekildedir.

    Tazelen Whey Protein İçeceğinin 1 paketindeki (300 gr da ) Aminoasit içeriği (Tubitakta yaptırılan tarafsız analizlere göre) şu şekildedir;

    L-alanin 2273 mg
    L-aspartik asit 2470 mg
    L-metiyonin 851 mg
    L-glutamik asit 4948 mg
    L-fenilalanin 1153 mg
    L-lizin 4060 mg
    L-histidin 827 mg
    L-tirozin 980 mg
    Glisin 687 mg
    L-valin 1349 mg
    L-losin 3578 mg
    L-isolosin 1643 mg
    L-treonin 1096 mg
    L-serin 2024 mg
    L-prolin 1675 mg
    L-arjinin 426 mg

    Besin Değeri Tablosu 1 Paket (300 gr ürün için) (% günlük ihtiyacın karşılanması)
    Enerji 173 kcal (%9)
    Şeker 6,6 gr (%7)
    Toplam Yağ 3 gr (%5)
    Doymuş Yağ 1,8 gr (%9)
    Tuz 0 gr (%0)
    Protein 30 gr (%60)

    Ayrıca Tazelen Whey Protein İçeceği Günlük A, D3 ve E vitamini ihtiyacınızın yarısını karşılar.

    Aminoasit ve besin değer tablosunu da Yesilsepetim.com a ekleyeceğiz. Uyarı için teşekkürler




  • Ürün Fiyatları Şu Şekildedir

    Tazelen Sade Whey Protein İçeceği 5,49 TL , 6 Lı Paket 32,90 TL
    Tazelen Çikolatalı Whey Protein İçeceği 5,99 TL, 6 Lı Paket 34,90 TL
    Tazelen Çilekli Whey Protein İçeceği 5,99 TL, 6 Lı Paket 34,90 TL

    Dilerseniz 6 lı Karışık Tazelen Whey Protein İçeceği de var, denemek için birebir. Fiyat 6 Lı Paket 32,90 TL
    ( 2 adet sade + 2 adet çilekli + 2 adet çikolatalı) whey protein içeceği var. Bu ürün şu an için sadece Yeşilsepetim.com da var.




  • çok pahalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CONQUER.

    çok pahalı

    içerik tablosuda iyi değil içinde yag bolca var bi ton şeker var protein degeri iyi 5-6 tl porsiyon başı cok para


    protein tozu 28 gram protein 2 gram yag 1 gram şeker 10 gram karbonhidrat porsiyonu 2-3 tl ye geliyor . her türlü kar içine çeşmeden akan suyu koyuyorsun ögrenci icin her idman sonrası 2-3 tl para az degil . .
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Ürününün eldesi için Türkiye'de şu an için olmayan ve çok özel bir üretim tekniği kullanılıyor. Yüksek Alman teknolojisi ve otomasyonel bir hat, gerçekten Çok Pahalı Bir Ekipman. Proteinlere zarar vermeden peynir altı suyu içinde proteini dağıtarak süt kıvamında ürün elde edilmesini sağlıyor.

    Protein tozlarında ise su uzaklaştırıldıktan sonra konsantre ediliyor ve konsantre ürün 130-140 derecelerde sıcaklıkla muamele edilerek, suyu uzaklaştırılıyor, toz haline getiriliyor. Spray dryer denen makinalar kullanılıyor. Bizim ürünümüzde yüksek sıcaklık uygulanmıyor, pastörize süte uygulanan pastörizasyon işlemi uygulanıyor, bu yüzden içerik anlamında doğal olarak vitamin ve mineral içeriyor. Protein tozları gibi tüm bileşenler eklenerek mikroflora oluşturulmuyor.

    Bu yüzden ürünün üretim maliyeti ne yazık ki fazla




  • Tazelen Whey Protein İçeceği Metro Gross Marketlerde şu an için satışı yapılıyor. Evinizin rahatlığında alım yapmak istiyorsanız Yesilsepetim.com direk sizlere fabrikadan yeni üretilen ürünlerden gönderim yapacaktır.
  • Tazelen Whey Protein İçeceğinin 1 paketindeki (300 gr da ) Aminoasit içeriği (Tubitakta yaptırılan tarafsız analizlere göre) şu şekildedir;

    L-alanin 2273 mg
    L-aspartik asit 2470 mg
    L-metiyonin 851 mg
    L-glutamik asit 4948 mg
    L-fenilalanin 1153 mg
    L-lizin 4060 mg
    L-histidin 827 mg
    L-tirozin 980 mg
    Glisin 687 mg
    L-valin 1349 mg
    L-losin 3578 mg
    L-isolosin 1643 mg
    L-treonin 1096 mg
    L-serin 2024 mg
    L-prolin 1675 mg
    L-arjinin 426 mg

    Besin Değeri Tablosu 1 Paket (300 gr ürün için) (% günlük ihtiyacın karşılanması)
    Enerji 173 kcal (%9)
    Şeker 6,6 gr (%7)
    Toplam Yağ 3 gr (%5)
    Doymuş Yağ 1,8 gr (%9)
    Tuz 0 gr (%0)
    Protein 30 gr (%60)

    Ayrıca Tazelen Whey Protein İçeceği Günlük A, D3 ve E vitamini ihtiyacınızın yarısını karşılar.

    Aminoasit ve besin değer tablosunu da Yesilsepetim.com a ekleyeceğiz. Uyarı için teşekkürler




  • Ürünün içerisinde yağ oranı %1 'dir. 300 gramda 3 gr.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.