Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gucci Envy nasildir . yorumlar misiniz .

Ayirdiginiz zaman icin tesekkurler.
  • En iyi açık parfüm hangisidir?

Bir de 212 hakkında düşünceleriniz nedir? uzun süredir kullanıyorum aynı zamanda 2 farklı parfüm kullanmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz zıt mı olmalı benzer mi?
  • Takip
  • Paco Rabanne Black XS almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz ? Önceki parfümüm Davidoff Cool Water dı.
  • sesar nerdesin sen?)))
    paco rabanne ultraviolet aldım.gundelik kullanıma gider umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Paco Rabanne Black XS almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz ? Önceki parfümüm Davidoff Cool Water dı.

dostum ikiside taban tabana zıt parfümler.hayatında köklü değişiklikler mi var?)dvdff fresh hafif,black xs agır sekerlı ve kışlık.ama davıdoftan cok daha iyiidir bence)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nephilaqua

quote:

Paco Rabanne Black XS almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz ? Önceki parfümüm Davidoff Cool Water dı.

dostum ikiside taban tabana zıt parfümler.hayatında köklü değişiklikler mi var?)dvdff fresh hafif,black xs agır sekerlı ve kışlık.ama davıdoftan cok daha iyiidir bence)))

Zaten Davidoff'u yazın kullandım epey bir müddet. 1-2 ay önce bitti. Rochas Paragon kullanıyordum ama o da kış için pek uygun gelmedi gibi. O yüzden Black XS i tavsiye ettiler. Vakit bulsam gidip alıcam da bir müsait vakitime denk gelmedi. Yorumun için sağol.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

quote:

Zaten Davidoff'u yazın kullandım epey bir müddet. 1-2 ay önce bitti. Rochas Paragon kullanıyordum ama o da kış için pek uygun gelmedi gibi. O yüzden Black XS i tavsiye ettiler. Vakit bulsam gidip alıcam da bir müsait vakitime denk gelmedi. Yorumun için sağol.

su an black xs sipariş ettim)))yorumlarımı biraz kullanıp yaparım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

su an black xs sipariş ettim)))yorumlarımı biraz kullanıp yaparım

Bende dün aldım. Beklediğim kadar ağır gelmedi. Hatta epey hafif diyebilirim.
  • 20 yaşındayım
    sarışınım
    buğday tenliyim
    1.77 boyundayım
    mersindeyim yani sıcak yaz için

tatlı ya da turunçgil ve ilgi çekici parfüm arıyorum..

aqua bvlgari kullanıyorum.. ama başka bir leyler denemek istiyorum..
  • Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ben bi süre önce jean paul gaultier in klasik kokusunu kullanıyordum ve bitti şimdi yeni parfümüne baktım ve fiyatı baya yükselmiş acaba bu parfümü dp den doldurma alsam çok fark yaratır mı
  • esmer tenliyim ve tenim kuru. bana hangi parfüm iyi gider. şu avonun fullspeedini kullanıyorum
  • İyi akşamlar diliyorum;

Bir konuda maruzatım olacak,ben odunsu ve baharatlı kokular tercih ediyorum.Örnek verecek olursam Davidoff zino,Aramis Life,classic,Fahrenheit,Gucci pour homme'da kullandım bir süre ve hali hazırda yarım şişe kadar var kokusu çok hoşuma gitmedi.Bu saydıklarımın dışında bana önerebileceğiniz bir marka var mı? Şimdiden teşekkür eder,saygılarımı sunarım.
  • karşı cinsi kışkırtacak hafif bir koku istiyorum. acaba öneriniz nedir?

bu arada dolum alacağım ona göre yazarsanız sevinirim
  • dostum merhaba.. ben de lise yılları dolum ve sonrası orjinal parfüm kullandım.. 30 yaşıma geldim 6 yıldır da hayatımın kokuları dediklerim kafamda oturmuş durumda..
    1. yazın sıkça kullandığım : Hugo Boss Bottled
    2. özellikle kışın klasik giyimde CDior Homme intense - (özellikle bu kokunun ilk açılıştaki viski konyak gibi kokusu sonra çikolata gibi gün sonunda tadı kalması) [favorimdir]
    sana sorum bunlara benzer kokular önerebilir misin.
    buğday tenliyim.
    ha PR 1 million dan nefret ediyorum
    ve 212 sexy men den de..
  • PM
  • ö.m.
  • Aqua giorgia armani parfümüm var, parfüm hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Birde şu var parfüm bana hediye olarak geldi, satın almak istersem nereden ve ne kadara alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.