Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam walla nerdeyse 1 1 bucuk senedir insense kullaniyorum o yuzden degistirmeyi hic istemiyorum ama lacoste u da deniycem,saolun :)
    ixora ya bakicam umarim d&p deki gibi olmaz,resmen maydonoz kokusu almistim cunku son gittigimde,guleyim mi agliyayim mi bilemedim
  • Bende uzun süredir kullanıyorum ultramarineyi. Deneme kağıtları oluyor orda sıktırırsınız onlara essentiali. Evde karşılaştırma yaparsınız.
    Denedikten sonraki yorumunuzu bekliyorum
  • beyler bayanlar, hani bazı parfümlerde insan katkısı mı insan bişeyi vardı da onlar daha etkili daha kalıcı oluyodu, o maddenin adı neydi yahu
  • Beyaz tenliyim yaz icin kalici ve tatlimsi bir koku onerirmisiniz suan ck intense kullniyrm bndn oncede 212 kullaniyrdm memnundm alternatif ne onerirsiniz
  • mesajladım. sonra bir sualim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

beyler bayanlar, hani bazı parfümlerde insan katkısı mı insan bişeyi vardı da onlar daha etkili daha kalıcı oluyodu, o maddenin adı neydi yahu

feromen mi:)
  • İyi günler arkadaşım Ben ağır kokan parfümlerden hoşlanıyorum bana ağır koku ve çikolata tarzı kokan ne parfümler önerebilirsin ? Yardımcı olursan sevinirim Şimdiden teşekkürler (En ucuzundan en pahalısına kadar )
  • konu çok yararlı olmuş ilerde faydalanmak üzere sorular sorarım inşallah
    bende şu an ck be ve hugo boss soul kullanıyorum. düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aty27 -- 28 Ekim 2011; 23:55:09 >
  • BVLGARİ Omnia EDT, BVLGARİ Jasmin Noır, Adidas Ice dive, Victory, Deep Energy Deo, Fresh İmpact ve Ice dive Roll-On, Armani Black Code EDT, Armani, Attitude EDT ve Shower GEL, Armani City Glam EDT, Armani GIO A.S Balsam, Gucci Guilty İntense bunların hepsini eşimle kullanmışlığımız, hatta hala kullandıklarımız ürünler var hepsi süper ürünler koku-kalıcılık süper, Banyo Jeli ile Traş sonrası balsamı biraz kötü gibi çok ağır kokulu ve biraz yakıcı ancak parfümleri hepsinin kokuları süper. Nette bazıları süper indirimle satılıyor.Kendi Yerlerinde de satılıyor.İstinye Park;BVLGARİ, Armani(G.ve E.), Adidas, Gucci, şubelerinde bulabilirsiniz. Yanlız tavsiyem netten almanız yönünde.Aranızda kullananlar varmı değişik çeşitleri?
  • Arkadaşlar bir anda PM artışı olunca konunun uplandığını anladım.

Bütün sorulara cevaplar verilmiştir. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar bir anda PM artışı olunca konunun uplandığını anladım.

Bütün sorulara cevaplar verilmiştir. İlginiz için teşekkürler.

Ya benimkini cevaplamadın yaaaeeeaaa Görmemişsin galiba bi daha yazayım . Ben ağır kokan parfümlerden hoşlanıyorum bana ağır koku ve çikolata tarzı kokan ne parfümler önerebilirsin ? Yardımcı olursan sevinirim Şimdiden teşekkürler (En ucuzundan en pahalısına kadar )
  • Gözümden kaçmış olmalı. PM attım arkadaşım.
  • mesajım sürünsün yarın bakarım
  • güzel konu vakit bulunca bütün mesajları okuyacağım
  • zor bi soru gelsin
    kış için , kumral tene uyacak ferah hoş ve kalıcı bi koku bakıyorum. hangi parfümü önerebilirsin , hangi açık parfümleri önerebilirsin , teşekkürler
  • sesar başkan neredesin
  • Buradayım dostum. PM atan herkese günlük olarak cevap vermekteyim.

PM atabilirsiniz sorunuz varsa.
  • pm attım sesar
  • kış parfümü olarak ne önerirsiniz DP'den ? ağır olmayan hoş kokular arıyorum B4 nasıldır bunun yanında başka güzel koku varmı kışın hoş durur mu
  • Mesajım bulunsun burayı inceleyip sipariş vermeyi düşüneceğim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.