Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
177
Favori
254.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kolay farfüm alamıyorum. Daha doğrusu parfümün nasıl seçileceği konusunda kafam karışık. Bu güne kadar o yüzden tek parfüm kullanıyorum. Calvin Klein Be. Bir arkadaşımın üzerinde kokladım çok sevdim ve hep onu kullanıyorum kalıcılığı ve sadeliği nefis.

Parfüm seçememeye gelince, bütün parfümler ilk sıktığımda kolonya kokusu veriyor. Bir parfümün gerçek kokusunu vermesi bir iki saati bulabiliyor. Bu da haliyle bir koku mağazasında mümkün değil bekleyip karar vermek.

Bunun bir formülü var mıdır. Keşke ayrı ayrı kumaşlara sürülmüş olsa ve öyle seçsek, ben böyle asla koku seçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Ben kolay farfüm alamıyorum. Daha doğrusu parfümün nasıl seçileceği konusunda kafam karışık. Bu güne kadar o yüzden tek parfüm kullanıyorum. Calvin Klein Be. Bir arkadaşımın üzerinde kokladım çok sevdim ve hep onu kullanıyorum kalıcılığı ve sadeliği nefis.

Parfüm seçememeye gelince, bütün parfümler ilk sıktığımda kolonya kokusu veriyor. Bir parfümün gerçek kokusunu vermesi bir iki saati bulabiliyor. Bu da haliyle bir koku mağazasında mümkün değil bekleyip karar vermek.

Bunun bir formülü var mıdır. Keşke ayrı ayrı kumaşlara sürülmüş olsa ve öyle seçsek, ben böyle asla koku seçemiyorum.
    Hocam aslında yöntem basit bazı mağazalarda ufak kağıtlar olur onlara sıkacaksın ve yarım saat veya 1 saat dolaşacaksın ondan sonra kokusunu beğendiğini alabilirsin.
  • sanfrancisco08 kullanıcısına yanıt
    İşte sorun orada. Bir parfümünü doğru seçebilmek için yarım saat veya bir saat kokunun bir yerde beklemesi gerek. Bir parfüm mağazasına girince insan kendine doğru parfümü alıp çıkmak istiyor öyle bir kağıt olsa bile en az 5 parfüm deneyeceğin için belki de 10 parfüm bu kağıtlara nereye koyacağız? Ayrıca hangi koku hangi kağıdın üzerinde nereden bileceğim. bütün kağıtları cebime koysam hepsi birbirine karışır. Yani tabii bütün bunlar bir parfüm için 1 saat mağazada boş boş dolanmamı da gerektiriyor. Yani olmayacak iç çok fantastik ve absürt.

Oysa her parfüm bir kumaş parçasına daha önce sıkılmış olsa mesela ve müşteri o kumaşı koklayarak kokunun gerçek kokusuna nail olsa ona göre hemen parfümü alsa ne iyi olur.

Mağazada sanki ben hariç herkes kokuyu fark ediyor gibi habire parfüm sıkıp koklayıp alıyorlar, ama her parfüm sıkıldığında kolonya gibi ağır ve metalik bir kokuya sahip ki, bütün bu insanlar rol mü yapıyor sanki doğru kokluyorlarmış gibi?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ben genelde arkadaş çevremden tavsiye alıp veya nette araştırıp ondan sonra gidip alıyorum bu zamana kadar da pişman olmadım hiç.
  • sanfrancisco08 kullanıcısına yanıt
    Yani mağazaya gidip doğru parfümü koklayarak alabilmenin sen de bir yolunu bulamadın yani :)
  • Moschino Uomo Edt 125 Ml Erkek Parfümü

Nerden alİNİR_ Netten?
  • Arkadaşlar üst yorumlarda zara man silver ve man gold nasıldır iyimidir diye yorumlar görüyorum.

Şayet sizin tarzınıza ve stilinize göre değişir ben suanda man gold kullanıyorum ama silverda var fakat kendi evimde değil..

Her ne kadar man silver beğenilse ve bu doğrultuda benim stilime hitap etsede ben man gold kullanıyorum ben koyu renkler sevdiğim için bu parfümün kokusu ve kalıcılığı giydiğim kıyafetlere daha cok hitap ediyor şayet sizin için fark etmiyorsa en ezberinden man silver tavsiye ederim.

man silver kokusu hafiftir ve ikna edicidir güzel kokar aynı elite gentleman yeşil gibi dediğim gibi parfümlerin güzel kokması sizin tarzınıza ve kıyafetinize görede değişir.

Man gold kokusu daha ağırdır ben tavsye ediyorum tam kapalı ortam kokusu veriyor ve benim hoşuma gidiyor ama insanlar genellikle silveri kullanıyor.

Ürün :

Pahalı bir ürün değil bu fiyata bu iki parfümden daha iyisini bulabilirseniz ki bence bulamazsınız alın derim. En azından bir elinizden geçsin.

Zaraya gittiğimde parfümlere göz gezdirdiğimde en iyisinin bu ikisi olduğu kanaatine vardım vardım ki muhtemelen suanda zarada daha iyisi yok varsa ben baktığımda yoktu .d
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.