bvlgari aqva - aqva marine - davidoff cool water 3lüsünden hangisini önerirsiniz? bvlgari aqva çok değişik geldi, tam olarak nasıl bir koku anlayamadım.. aqva marine hoşuma gitti yosun gibi kokuyor sanki.. cool water başta tıraş kolonyası gibi kokuyor, koku uçtuktan sonra güzelleşiyor, o saatten sonra ne işime yarar ki
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
Arkadaşlar bir dönem forumdan banlandım. Bir klasik müzik eseriyle ilgili dinleyenlerin ne hissettiklerini sorduğum bir konu açmıştım. Neyse sağlık olsun.
Konudaki tüm sorulara, özel mesajlara ve maillere elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum. Fakat hepsine yetişmek mümkün olmuyor maalesef. Bu yüzden gözden kaçırdıklarım olmuşsa veya 1-2 sorusunu cevaplayıp 3. sorusuna cevap alamayanlar olduysa affola
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Merhaba, uzun zamandır Azzaro Visit kullanıyordum ancak üretimden kalktı sanırım.Azzaro tenime çok uyuyordu, muadili bir model önerebilir misiniz?
Şu anda Bvlgari Notte ve Paco Rabanne One Million kullanıyorum ama ikisinden de beklediğim verimi alamadım Azzaro ile kıyaslayınca.
azzaro visit hepsiburada da satılıyor inceleyebilirsiniz. Azarro fransız ekolüdür zaten. Bende twin modelini de beğenirim mesela çok tarz bir kokudur. Ah kalıcılığı da yüksek olsa keşke..
hocam şuana kadar kullandığım parfümlerim sırasıyla 1.dior fahrenheit 32 babama amcam havaalanında duty free hediye geldi ben kullanıyorum 3.5 yıl oldu daha bitiremedim çok ağır ve kalıcı bir koku pek hoşuma gitmedi ama arada sıkıyorum en kalıcı parfümüm 2.diesel only the brave bunu fotoğrafta geremeyebilirsiniz buda babam rusya free shopundan aldı bu parfümü 2010 ekimde alındı 2010 temmuzda dayımda görüp almıştım şahane bi kokusu vardı çok hoşuma gitti severek sıktım. 3. 2011 ocakta calvin klein in2u limited edition aldım bu çok kalıcı değildi ama güzel kokusu vardı kış için roll on ile birlikte 100 tlye cevahir ykmden aldım 4.lacoste red temmuz 2011 de aldım başta güzel geldi ama sonra bayağı koku sıktı buda pek kalıcı değildi şimdi biraz duruyo şişede biraz güzel geliyor ama kalıcılığı iyi değil 5.hugo boss bottled ablam boynerden hediye almış buda biraz tatlı koku fena değildi kalıcılığı idare eder. 6. diesel fuel for life bunuda dayımdan görüp almıştım buda bi süre sonra koku sertmi deyim artık bi tuhaf geliyor ama only the brave daha güzel
şimdi sorumuza gelirsek şuan aklımda 2011 yazında dayımdan gördüğüm davidoff silvershadow var bir ay içinde almayı düşünüyorum parfümü biliirsiniz biraz daha yetişkin kişilere gider ama dayımınkini sıktığımda üzerimde güzel durdu ve 2011 eylülde kuşadasına tatile gittiğimde bile otelin lobbysinde sürekli o koku birinden geliyordu ve çok hoştu şimdi bu parfüm kalıcılığı nasıldır yaşım 17 beyaz ten siyah saçlıyım veya burberryden bana hangi parfümü önerebilirsiniz
ve ayrıca haftaya ablama hediye oriinal parfüm almak istiyorum burberry lerden 21 yaş kadına hangisi iyi gider(ablamla internetten parfüm baktığımda vanilya kokularını sevmediğini söylemişti) ablama burberryden bir tane birtanede başka parfüm markalarından hangilerini önerirsiniz alıntı yaparsanız sevinirim. ve kullandığım parfümler nasıldır
davidoff cool water ı lütfen listeden kaldırım. böyle güzel bir kokuya bir sürü kişinin sahip olması canımı sıkıyor:D şaka bir yana gerçekten güzel ve hoş bir koku. bir çok kız arkadaşım tarafındanda beğeniliyor. tavsiye ederim.
mesaj bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: stekk
bvlgari aqva - aqva marine - davidoff cool water 3lüsünden hangisini önerirsiniz? bvlgari aqva çok değişik geldi, tam olarak nasıl bir koku anlayamadım.. aqva marine hoşuma gitti yosun gibi kokuyor sanki.. cool water başta tıraş kolonyası gibi kokuyor, koku uçtuktan sonra güzelleşiyor, o saatten sonra ne işime yarar ki
Hocam zaten deneyip test etme imkanınız olmuş.
Bunlar sizi kesmediyse Armani Gio deneyin isterseniz veya CK ONE. (yazlık hafif fresh koku olarak)
quote:
makita31
Size ayrıntılı olarak PM gönderdim
PM gönderenlerede cevaplar verilmiştir.
Arkadaşlar aklıma gelmişken şöyle bir bilgi vereyim.
Bir parfümü ilk defa kutusundan çıkardığınızda vapo kısmına bastığınızda direk parfüm gelmez.
3 kere bastıktan sonra parfüm püskürür. Bu şekilde bir parfümün sıfır olduğunu anlayabilirsiniz. Bir nevi emniyet gibi...
Mağazada ilk kez parfüm denerken önce bileğinizin iç kısmına 20 cm kadar uzaktan sıkın. Daha sonra bileğinizde biraz bekletin. Bu aşamada asla üflemeyin veya bileklerinizi birbirinize sürtmeyin yoksa koku bozulur.
Parfüm ilk sıkıldığı anda alkolle beraber yayılır. Bu yüzden alkolün uçmasını bekleyin alkol kokusunu almamak için. Alkol uçucu olduğu için biraz beklediğinizde uçacaktır ve siz alkolü değil esansı koklamış olacaksınız.
Mağazaya gittiğinizde kısa zaman aralığında 3ten fazla koku denemenizi tavsiye etmem. Çünkü sonraki kokuları alamayacaksınız veya hepsi aynı gibi gelecek aklınız karışacaktır.
Açık parfüm olarak kış ayları için ne önerirsiniz kalıcı olması ilk şartım.
D&P C4 Calvin Klein 'in hangi modeli ? Hepsiburada'dan satış ilan linkini verir misiniz.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
Açık parfüm konusunda pazar payı en yüksek şirketler
DP İxora David Walker Bargello San Siro....
Sağlık Bakanlığından onaylıdırlar. Sağlığa zararlı mı diye soranlar için söylüyorum eğer ki açık parfüme karşı alerjiniz hassasiyetiniz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yalnız benim işim orjinal parfümlerle olduğu için koku hafızamı bozmamak adına koklamamam gerekiyor. Çünkü kokladıgım zaman bu sefer Burberry Classic DP Burberry Classic şeklinde kafamda ayrı ayrı yer tutuyor.
DP parfümerilerinde parfümleri test etme araştırma ve parfümlerini kullanma imkanım oldu. DP bu konuda oldukça başarılı.
Açık Parfümler Kaliteli mi? Bazı kokuları orjinallerinden ayırt edemezken bazılarının alakası bile olmayabiliyor.
Hangi Parfüm Markası ve Modeli?
DP üzerinde kışlık günlük kullanım için Burberry Classic kokusu oldukça başarılı. Yazlık olaraksa Armani Gio. Hafif tatlı Baharatsı kokulardan hoşlanıyorsanız Diesel Only the Brave önerebilirim.
İnternette araştırma yaptığımda
C4 Nuit Blanche CERRUTI 1881
olduğunu gördüm. Kodunu bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
D&P C4 Calvin Klein 'in hangi modeli ? Hepsiburada'dan satış ilan linkini verir misiniz.
Dostum tekrar araştırdım senin için.
Bahsettiğin parfüm Calvin Klein One - CK ONE
Dinin dilin cinsiyetin yaşın bir olduğu unisex parfüm. Dünyanın en çok satan parfümleri arasındadır. Gençleri oldukça iyi temsil eder.
Teşekkür ederim hocam. Bu parfümün orjinalini daha önce koklamıştım ama aklımda kalmamış. Kullandığım parfümü ilk defa soran birisi oldu bugün. Koklamaktan kendimi alamıyorum dedi. Parfümü takdir ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Lnunrub
Oldukça faydalı bir konu olmuş. İyice inceledim. Okuya okuya bazı konularda aydınlandım. Sürekli olarak cool water kullanıyordum. Artık onu yaza saklama niyetindeyim. One Million var. O kokudan eşim rahatsız oluyor, kullanmıyorum. Kış için takviye olarak Tom Ford B.O. almaya karar verdim. Artık kışı bununla geçireyim. Harici olarak yine kış için gündelik kullanıma yönelik birkaç parfüm önerebilirseniz sevinirim. Esmer tenliyim ve yaş 28..