Şimdi Ara

Profesyonel Oyuncudan Challengera Çıkma taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- En önemlisi her oyunda konsantre olun en önemlisi bu. Sanki üniversitedeki kız arkadaşlarınızla girmişsinizde onlara iyi oynuyor görünmek için çok konsantre olmuşsunuz gibi
    2- Oyuna girerken dalgın , üzüntülü , uykulu olmayın . Anlık refleksleriniz ve kararlarınız berbat oluyor.
    3- Her oyunu kazanacakmışsınız gibi düşünün. Kaygı herşeyi mahveder.
    4- Kör olmayın. Her an gözünüz haritada olsun her an . Harita herşeyiniz. Haritada kuş uçsa haberiniz olması lazım.
    5- Eğer yetenekli olduğunuza inanıyorsanız . zed,yasuo,kata gibi oyun yapabilecek yapacaklarının sınırı olmayan şampiyonları tercih edin. eğer öyle olduğunuzu düşünmüyorsanız . liss,ziggs,orianna gibi şampiyonlar ile farma odaklanın . tf de tek yapmanız gereken düzgün bir ulti atmanız onu da yapamıyorsanız challenger olmayın zaten .
    6- Oyun zekası ,oyun bilgisi ve pozisyon alma herşeydir. Eğer bir adamı kesmek üzereyken ultiye ihtiyacınız olmadığı halde ultinizi kullanıyorsanız anlık kararlarınızı geliştirmelisiniz.
    7- Bir şampiyonda dünya birincisi ikincisi olmanız birşey ifade etmiyor .o şampiyonu fazla oynamayan bir challenger oyuncusu o şampiyonu sizden daha iyi oynuyordur. Hangi şampiyon olursa olsun onu hakkını vererek oynuyorsanız sadece o şampiyonla challenger olursunuz.
    8- Tek bir lane e bağlanıp kalmayın . Midde challenger supda ya da jungle de plat seviyesinde olamazsınız. Hepsi aynı seviyededir. Biri ben midde iyiyim supda iyi değilim diyorsa midde de iyi değildir.
    9- Bir şampiyonda ustalaşmaya çalışmayın her şampiyonu challenger seviyesinde oynamayı öğrenin.
    10- İzleme kalitenizi arttırın . Challenger oyuncusu ile master oyuncusu arasındaki farkı, master oyuncusu ile diamond oyuncusu arasındaki farkı anlayacak kadar iyi izleyici olun . Sonra bu farklılıkları kendi oyununuzu geliştirmek için kullanın.

Sorusu olan konuya yorum atabilir yardımcı olurum.

• günlük cringe dozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

günlük cringe dozu

Bir iki taktik ver hocam boş gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısından fazlası kör, şişirilmiş bilgiler.

Ben açıkçası beğenmedim. Yazılanların hiçbiri de oyuna etkisi yok. Kız arkadaşım izlermiş gibi oynamak ne demek ?

Yetenekliyim ama zed,yasuo,kata gibi oyun yapabilecek herolarla oynamıyorum. Aksine, Malphite, Shen, Nautilus gibi düz mantık şampiyonlarla Challenger oldum.

Midde challenger supda ya da jungle de plat seviyesinde olamazsınız. Bence saçmalık. Support olarak oynarken itemlerin 4 farklı aktifini kullanmayı beceremiyorum mesela. Şimdi Toplane-support olayını nasıl bağdaştırırsınız ?

Daha bunun gibi sürekli sıralanabilir.

Yetenek oyundaki en son şey. Ne bir Vayne oyuncusu gibi kite yapabilirim. Ne de Çift balta atıp tutan Silver küme Draven oyuncusu gibi oynayabilirim. Bunları yapamayacak olmak, Challenger olmaya engel değil.
  • "Bir şampiyonda ustalaşmaya çalışmayın her şampiyonu challenger seviyesinde oynamayı öğrenin." şu cümlede mantık aradım, sonradan düşündüm de hata yapmışım.
  • 11- git gud

• bir şampiyonu çok oynayarak dünya sıralamasında dereceye girip hala plat 1 olanların zoruna gitmiş konu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Yarısından fazlası kör, şişirilmiş bilgiler.

Ben açıkçası beğenmedim. Yazılanların hiçbiri de oyuna etkisi yok. Kız arkadaşım izlermiş gibi oynamak ne demek ?

Yetenekliyim ama zed,yasuo,kata gibi oyun yapabilecek herolarla oynamıyorum. Aksine, Malphite, Shen, Nautilus gibi düz mantık şampiyonlarla Challenger oldum.

Midde challenger supda ya da jungle de plat seviyesinde olamazsınız. Bence saçmalık. Support olarak oynarken itemlerin 4 farklı aktifini kullanmayı beceremiyorum mesela. Şimdi Toplane-support olayını nasıl bağdaştırırsınız ?

Daha bunun gibi sürekli sıralanabilir.

Yetenek oyundaki en son şey. Ne bir Vayne oyuncusu gibi kite yapabilirim. Ne de Çift balta atıp tutan Silver küme Draven oyuncusu gibi oynayabilirim. Bunları yapamayacak olmak, Challenger olmaya engel değil.

sanırım trde challengersınız yani westte diamond 4 o yüzden dediklerimi anlamayaşınızı anlıyorum

• 50 iq kaybettim ty.
  • Yazılanlar oldukça saçma ve gereksiz.Bunun örneği de çok fazla var.Mesela benim bir arkadaşım var ahri hastası 350k ahrisi var ve mükemmel oynuyor.Ama olduğu lig bronz.
    Bana göre ki aldığım desteklerde hep bu yönde oldu, oynadığın herolarda ne kadar iyi olduğun değil oyun bilgisi önemli ne kadar damage atacağın ne kadar damage alacağın hero ne kadar dayanır vs vs. önemli.Ve bir adc main olarak sadece pozisyon almakta katılıyorum.
  • zed,yasuo,kata gibi oyun yapabilecek yapacaklarının sınırı olmayan şampiyonları tercih edin. eğer öyle olduğunuzu düşünmüyorsanız . liss,ziggs,orianna gibi şampiyonlar ile farma odaklanın . tf de tek yapmanız gereken düzgün bir ulti atmanız onu da yapamıyorsanız challenger olmayın zaten .

• Kudurdum ty.

Bunu okuduktan sonraki surat halim:

Profesyonel Oyuncudan Challengera Çıkma taktikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 9 Mart 2017; 11:28:34 >
  • Kiz arkadastan sonrasini okumadim

• Profesyonel oyuncu demişsin de hangi takımda oynuyorsun? Benim bildiğime prof. o işten para kazanana deniyor. Iyi oynayana değil.

• Tek bir şampiyon tek bir lane odaklanmayın demişsiniz ama soloq için bence tam tersi geçerli. Tek şampiyon spamlayarak çıkmak daha kolay
  • challenger olmak için kafanın birden çok yere rahatlıkla odaklanıp ani refleks gösterebilmek ve sağlam içgüdülere sahip olmak gerekir rakiplerinin oynayışı doğrultusunda. bu ise çok az insana özgü bir durumdur. eğer pro olmayı düşünüyorsanız gününüzün 12 saatinden fazlasını bu oyuna adayacaksanız tavsiyeler dikkate alınabilir. Bunun dışında oyunu adam akıllı kuralına göre oynayın arada bir arkadaşlarınızla takım oyunu atın, eğlenin, hayatınıza normal bir şekilde devam edin. yapacağınız işte challenger seviyesine yükselin arkadaşlar.

ya ben ne diyorum. uzın lafın kısası lolde challenger olunmaz challenger doğulur.

• Çok da hatalı değil ama 3-4 tanesine katılmıyorum.

• köylüden çelıncıra çıkma taktikleri toplaşın arkadaşlar kimsenin bilmediği taktikleri açıklıyorum
    1-oyunu kesinlikle kazanmalısınız.
    2-kazanınca lp geliyor bu lplerle seriye kalıp seriyi kazandığınızda lig atlamış olursunuz.
    3-burası çok önemli karşı nexusu keinlikle yıkmalısınız nexusu yıkmaya bakın.

bunlara dikkat ederseniz çelıncırsınız

emeğe saygı terazime tıklayın iyi forumlar hadi kib aeoeyw bye
  • Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    Baronu alınca daha fazla exp geliyor konusunu unutmuşsunuz sayın köylü

• önce kendin hakkında bilgi verseydin daha anlamlı olurdu direk yazman sen kimsin necisin sorularını da akla getiriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.