W

Teğmen
09 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri

eXem Game Studio adındaki yerli geliştiriciler uzun süredir Unreal Engine 4 üzerinde yeni bir otobüs simülasyon oyunu üzerinde çalışıyor. Türkiye’de geçen oyunda Esenler, Alibeyköy gibi otobüs terminalleri de var. Ekran görüntüleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü‘nün bulunduğu Kuzey Marmara Otoyolu’nda çekilmiş. İlk etapta gündüz-gece döngüsü, dinamik mevsimler ve otobüs için daha gerçekçi fizik sistemi bulunuyor. İlk sürümde İstanbul dahil çevresindeki birkaç şehrin otogarları ve yollarının aktarılması hedefleniyor. Otobüs konusunda da tecrübeli oldukları için sürüş sistemini buna göre ayarlamışlar ve sesleri de aynı şekilde FMOD ses motorunda işlemişler. Henüz yolu çok uzun olan bir simülasyon oyunu olsa da aşağıdaki ekran görüntülerinde altyapının oturmaya başladığını görebilirsiniz. Unreal ve içerisindeki çeşitli eklentilerle gelen görsel efektleri de kullanmayı ihmal etmemişler. Ekran görüntülerinde lisanssız bir MAN Lion’s Coach otobüsü görünüyor. Geliştiricilerin elinde henüz tamamlanmayan daha farklı otobüs modelleri de var. Önümüzdeki haftalarda otobüsün fizik sistemini gösteren bir videonun da paylaşılması planlanıyor. Oyunun adı henüz kararlaştırılmasa da eXem Bus Simulator diye şimdilik geçici olarak haberimizde yer verebiliriz.

Haber kaynağı,

https://www.simulasyonturk.com/exem-game-studio-ekibi-yerli-otobus-simulasyonu-gelistiriyor/

Merhaba arkadaşlar.

Her ne kadar zevkine de olsa bir server açtım. Hem arkadaşlarla oynayalım diye hem de gelen oyunculara hizmet verelim diye.

Roleplay tabanlı server'inde modlu modsuz araçlar, başlangıç parası, limitsiz görevler ve aklınıza gelebilecek her çeşit mod var. Sürekli aktif kontrol altında bulunan bir server. Yönetim kadrosuna istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Ip: 84.54.13.5:30220

Herkesi beklerim.

Şimdiden iyi eğlenceler.
Merhaba,

Bu konunun yeri mi bilemem ama, bu kervana canımdan çok sevdiğim kardeşim de katıldı. Video editleme konusunda deneyimli değilim ama ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Kanal linkini bırakıyor olacağım. Kanal ile ilgili nasıl daha iyi bir hale gelir, videolar ve kanal ile ilgili teknik konularda neler yapabilirim, bu gibi konularda deneyimli yaşıtlarım, ağabeylerim varsa yardımlarını benden esirgemesinler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kanal linki:https://www.youtube.com/channel/UCH3VgR3gwVD_Y09xBZcf81w?view_as=subscriber
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi assetto için dashboard nasıl yapabiliriz android üzerinden?
Bir kaç program denedim ama yapamadım.
Kullanan var mıdır?
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir bilgisayar topluyorum ve bunun yanında kullanmak için yıpranmamış, çok fazla kırığı çıkığı olmayan g27 veya g25 arıyorum.

İstanbul/Gaziosmanpaşa'da oturuyorum.Varsa elinde olup da satmak isteyen bu konudan veya özelden ulaşabilir.Fiyat sorun değil.Altı üstü konuşulur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ve bir de mümkünse elden almayı düşünüyorum.Yani İstanbul olursa güzel olur.
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar toplamaya karar verdim ve alacağım parçaları seçtim ama kasamın güç kaynağının yetip yetmeyeceği hakkında şüphem var.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Anakart:MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0
İşlemci:AMD FX X4 4320 Soket AM3+ 4.0GHz 8MB Önbellek 32nm
Ekran kartı:MSI GeForce GTX1060 ARMOR 3GB OC V1 GDDR5 192Bit
Ram bellek:GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V
Dvd:PIONEER BDR-209EBK 128GB 16X BLU-RAY / DVD / CD
Harddisk:Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm

Bu arada güç kaynağım 400w.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,

2007 model corsa d arıyorum 4 kapılı olması tercihim.Eğer varsa satılık araçlarınız özel mesaj atabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,

Konu açıldı mı bilmiyorum ancak oyunda belirli zamanlarda fps drop olayına benzer olarak karakter takılıyor.Skill basmıyor, hareket etmiyor ve tuşlar kullanılmıyor.1-2 saniyelik bir olay sonrasında oyundan düşüp tekrar bağlanıyor.İnternet, bilgisayar veya oyun ayarları ile ilgili herhangi bir problem yok.Uzun zamandır aynı ayarlarla oynuyorum.Akşam eve geçince Riot Destek Ekibi'ne ticket atacağım bakalım ne olarak geri dönüş yapacaklar.Sizlerin bir fikri veya bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba?

Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,

Buraya ilk konu açışım olacak.Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.Ufaktan parçaları toplamaya karar verdim.Bana çok fazla ses çıkarmayan ve havalandırması iyi olan bir kasa gerekiyor.Bütçe sorun değil.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 378 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.