Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2015 - İlk İzlenim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece gs varmis, aslan kükredi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

PES bu sene de geçen sene gibi FIFA'nın gerisinde kalacak gibi görünüyor.

güzel bir öngörü bence haklısın

• Fifa ezer

• Açıklanmadı ki hala ..
  • Pes ekibinin ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanıyorum.Her geçen sene daha da kötü grafikler,daha fazla topluluğa hitab etme çabası yüzünden elindekinden olma,her geçen sene sonunu hazırlıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinD.

Pes ekibinin ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanıyorum.Her geçen sene daha da kötü grafikler,daha fazla topluluğa hitab etme çabası yüzünden elindekinden olma,her geçen sene sonunu hazırlıyor gibi

Yeni nesil konsollara yapılan oyun gerçekten müthiş çok güzel olmuş fakat PC'ye gelmemesi en büyük hata ..Pc'ye gelmediği içinde en büyük kesime hitap edemicekler ilk defa böyle birşey yapıyor Konami gerçi Konsollarda ki oyunun orjinal satış rakamları Pc'ye göre çok çok yüksek Pc'de herkes torrentten indirip oynuyor oda var..
  • adamlar zaten pc kullanıcılarını taksalardı demo çıkarırlardı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lanet olsun sana konami hemen pes 2013 pes edit patch indiriyorum bu senede 13e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

adamlar zaten pc kullanıcılarını taksalardı demo çıkarırlardı

Geçen seneki demo oyun çıktıktan bir hafta sonra çıktı düşünün artık saçmalığı ve Konami'nin Pc'ye vermediği değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 16 Ekim 2014; 3:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

İyiki bu incelemeyi yapmışsnız,yoksa pes 2015 i kesin alacaktım.Ama görünen o ki Konami yine dersini almamış ve berbat bir oyun ortaya çıkarmış,grafikler berbat,oynanış gereğinden çok yavaş,seyircilere değinmiyorum bile,fifa 15 deki forma detayını gördükten sonra pes 15 deki formalar balon gibi duruyor hala,oysaki fifa 15 de formanın oyuncunun her hareketine göre tepki vermesini izlemek gerçekten keyif verici,sırf bu yüzden gol tekrarlarını sonuna kadar izliyorum,kısacası pes 15 almayı düşünenlere kesinlikle uzak durun diyorum ve fifa 15 e geçmelerini tavsiye ediyorum...

bir PES' çi olarak katılmamak elde değil yahu bu ne resmen ÇÖP olmuş bu.

pes 14ü indirmemiştim bile

gene aynı şey olacak sanırım...

nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ekim 2014; 3:50:41 >

• FIFA 15 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999basar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brave_Hurt -- 16 Ekim 2014; 7:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

PES bu sene de geçen sene gibi FIFA'nın gerisinde kalacak gibi görünüyor.

güzel bir öngörü bence haklısın

Yarbay Wisdom 975 Rp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine hayal kırıklığı
  • PES 2010 favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 16 Ekim 2014; 9:07:22 >
  • ps4 tekı demoyla alakası yok pc nın cok kotu duruyor.ps4 gayet ıyıydı
  • Şaka gibi resmen, Fifa PC'ye Next-Gen yapsin Konami de Old-Gen...Tamam konsolda daha cok satar ama ana kitle PC kullanicilaridir. Konami gittikce batiyorsun

• Önemli olan konsol diyerek pc yi boşlamışlar. Rakip ile arayı kapatmak içinde tamamen konsol sürümüne odaklanmışlar görünen o. 16 da pc sürümü daha iyi olabilir. Bekleyip göreceğiz.

• Oturkap nedir ya .

• ya acayip sinir oluyorum fifa 15 o kadar güzel ki atmosfer olsun gerçekcilik olsun saha seyirciler çimler herşey ama herşey muhteşem fakat neden ya neden yıllardır herkezin beğendiği oynanışı neden değiştirdiniz ya evde saçımı başımı yoluyorum 2-0 dan son 3 dakkada 3-2 maç verdim üzerimdeki kazağı yırttım yetmedi sehbayı kırdım sinirden. orta sahadan alıp yardırarak gol atmak fifada ne zaman var oldu da getirdiniz bu oyunu önümüze koydunuz muhteşem olan oynanışı neden değiştirdiniz 0-0 berabere maçı biten var mı çok merak ediyorum saysan bir elin parmaklarını geçmez fifa 14 te sağlam maçlar oluyodu 0-0 bitiyodu ya maçlar ronaldo messi bile olsa sağlam defans oyuncusu gelip omzu koyup alıyodu ki en gerçeği olması gereken buydu şimdi fifa 15 te hızlı adamları yakalamak için motor lazım poponuza adam jet gibi kalecilerin yediği bazı goller evlere şenlik telefon piyasasına döndü bu olayda nasıl zamanında nokia piyasada tekti bi telefonuna flaş koymuyodu diğerine flaş koyuyodu kamerasını düşük çıkarıyodu vs. hep bi eksik yapıyoduki diğeride satılsın diye fifa da öyle olmuş muhteşem oynanışı göz göre değiştirmiş başka şeyleri güzelleştirmiş oyunda gol atınca bile zevk alamaz olduk ya şuna bi yama bişey gelmez mi acaba biraz yavaşlasın şu oyun en büyük zevkim işten eve dönünce 3-5 maç yapmaktı (gerçek maç) bütün keyfim kaçtı ya pişman oldum ps3 ümü sattığıma ps4 aldığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

adamlar zaten pc kullanıcılarını taksalardı demo çıkarırlardı

Geçen seneki demo oyun çıktıktan bir hafta sonra çıktı düşünün artık saçmalığı ve Konami'nin Pc'ye vermediği değeri

o zaten başlı başına bir saçmalık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.