Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2015 - İlk İzlenim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
6.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaleci animasyonları pes 2008 de nasılsa hala öyle.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Psn:Kolbozuk-
  • Ambargo koymuşun da sanki messiyi ronaldoyu ibrahimoviçi robbeni görsek birşey değişecek, oyun olmamış yani değişen birşey yok

Konami : Sen istemek pes 15 i yüksek grafik alcak o zaman bir ps4 pc le olmaz yavrum bu işler.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ya acayip sinir oluyorum fifa 15 o kadar güzel ki atmosfer olsun gerçekcilik olsun saha seyirciler çimler herşey ama herşey muhteşem fakat neden ya neden yıllardır herkezin beğendiği oynanışı neden değiştirdiniz ya evde saçımı başımı yoluyorum 2-0 dan son 3 dakkada 3-2 maç verdim üzerimdeki kazağı yırttım yetmedi sehbayı kırdım sinirden. orta sahadan alıp yardırarak gol atmak fifada ne zaman var oldu da getirdiniz bu oyunu önümüze koydunuz muhteşem olan oynanışı neden değiştirdiniz 0-0 berabere maçı biten var mı çok merak ediyorum saysan bir elin parmaklarını geçmez fifa 14 te sağlam maçlar oluyodu 0-0 bitiyodu ya maçlar ronaldo messi bile olsa sağlam defans oyuncusu gelip omzu koyup alıyodu ki en gerçeği olması gereken buydu şimdi fifa 15 te hızlı adamları yakalamak için motor lazım poponuza adam jet gibi kalecilerin yediği bazı goller evlere şenlik telefon piyasasına döndü bu olayda nasıl zamanında nokia piyasada tekti bi telefonuna flaş koymuyodu diğerine flaş koyuyodu kamerasını düşük çıkarıyodu vs. hep bi eksik yapıyoduki diğeride satılsın diye fifa da öyle olmuş muhteşem oynanışı göz göre değiştirmiş başka şeyleri güzelleştirmiş oyunda gol atınca bile zevk alamaz olduk ya şuna bi yama bişey gelmez mi acaba biraz yavaşlasın şu oyun en büyük zevkim işten eve dönünce 3-5 maç yapmaktı (gerçek maç) bütün keyfim kaçtı ya pişman oldum ps3 ümü sattığıma ps4 aldığıma

Sana denk geliyordur bende fıfadan dert yanıyodum maçlar çok gollü geçiyor diye özellikle arkadaşla ps4 de maç yapıyoruz başa baş maçlar geçiyo aşırı gol yeme yok öyle fıfa 14 aşırı yavaştı çoğu maçımız 15 de 1-2 2-1 0-0 arada kırmızı kart yersen veya riske girersen gollü 4-5 golü buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>ya acayip sinir oluyorum fifa 15 o kadar güzel ki atmosfer olsun gerçekcilik olsun saha seyirciler çimler herşey ama herşey muhteşem fakat neden ya neden yıllardır herkezin beğendiği oynanışı neden değiştirdiniz ya evde saçımı başımı yoluyorum 2-0 dan son 3 dakkada 3-2 maç verdim üzerimdeki kazağı yırttım yetmedi sehbayı kırdım sinirden. orta sahadan alıp yardırarak gol atmak fifada ne zaman var oldu da getirdiniz bu oyunu önümüze koydunuz muhteşem olan oynanışı neden değiştirdiniz 0-0 berabere maçı biten var mı çok merak ediyorum saysan bir elin parmaklarını geçmez fifa 14 te sağlam maçlar oluyodu 0-0 bitiyodu ya maçlar ronaldo messi bile olsa sağlam defans oyuncusu gelip omzu koyup alıyodu ki en gerçeği olması gereken buydu şimdi fifa 15 te hızlı adamları yakalamak için motor lazım poponuza adam jet gibi kalecilerin yediği bazı goller evlere şenlik telefon piyasasına döndü bu olayda nasıl zamanında nokia piyasada tekti bi telefonuna flaş koymuyodu diğerine flaş koyuyodu kamerasını düşük çıkarıyodu vs. hep bi eksik yapıyoduki diğeride satılsın diye fifa da öyle olmuş muhteşem oynanışı göz göre değiştirmiş başka şeyleri güzelleştirmiş oyunda gol atınca bile zevk alamaz olduk ya şuna bi yama bişey gelmez mi acaba biraz yavaşlasın şu oyun en büyük zevkim işten eve dönünce 3-5 maç yapmaktı (gerçek maç) bütün keyfim kaçtı ya pişman oldum ps3 ümü sattığıma ps4 aldığıma</blockquote><br><br>Sana denk geliyordur bende fıfadan dert yanıyodum maçlar çok gollü geçiyor diye özellikle arkadaşla ps4 de maç yapıyoruz başa baş maçlar geçiyo aşırı gol yeme yok öyle fıfa 14 aşırı yavaştı çoğu maçımız 15 de 1-2 2-1 0-0 arada kırmızı kart yersen veya riske girersen gollü 4-5 golü buluyorum

kardeşim oyuncuların güçleri çok dengesiz hızlı bir adamı hayatta yakalayamıyosun bunu dengelemeleri lazım.

• berbat grafikler konami işi iyice bozdu pes6 pes10 pes13 iyi pes sürümleriydi

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

Yine süper olmuş

sen başka video izledin galiba
  • Man Blue Manchester City, Chelsea de London FC değil miydi? Kimse mi fark etmedi? Hatta daha da derine inelim. Arseneal North London, Hull City yanlış değilsem Yorkshire Orange'dı.

Onun dışında seyirci Smackdown vs. Raw'ıne ski oyunlarındaki seyirciler gibi. Hepsi aynı şekli şemali belli değil, ve aynı anda aynı hareketleri yapıyorlar.

• Konami sizinle dalga geçiyor sistem gereksinimlerinde tavsiye edilen ekran kartı intelin onboard ekran kartı diyince Pes'in kör fanları basmıştı eksiyi. Adamlar 2014'ün aynısını bile çıkarmayıp üstüne üstlük daha eski nesil bir oyun çıkarmaya çalışıyor ve bunu hala savunan zihin fakirleri var(kimse kusura bakmasın öyle). EA Pc ile konsolları eşitleyene kadar protesto edip zorla PES oynadım kaç sene ama Konami'nin bu çifte standardını görmeyip hala gidip PES oynayacak olan akıldan noksan arkadaşlar varsa helal olsun derim Konami az bile yapıyor. Oyunun konsol sürümü oldukça gelişmiş Fifa'ya rakip olacak düzeye gelmiş yiğidi öldür hakkını yeme ama bu PC'ye yaptıklarının yenilir yutulur tarafı yok. Eğer Pes serisini gerçekten sevenler varsa bu sene ya inatlarını kırıp Fifa 15 alsınlar yada bu oyunu almasınlar da aklı başına gelsin bu prototip çekik gözlülerin.

• bu ne iğrenç bu oyun böyle? pes 2013den sonra pes 2015i bekliyordum hala pes 2013 oynuyoruz cafede bir daha oynamıyorum pes bitti bugünden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 16 Ekim 2014; 19:09:43 >
    Aradığınız üyeye şuanda ulaşılamıyor.
    Lütfen şuradan ulaşmayı deneyin.
    @MRYGZ
  • PES 2014'ün Grafikleri Daha Güzel ASD:aD:

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.