Şimdi Ara

Prens (2023) | BluTv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayali bir Orta Çağ krallığı olan Bongomia'da geçmektedir. Komedi unsuru yanında toplumsal mesaj içeriği ile de göndermeler yapmaktadır.

Oyuncu listesi;
    Giray Altınok
    Ceyda Düvenci
    Aslı Tandoğan
    Serdar Orçin
    Çağdaş Onur Öztürk

Prens (2023) | BluTv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.sezonu daha çok sevdi millet duyuldu konuşuldu ama ben ilk sezon daha çok gülmüştüm

tavsiye ederim

Prens (2023) | BluTv
  • İlk sezonu pek beğenmemiştim ama 2. sezon daha derli toplu, senaryosu güzel bir yapım olarak karşıma çıktı, şaşırdım.

• İlk çıktığında 2-3 bölüm izlemiştim.Ortalama gelmişti.Sonra izleyesim gelmedi.

Giray Altınok iyi komedi oyuncusu Var Bunlar dizisini çok beğenmiştim.O dizi yanlış kanalda yapıldığı ve pr yapılmadığı için duyulmadı.Fakat çok iyi diziydi...

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

var bunlar harika iş ama dediğin gibi yanlış kanalda

tiktok ta yeni yeni videoları dönüyor millet adını bilmiyor keşke blutv ya da bu ara para harcamaya yer arayan gain alsa

Prens (2023) | BluTv
    Prens (2023) | BluTvx (formerly twitter)
    prens tayfaya hizmet (@prens_dizi) on X
    https://x.com/prens_dizi/status/1806305474951668214
    1. sezonda çok kaliteli geyik dönüyor :)
    2. sezon daha maceralı olmuş gibi.

tavsiye ederim.

• çok güzel gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bloodhounds (2023) | Netflix
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. sezonu çok iyi diyorlar. ben ilk sezonu da çok beğenmiştim. daha buna sıra gelmedi ama izleyeceğim.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Diziyi dün bitirmiş biri olarak katıldığım görüştür. Evet 2. sezon bariz bir şekilde daha iyiydi ama dizi genel olarak beklentilerimin altında kaldı.

Gerçi çok bir şey beklemiyordum ama yine de biraz daha iyi olmasını isterdim. Neden mi? Koca kadroda diziyi izlenebilir kılan sadece bir karakter var o da Giray Altınok'un canlandırdığı Prens karakteri. Bu karakter, bu oyuncu koca absürt komedi dizisini tek başına omuzlarıyla yüklenmiş. Diğer karakterlerin neredeyse tamamı sadece kadroyu doldurmak ve bu karakteri tamamlamak için konulmuş yardımcı karakterler gibiydiler ya da daha da abartayım ekran süreleri yüksek, tanıdık ama figüran ordusu gibiydiler. Prens karakteri gibi dizinin hakkını verebilecek 2. bir komedi sunan karakter yoktu. Ki Prens de öyle güldürmekten yerlere yatırmıyor, ara ara güldürüyor. Koca dizide Prens'i atınca ortads izlenebilir hiçbir şey kalmıyor. Bu da dizi için iyi bir şey değil. Çünkü bu sefer o karakteri daha çok göz önüne koymaya çalışıyorsunuz ve bir süre sonra sadece bu karakteri sürekli görmeye başlıyoruz. Bu da bıkkınlık hissi vermeye başlıyor, sıkıyor. E bu karakteri diziden atsan, dizi komple çöker zaten, başka izlemete değer hiçbir şey yok. Şahsen bu karakterin olmadığı pek çok sahnede sıkılıp elime telefonu alıp başka şeylerle meşgul oldum, çünkü zaten senaryo vs namına izlemek için hiçbir faktör yok. Bilmiyorum beklentisi düşük olan ya da yerli kötü yapımları merkeze alanlar için dizi şahane gelebilir ama öyle über süper bir dizi değil.

Bu arada dizide bir başka tuhaf olan şey de kanlı sahnelerin olması. Ufak tefek kanlı sahneler eyvallah ama özellikle 3 sahne vardı ki böyle absürt-komedi türündeki bir dizi için fazla kanlı, fazla vahşice olmuş, gereğinden fazla gerçekçi olmuş. Ortam, kurgu krallığı absürtken, gayriciddiyken böyle bir ortam için fazla ciddi görüntülerin yer alması evrenin absürtlüğüne uymuyor, bozuyor. O zaman da dizi ne olacağına karar verememiş diye algılamamıza ve düşünmemize sebep oluyor. O zaman kanlı sahneyi koyuyorsan karikatürize karakterleri de kaldırman ve komediyi başka şekilde sunman gerekir. Ayrıca o saray görüntüsünü de daha iyi, daha ciddi hâle getirmen gerekir. Birbirine uymuyor çünkü.

Neyse yoklukta giden, mevcut yerli dizilerden birkaç tık daha iyi olan ama şaheser olmayan bir yapım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prens'in 3. sezon çekimlerine başlandığı duyuruldu.

Prens (2023) | BluTv
  • Bence bir Gibi veya Ayak İşleri kadar değil ama sırf "Elçi Sangu" kelime şakası için bile izlenir. Nadir rastladığımız türde fena olmayan bir deneme, bazen çok tahmin edilebilir gitse de eğlendirmedi diyemem.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Dostum senaryo yok ondan dolayı yan rollerde yok gibi görebilirsin tek kişilik senaryo var.

• İzlemesi keyifli ama bölüm süreleri biraz fazla uzun olduğu için baygınlık geçirtebiliyor. Boş muhabbet fazla. Yine de prodüksiyon olarak benzeri yok şuan. Ciddi emek var. 3. sezon gelsin ona da bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.