Şimdi Ara

poweramp music player 0.59 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
4.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kaç gün önce bende aldım da Power amp gidip bütün müzikleri çıkarıyor buna engel olamıyor muyuz. Karıştırdım ama bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poweramp'ın bi numarası yok, olay sesi standart üstüne çıkartması. N7player deneyin farkı olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende satin aldim fiyati düşünce. Ama surekli lisans dogrulamadi hatasi alıyorum. Silip tekrar yüklüyorum sorun devam ediyor. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zamana kadar geçerli bu.

• kaçırmayın seste bayaa iyileştirme yapıyor , ben 4 küsür TL İDİ sanırım aldığımda.
  • n7player
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Hocam söyle yapabilirsiniz: ayarlar -> klasör ve kitaplık -> müzik klasörleri seçeneğinden sarkılarınızın olduğu klasörleri seçip, diğer seslerin çalma listesine eklenmesini engelleyenilirsiniz.

• natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam. yine de gidip rr3 müziklerini alıyor. Ses kayıtlarını alıyor. Cevabınız için teşekkür ederim.

• Bende 4 dolar yazıyor 59 kuruş yazısına tıkladığımda sizde öyle oldu mu?

ayarları tam yapmıyorsun hocam muhtemelen.

sd kart ve telefonun kendi hafızası için iki ayrı ayar olması lazım, belki sen harici kart için yapıyorsun ama dahili için yapmıyorsun. he bir ihtimal de kütüphaneyi bi yenile, ondan sonra düzelebilir
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam sd kart yok bende telefonum mx4. Çözemedim. Sistem müzikleri hep dahil oluyor. Ben çalma listesi oluşturdum ancak böyle dinleyebiliyorum.

Ayarlardan klasör ve kitaplık sekmesini açıp oradan müzik klasörlerini seçip sadece şarkılarınızı içeren klasörü veya klasörleri seçebilirsiniz.

Edit: Aynı cevap verilmiş görmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 21 Aralık 2015; 15:28:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

bende aldım hocam eyvallah. geçen de 59 Kuruşa Nova Launcher prime aldim ikiside güzel oldu

saygılar

AM3D olayo nedir ? programla alakalı mı ? ayarlara baktım ama bulamadım.
  • dante16 D kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam demek istediğinizi

saygılar
  • dante16 D kullanıcısına yanıt
    AM3D Jet Audio programı için hocam, araya o programla ilgili 1-2 mesaj girmişti, ona verilen cevaplar onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

AM3D Jet Audio programı için hocam, araya o programla ilgili 1-2 mesaj girmişti, ona verilen cevaplar onlar.

tamamdır sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Poweramp'ın bi numarası yok, olay sesi standart üstüne çıkartması. N7player deneyin farkı olmayacak.

N7player'ın ücretsiz sürümü ve unlocker'ı var.Ücretsiz sürümü için de geçerli mi?
  • Konuda çok övüldüğü için ve merakımdan satın aldım Kulaklikla dinlerken ayar yapmak gerekli mi arkadaşlar yada şunu yapın diye önereceğiniz ayarlar var mı?
    Enparayla satın aldım ek olarak 1 dolar çekilmiş 7 dakika sonra iade edilmiş soran arkadaşlar vardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.