Şimdi Ara

poweramp music player 0.59 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
4.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duzguner42

ttpod diye bir müzikçalar daha var hatta **** forumunda türkçeleştirdiler. Powerampa 10 basar 2 side var bende

ttpod kurdum denedim.
    poweramp 'ın kalite olarak yanına yaklaşamaz.

şaşmayın powermap devam.
  • Zamanında avea'dan almıştık.
  • jet audio plus en iyisi hepsini test ettim en kaliteli ses jetaudio plusta
  • telefonun ses çipine ve kulaklığa göre jet audio plus ya da poweramp daha iyi sonuç verebilir.
    trial versiyonu performansına göre alın bence.

ben de aldım bu arada, çok çok iyi fiyat. 4 senedir kullandığım androidler içinde google play'den aldığım ilk paralı uygulama oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

jet audio plus en iyisi hepsini test ettim en kaliteli ses jetaudio plusta

bende siz dedikten sonra yine test ettim.
    poweramp taki kaliteli ve ses berraklığını bulamadım.
  • eahmet E kullanıcısına yanıt
    Şu ayarları yaptınızmı
     poweramp music player 0.59 TL poweramp music player 0.59 TL poweramp music player 0.59 TL

• Bu ayarları genel olarak kullanmak her şarkıda aynı etkiyi yapmaz. Ekolayzer olayına girince bir yerden kısıp bir başka tarafa verirsiniz bu da dinlediğiniz müzik türüne göre çok farklı etkiler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

Şu ayarları yaptınızmı
     poweramp music player 0.59 TL poweramp music player 0.59 TL poweramp music player 0.59 TL

hepsini denedim . olmuyo malesef.

• bende aldım hocam eyvallah. geçen de 59 Kuruşa Nova Launcher prime aldim ikiside güzel oldu

saygılar
  • 3 aylık spotify aldık almaya gerek varmıki?
  • Arkadaşlar 2 yıldır kullanıyorum gerek ses kalitesi gerek ekolayzer kalitesi ile her alanda tartışmasız birinci diyebilirim. Gözü kapalı alın.
  • poweramp kulaklık kalitesinde açık ara en önde player bana göre. muhteşem bir ses kalitesi var, kesinlikle değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

google play de.indirimde. bence en iyi müzik çalardan ilk 3 de.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer.unlock&hl=tr

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

bende aldım hocam eyvallah. geçen de 59 Kuruşa Nova Launcher prime aldim ikiside güzel oldu

saygılar

Aynı kombini yapmışız :)

• Bu indirim haberlerinin toplandığı bir konu açsak ya da var mı nette bildiğiniz bir site ? İndirimdeki uygulamaları alalım bari iyi oluyor. Novayı da yıllarca korsan kullanmanın hatıra aldım vefa borcu power amp ilk satın aldığım uygulamaydı 2010 da :) kendi sitesinden satılıyordu o zaman.
  • (Mytischi, Moscow Region 141014, Russia) Rusları yine zengin ettiniz. Ben dahil. Rus menşeili bir program.
  • Ya google play indirimleri ana konu şeklinde bir başlık açılsa ne süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Ya google play indirimleri ana konu şeklinde bir başlık açılsa ne süper olur

katılıyorum . güzel olur. bu şekilde promosyon olan indirimleri kaçırmamış ve yasal olarak kullanmış oluruz.
  • Banka kartını neden kabul etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşta duran en para kart var. Şimdi bu uygulamayı nasıl alabilirim? Hesaptan fazla para çekme olayı oluyormuş heralde bunun için kaç lira atmak gerekir. En para kartla alan arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 17 Aralık 2015; 20:23:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.