Şimdi Ara

poweramp music player 0.59 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
4.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdim bende gerçekten çok seri ve güzel programmış umarım alışabilirim teşekkürler
  • kaçağı yok mu ne diye para vereceksiniz? parayı çöpe atacak yer arıyorsunuz yahu
  • rtsbora R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Nova Launcher Prime'de 0.59TL'ye düşünce dayanamayıp almıştım şimdi bunuda alıyorum. Hadi bakalım.
  • general mobile 4g android one stok android kullanıyor.
    google play müzik adını taşıyan leş gibi müzik çalar var.
    poweramp'yi 2 hafta deneme süresinde çok beğendim.
    korsan kurmayı denedim birkaç saat içinde lisans hatası verip engelliyor.

59kr a aldım rahatladım
  • daha önceden "kaçağı" kullanmaya çalışıyordum, devamlı lisans kontrolü vs. yaptığı için sıkıntılı oluyor, müzik dinlerken birden kapanıyor.Tavsiye etmem öyle kullanmanızı.50 kuruş bir su parası en para varsa 25 kuruş
  • sicak firsatcilik orijinalini 59 kurusa alabilmektir,mezarcilik enpara kullanip yari fiyatina almaktir(ben) apk isini herkes yapar yoksa.. haber veren arkadasa tesekkurler, gercekten guzel uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler , enpara ile 30kr a ikinci uygulamam oldu :)
  • 1.5 yildir spotify kullaniyorum ama aldim bende. Muhtemelen indirmeyecegim bile, keske spotify playlisti sunun uzerinden dinleme yolu olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldim kurdum ama varsayilan yapamiyorum. Varsayilan muzik calar yok. Jetaudio vardi onu kaldirdim. Kendi palyerlarini da devre disi biraktim ama olmadi fikri olan var mi. Tel Lg g2 lollipop

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar n7 music player .jet audio eklrntileri ile beraber.playerpro .winamp .hepsini denedim. en iyisi bu kanımca . tabiki kulaklık ile dinleyince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

kaçağı yok mu ne diye para vereceksiniz? parayı çöpe atacak yer arıyorsunuz yahu

• Lisans doğrulamada sorun yaşayan var mı? Yorumların bazılarında sorun yaşıyoruz yazanlar var.

• ttpod diye bir müzikçalar daha var hatta **** forumunda türkçeleştirdiler. Powerampa 10 basar 2 side var bende
  • Selam arkadaşlar. Google da başka kartım vardı. Onu silip başka kartı ekledim ondan ödedim 0,59 TL yi. Fakat 1 USD daha çekilmiş. Sanırım o geri ödenecek değil mi?

Edit: Geri ödüyormuş ama uzun sürüyormuş. Sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 16 Aralık 2015; 8:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Selam arkadaşlar. Google da başka kartım vardı. Onu silip başka kartı ekledim ondan ödedim 0,59 TL yi. Fakat 1 USD daha çekilmiş. Sanırım o geri ödenecek değil mi?

Edit: Geri ödüyormuş ama uzun sürüyormuş. Sağlık olsun

geri ödüyor mu 1 doları?
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Kartın limitinin ve aktif olup olmadığının kontrolü için çekiyormuş.

Yetkilendirmeler
    Banka hesabınızı veya kart ekstrenizi kontrol ederken, onay bekleyen ödeme yetkilendirmeleri görebilirsiniz. Bu yetkilendirmeler, Google'ın kartın geçerli olduğundan emin olabilmesi ve hesabınızda satın alma işlemini gerçekleştirmek için yeterli paranızın olup olmadığını kontrol etmesi içindir.

Bunlar ödeme değil, yetkilendirme istekleridir. Yetkilendirmeler için ücret ödemezsiniz.

Yetkilendirmeler, bankanıza bağlı olarak 1-14 iş günü boyunca hesabınızda kalabilir. 14 iş günü geçmesine rağmen hesabınızda onay bekleyen yetkilendirmeyi görmeye devam etmeniz durumunda daha fazla bilgi için bankanızla iletişim kurun.
  • Merhaba avea mobil ödeme ile aldım 2 kere 0,59 çekti ne yapabilirim, yalnız programı denedim hemen ses kalitesi harika kesinlikle değer almak için

edit: şimdide iptal oldu parayı hesabınıza iade ettik diye mail geldi :D fazladan çektiği 0,59 için mi bu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep House -- 16 Aralık 2015; 10:49:21 >
  • Aldim kurdum ama varsayilan yapamiyorum. Varsayilan muzik calar yok. Jetaudio vardi onu kaldirdim. Kendi palyerlarini da devre disi biraktim ama olmadi fikri olan var mi. Tel Lg g2 lollipop
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.