Yarbay
26 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme
Toplam: 459 (Bu ay: 1)
Gönderileri
selamlar,

2012 model fiat bravo 1.6 mjet otomatik araç sahibiyim. 2 yılı biraz geçti. aldığımda 130 bin km idi (auğustos 2017) şuan 170.000 de) evliyim ve kısmet olursa çocuk istiyoruz. Mevcut aracımız cam tavan ve eski aracım punto da cam tavan olduğu için cam tavan olmazsa olmaz bizim için. Bu sebeplerden sw araç almak istiyorum. İki araç arasında insignia otomatik açısından rahat olur diye düşünüyorum ama donanım olarak insignia sw istediğim paket bulamıyorum. En azından koltuk ısıttma kör nokta şert takip ve çok extra acc istiyorum. Ama passatta led far koltuk ısıtma olanlar mevcut acc yi de sonradan takabiliyorlar. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Sadece dsg den dolayı passat korkutuyor. Gözü karartıp 2.0tdi alsam mı düşünmüyor değilim dsg den ötürü.

Bunlar haricinde de önerilere açığım.

Şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese.

Bu arada bütçem 130-150 arası
ARkadaşlar merhaba,

X512uf model FHD olduğu özelliklerinde yazan laptobumuz var. MX130 ekran kartlı. Cihazı bir türlü 1920x1080 yapamadık. daha önce yaşayan ya da tecrübe eden varsa yardımcı olabilir mi ?

Saygılarımla
Arkadaşlar merhaba,

Kısmetse bir süre sonra talisman almak istiyorum 1.6 160hp edc ve mümkün olduğunda dolu paket. tabi bu özellikler ile 140 bin liraları buluyor. Amacım araç aldıktan sonra kolay kolay satan birisi değilim. Talismanı alırsam uzun süre kullanmak istiyorum. Aile aracı ve büyük olması donanım paketleri ve edc olması beni talisman'a çekiyor. Bunun yerine önerebileceğiniz başka araçlar var mıdır ?

Donanımlı olmasını istiyorum otomatik park, adaptif hız sabitleme, koltuk ısıtma ve ön arka cam tavan olması.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla
Arkadaşlar herkese merhaba,

Evimde Tv'ye bağlayıp film vs indirmek ya da telefondan/tabletten yapamadığımız işleri yapabilmek için bir sistem kurmak istiyorum. Ama kasa olmayacak anakartı tv ünitesine sabitleyip kullanacağım. Bu sebepten harici ekran kartına vs hiç gerek duymuyorum. Elimde 120gb SSD bulunmakta. Sanırım anakart - ram - güç kaynağı yeterli olacak ?

Önerilerinize açığım. 2.el de olabilir parçalar

Saygılarımla
Arkadaşlar merhaba,

2 yıl önce evlendim ama durumlardan dolayı idareten bekar evinde kaldık. çok şükür bu ay evimizi aldık. eşyalar konusunda bir sorunumuz var. dolap için ayrılan boşluk 194(Y)x100(G)*68(D) şeklinde.
Sizin de anladığınız üzere derinlik 68 santim. ve beyaz eşyayı ödeme kolaylığı açısından (Bayi elden taksitle (tanıdık olması sebebi ile)) Bosch almamız gerekiyor. beğendiğimiz model kgn86ai42n idi ama farkettik ki 84cm genişlik görünüyor. bu da yaklaşık 14cm dışarıda kalmasına sebep oluyor.

Tavsiyeleriniz nelerdir. Bosch ya da sadece dolap için farklı marka mı ?

Saygılarımla
merhaba arkadaşlar,

konunun yeri burası mı bilemedim. yerinde spotify, netflix sitelerine erişim kapatılmış. bunu aşmanın bir yolu yöntemi var mı acaba ?

Saygılarımla
Arkadaşlar merhaba

Akıllı saatler arasında önerebileceğiniz model var mıdır? Mi8 kullanıyorum ve aklımda ticwatch pro ya da amazfit geçiyor son ihtimal ise samsung.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla
Arkadaşlar selam,

elimde bir 5s var lakin ekrana görüntü gelmiyor. cihazı pc ye taktığım zaman görüyor. başka bir arkadaşımın 5s inin ekranını söküp bendeki cihaza taktım yine görüntü yok. kendi ekranımı o cihaza taktım yine görüntü yok. arkadaşın cihazı topladım sorunsuz çalışıyor.

sorun neyden olabilir.

Saygılar
herkese selamlar

malumunuz 16gb iphonelar artık çok bir işe yaramıyor. çin'de yapılan nand flash değiştirme işlemlerini ülkemizde de yapanlar var. daha önce yaptıran var mı acaba ? 6 plus 16gb icin 64 ya da 128 yaptırmayı düşünüyorum. tavsiye edeceğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim

saygılar
kullandığım aracı satıp maksimum 15-16 bine araç almak istiyorum. airbaglı olması tercih. gerisi de cok onemli değil. sürekli istanbul ankara yapıyorum. uzun yolda sorun çıkarmasın yeterli

saygılar
Hakkında
Meslek: Elektrik & Elektronik Mühendisi
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Takım
Galatasaray
Tablet
Apple
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Clash of Clans
burcinkarabacak
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.477
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.572
Konularının görüntülenme sayısı: 29.698 (Bu ay: 1.177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 535 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.