Şimdi Ara

poweramp music player 0.59 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
4.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce almıştım ama sürekli lisans hatası veriyor tekrar kurdum yine aynı..
  • Zamanında 6 liraya mı ne almıştım. Yıllardır vazgeçemediğim tek program diyebilirim.
  • Teşekkürler ben de aldım

NOT: FLAC için alanlara, JetAudio free versiyonu da tavsiye ederim. Poweramp'i bugün indirime girdiğinde alana kadar uzun zamandır JetAudio kullanıyordum. PC versiyonu da bulunuyor aynı zamanda.
  • Bende poweramp aldım ama en iyisi PlayerPro Music Player teske buda ındırıme girse
  • spotify playlistlerini bunun üzerinden dinleme yolu yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Muzik dinletmek disinda bir ise yariyor mu? Ayrica baska program var mi alacagimiz birsey

Guncelleme: yeni kredi karti ekledim. 3 tl kesti benden google. Geri verdi mi acaba? Muzik dinlemesem de aldim. Belki ilerde lazim olur

Veriyor ama çok uzun sürüyor, unutursunuz bile parayı
  • İleride lazım olur diye aldım tam sıcak fırsatçı oldum sanırım ucuz olanı alıyorum
  • Bu programı satın aldık kullanıyoruz, daha sonra telefonu formatladık diyelim, lisansı tekrar nasıl aktif ediyoruz?
  • Zamanında 4 liraya almıştım. Kesinlikle parasını hake den bir ürün. Tek eksiği JetAudio gibi plug-in desteğinin olmaması. Özellikle toplu taşıma gibi gürültü ortamlarda Bongiovi DPS ve AM3D çok işe yarıyor. Plug-in ile işim olmaz diyenler için bence ses kalitesi, arayüz ve işlevsellik bakımından Poweramp en iyi seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Bu programı satın aldık kullanıyoruz, daha sonra telefonu formatladık diyelim, lisansı tekrar nasıl aktif ediyoruz?

Satın alınan lisans Google Play Store'a giriş yaparken kullandığımız gmail hesabına ekleniyor. İstediğiniz telefon/tablette kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Bu programı satın aldık kullanıyoruz, daha sonra telefonu formatladık diyelim, lisansı tekrar nasıl aktif ediyoruz?

programı satın aldığın için telefonu formatlasan bile tekrar ödeme yapman gerekmiyor, tekrar mağazadan indirerek kullanabilirsin çünkü satın aldığın uygulamalar hesabına işleniyor diye biliyorum.
  • Gerçekten full sürüm çok farkediyor çok beğendim arayüzünü filan aveaya 60 kurus gelcek nedir ki :)
  • Hocam ben hic kredi kartiyla falan ugrasmasam, avea faturasina direk iliskilendirsem yine bi ucret aliyor mu..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜzel bir uygulama. İyi bir kulaklık varsa kulaklığın asıl hakkını veriyor
  • sayenizde görüp aldım teşekkürler
  • kullanan biri olarak. kulaklıkla cok super net ses veriyor.
    kulaklıkla muzik dinliyenler muhakkak almalarını tavsiye ederim

• En para ile ödeme yapmak istiyorum, hata veriyor

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Avea faturaya 59 kuruş mu yoksa 3,59 tl olarak mı yansıyor?

• Sanal kart kullaniyorum. O yuzden yeniden eklemem gerekti. Mecbur odedik. Olmazsa 3 liraya saglik olsun diyecegiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.