Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE S TURBO YAKIT CANAVARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar almanyada yapılan bir teste arabaların gazları kökleyip son hıza ulaşıp,100 km boyunca kullanmışlar amaç hangi araba kaç litre benzin harcıyor
    1-PORSCHE CAYENNE S TURBO HIZ:270 KM HARCADIĞI BENZİN 67 LİTRE(67x3.03=203ytl benzin)
    2-Porsche Carrera S HIZ : 293KM HARCADIĞI BENZİN 37 LİTRE
    3-BMW 535d HIZ 250KM HARCADIĞI BENZİN 20 LİTRE
    EN AZ YAKIT TÜKETEN ARAÇ TOYOTA PRİUS HİBRİT MOTORLU HIZ 170 KM HARCADIĞI BENZİN 11. LİTRE
    GOLF GTI SINIFINA GÖRE FAZLA HARCAMIŞ HIZ 220 HARCADIĞI BENZİN 16.4 LİTRE

yani porsche cayenne le istanbul ankara yapmak istersek yol 450 km araç 100 km de 203 ytl benzin yaktığına göre toplam 913 ytl benzin harcanır
    uçaktan bile pahalıya geliyor

• Bende gazetede okudum , ayrıca Almanya'da eniştemin arkadaşında S modeli var , onunda bundan bi farkı yok sayılır. Normal yakıt tüketimi bile 20 lt lerde gezen bi araç Cayanne S Turbo ...

Ama şölede bir durum var. Bazı arabalar modellerinin , tasarımlarının , fiyatlarının dışında başka şeyleri ilede dikkat çekerler. Bu haberleri okuduktan sonra yolda bir Turbo Cayanne gördüğümüzde ; Vay be ! Adam şu kadar benzin yakan arabayla geziyo . Diyeceğiz. Buda varlıklı kişilerin dikkat çekme vs. gibi duygularını fazlasıyla tatmin edicek bi durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

yani porsche cayenne le istanbul ankara yapmak istersek yol 450 km araç 100 km de 203 ytl benzin yaktığına göre toplam 913 ytl benzin harcanır

kardeş naptın... 913 ytl mi! o hızlamı gidecek ist. ank. arasında :D
    o hızda kaç kere araç sürülür zaten benzini yakmaz direk egzozdan atar o hızda ;)
    Porsche alacak adamın pek 20-30 litreyi sorun edeceğini sanmam.
    ben 90-100'le giderim (kendi aracımla ) gerisine karışmam.
    110-120'yi geçince dizel, benzinli hiç farketmiyor baya fazlalaşıyor tüketimi.
  • bolu hariç her yer hıza uygun
    geçersin sola elini selektör ve direksiyondan başka bir yere koymazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 15 Mayıs 2006; 15:57:34 >
  • bu ne yaww bu porche'yi kullanmak için benzin istasyonunun olması lazım
  • aslında bide hummer ölçmek lazım
    max hızında ne kadar yakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Bende gazetede okudum , ayrıca Almanya'da eniştemin arkadaşında S modeli var , onunda bundan bi farkı yok sayılır. Normal yakıt tüketimi bile 20 lt lerde gezen bi araç Cayanne S Turbo ...

Ama şölede bir durum var. Bazı arabalar modellerinin , tasarımlarının , fiyatlarının dışında başka şeyleri ilede dikkat çekerler. Bu haberleri okuduktan sonra yolda bir Turbo Cayanne gördüğümüzde ; Vay be ! Adam şu kadar benzin yakan arabayla geziyo . Diyeceğiz. Buda
    varlıklı kişilerin dikkat çekme vs. gibi duygularını fazlasıyla tatmin edicek bi durum.

Amaçlarıda o değil mi? Şehir içinde o kadar büyük ve yüksek araçları kullanmanın başka ne gibi bir açıklaması olabilir ki bana göre?

Bu arada kalın yazmışsınız bende önemli noktayı küçülttüm. Garip bir durum oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100km de 67 litre....Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!!!

çok iyi yaaa
  • Porsche binende benzin parasına acımaz ki!!!
  • BU KONUYLA İLGİLİ TOPİCİ SENDEN ÖNCE AÇMIŞTIM
    http://forum.donanimhaber.com/m_7094541/mpage_1/key_gaz%252Cpedal%25FDna//tm.htm#7097491
    quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

arkadaşlar almanyada yapılan bir teste arabaların gazları kökleyip son hıza ulaşıp,100 km boyunca kullanmışlar amaç hangi araba kaç litre benzin harcıyor
    1-PORSCHE CAYENNE S TURBO HIZ:270 KM HARCADIĞI BENZİN 67 LİTRE(67x3.03=203ytl benzin)
    2-Porsche Carrera S HIZ : 293KM HARCADIĞI BENZİN 37 LİTRE
    3-BMW 535d HIZ 250KM HARCADIĞI BENZİN 20 LİTRE
    EN AZ YAKIT TÜKETEN ARAÇ TOYOTA PRİUS HİBRİT MOTORLU HIZ 170 KM HARCADIĞI BENZİN 11. LİTRE
    GOLF GTI SINIFINA GÖRE FAZLA HARCAMIŞ HIZ 220 HARCADIĞI BENZİN 16.4 LİTRE

• aracı son hızda, sürekli tam gaz kullanırsan çok yakar tabi
  • Adapazarı gibi biryerde bu araçtan gördüm. İlk başta inanamadım. Hakkaten şahane bir araç. Bırakında yaksın.
  • en azindan hakkını verir fiatina göre iyi sayilır fiyati 195000 euro
  • 67 litre

• lan 67 litre depo yok bizim arabalarda
  • olur mu öyle şey 150-160 ank-ist yaparsan mı 900 ytl yakacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

en azindan hakkını verir fiatina göre iyi sayilır fiyati 195000 euro

arabam.com da gördüm bir ara.250.000 Euro fiyatı vardı satılmış hemen.TURBO S olarak geçiyordu modeli.Araç 4500 motor 521 beygir..Bu motora böyle benzin..
  • bu testteki 535d. bmwnin 3litrelik dizeli aslında ama 530d'dekinin aksine çift turbolu ve 270 beygir üretiyor.
    çılgın motoru var yani. biturbosu da bir silindir sırasına bir tane diğerine de bir tane şeklinde değil(zaten bu motor sıralı 6 silindir)
    bir düşük devirde devreye giren hafif basınçlı turbosu var. düşük devirlerdeki turbo boşluğunu engellemek için yapılmış. diğeri de yüksek basınçlı turbo.
    acaba bu yüz km'yi en kısa zamanda kim geçmiştir. dizel olmasına rağmen bmw 535d diğer otomobilleri geçmiş olabilir.
  • yuh be yaw bu kadarda yakılmaz ki
  • Golf GTI ile yapa yapa 220 mi yapmışlar yaw?
    Benim memleketimin insanları o hızı Starex ile yapıyor.
    Bkz. http://forum.donanimhaber.com/m_7072481/mpage_2/key_/tm.htm
    quote:

tahmini 220 km_h arac hyundai starex crdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.