Şimdi Ara

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sormak istediğim önemli sorularım bulunmaktadır.

Öncelikle belirtmek istiyorum. Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active modeli ile ilgileniyorum,

Kullanım amacım hakkında bilgi vermem gerekirse;

Aracı eşim ile beraber kullanacağız genelde eşim kullanacak.

Öyle çok aksiyon peşinde değiliz evden işe işten eve, hafta sonları da piknik gezme falan. Çok hız seven insanlar değiliz. Yılda 1 defa maksimum 2 defa gidersek memlekete gideriz.

Aracı bunlar için kullanacağız ve bizim ilk aracımız olacak.

Araç Hakkında;

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active

2007 model

otomatik vites (yarı otomatik)

98,000 KM

Aracın sol arka kapısında boya var

Aracın sag iki kapısında boya var

Sol ön çamurluk değişmiş (orjınalı ile)

Kapılarda ki boyadan dolayı 1.800 lira hasar kaydı bulunmaktadır.

Benzin + LPG mevcuttur.

Aracın sahibi ilanda fiyat olarak: 34.000 lira istiyor.

Sizce bu araç ihtiyaçlarımı karşılarmı? bu arac alınırmı? Fıyatı ne kadar olmalı?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Başka araç tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active: Kapsamlı Bir İnceleme

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, kompakt boyutları, verimli motor seçeneği ve uygun fiyatıyla öne çıkan bir hatchback modelidir. Bu model, özellikle bütçe dostu ve günlük kullanım için ideal bir araç arayanlar için cazip bir seçenek olabilir.

Motor ve Performans

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, 1.4 litrelik dört silindirli bir benzinli motorla güçlendirilmektedir. Bu motor, 77 beygir gücü ve 115 Nm tork üreterek aracın şehir içi sürüşler için yeterli performans sunmasını sağlar. 5 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilen motor, sorunsuz ve yakıt tasarruflu bir sürüş deneyimi sunar.

Tasarım ve Özellikler

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Dış kısmı, zarif hatlar ve sportif detaylarla karakterize edilirken, iç kısmı, ergonomik bir gösterge paneli ve rahat koltuklarla donatılmıştır. Model, elektrikli ön camlar, klima ve ses sistemi gibi temel konfor özelliklerine sahiptir.

Yakıt Tüketimi ve Emisyonlar

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, yakıt tasarruflu bir hatchback modelidir. Ortalama yakıt tüketimi, karma kullanım koşullarında 100 kilometrede yaklaşık 6,5 litredir. Bu, bütçenize ve çevreye duyarlı bir araç arayanlar için iyi bir tercihtir. Düşük CO2 emisyonları da dikkat çekici bir özelliktir.

Güvenlik Özellikleri

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, güvenlik özellikleri açısından da tatmin edicidir. Araçta sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS fren sistemi, elektronik denge kontrolü ve çekiş kontrolü gibi standart güvenlik donanımları bulunur. Bu özellikler, güvenli ve kontrollü bir sürüş deneyimi sağlamada yardımcı olur.

Sonuç

Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active, günlük kullanım için uygun fiyatlı ve güvenilir bir hatchback modelidir. Verimli motoru, konforlu iç mekanı ve temel güvenlik özellikleri, onu şehir içi sürüşler ve kısa yolculuklar için ideal bir seçenek haline getirmektedir. Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active yorumları da genel olarak aracın fiyat-performans oranını olumlu bir şekilde değerlendirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Active boştur dynamic paket bakın derim tavan hava yastıkları da var dynamic de. Ve dijital klima yoksa dynamic değildir en belirgin özellik bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kronik sorununa baktır.City mode arıza ve değişmiş mi bi de ön yolcu airbag çatlama/kabarma var mı yok mu onun dışında güzel konforlu orta düzey performansı olan tipi güzel bakım masrafı düşük bir araçtır.7 yıl kullandım sorun varsa cvplarım .Tabi benimki manueldi.Robotize tek kavrama yarı otonatik biraz sıkıntılı oabilir o konuda çok bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl kullandım.performans beklentiniz yoksa işinizi çok rahat görür.fiat parçası ucuzdur algısı bu araba için geçerli değildir.cunku İtalyan üretimidir.kronik sorun city mode arızası.alt takım oldukça sağlamdır.kolay kolay ariza vermez.konfor nispeten iyidir.lpg ile çok az yakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans isteyen birisi iseniz bu motor sizi tatmin etmez fakat tasarruflu olsun daha az sorun olsun diyorsanız bu araç işinizi görür.Yalnızca sorunsuzluk açısından manuel olsaydı çok daha iyi olurdu ama yarı otomatik de bayağı yaygın kullananlar var.
  • Fiyat normal. Performans beklentiniz yoksa sizi memnun eder, arıza vs yaşatmaz kolay kolay. Sadece Active donanım biraz boş sayılır. Araç ise gayet memnun edecektir sizi bu fiyat aralığında gayet mantıklı bir seçim. Motorun kronik bir arızası vs yok.

Eğer tek kapı düşünürseniz yakın bir arkadaşımın aracı da satılık ve Dynamic donanım;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-vites-86500-km-de-cok-temiz-tek-kapi-punto-515313705/detay

Sizin baktığınız araçtan kmsi daha düşük, multimedya ekranı var, ve dynamic donanımda dijital klima gövde rengi aynalar çelik jantlar vs gibi özellikler de var.

Düşünürseniz fiyat konusunda ben devreye girip yardımcı olabilirim.

• Az yakar az kaçar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lehrer L kullanıcısına yanıt
    Performans beklentim şu şekilde yok, çok süratlı kullanmayız, evden işe işten eve şehir içi kullanım. yılda 1 maksimum 2 defa memlekete gidersek gideriz. Yarın bir gün bebek olunca iyice daha dikkatli kullanırız.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Yarı otomatik olunca çok fazla sorun yaşarmıyız? ya da ne gibi sorunlar olur? usandırıp bıktırır mı ?
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum. Tek kapı düşünmüyoruz çünkü yakın zamanda bebeğimiz olacak, bizim için kullanışlı olmaz.
  • Evo kullandık yaklaşık 1 yıl, 1.4 8v fire dualogic şanzımanlı dynamic+assist kit vardı donanım olarak, sürücü, yolcu ve diz hava yastığı vardı. perde hava yastıkları güvenlik pakette vardı.

Onun dışında çok dolu bir araçtı, otomatik kararan dikiz aynası, hız sabitleyici, çift bölgeli dijital klima, stop&start, esp, led stoplar, viraj farı özellikli ön sis farı, follow me home, uzaktan kumandadan camları açıp kapatma, yağmur sensörü, park sensörü, direksiyondan kumandalı aux, cd, mp3, radyo oynatıcı, direksiyonda city modu (şehir içinde acayip hafif direksiyon evo'da sorun da çıkarmıyor), 15 inç alaşım jant, eco mode (düşük devirde sakin sakin ekonomik sürüş sağlar)

yarı otomatik şanzımanı her yarı otomatik gibi, az yakar, manuel moda alınca araç baya iyi gidiyor otomatiğe nazaran

evo bakmanızı öneririm bütçe uygunsa, grande'nin bir çok sorunu evo'da giderilmiştir.

• Arif kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef butcem cok yeterlı degıl. max. 35 bın lıra butcem var. alabılecegım en ıyı tercıh sanırım punto olur. baska onerılerınız varsa dusunebılırım
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    Malesef 2. el araç alımı o şekilde oluyor,

Bizim de 2016 sonbaharında 19.000 lira paramız vardı, biraz borç buldum 28.500'e mitsubishi colt alacaktım konya'ya gittim ama araç ciddi kazalı çıktı, sonra bir arkadaş ablasının punto'sunu söyledi, ablası yurt dışında, araç 5 yaşını yeni doldurmuş engelli ötv indirimi ile alınmış ve 7200 km'de... Park halinde iken çöp kamyonu sürtmesi sonucu 1,5 parça boya var sadece dedi, 34.000 tl'ye anlaşmak zorunda kaldım, üstünü yine borç aldım. O borçlar ödendi, üstüne tekrar borçlanıp dizel&otomatiğe geçtik, o borç da kapandı, sonra peşinat için borçalanarak toki'den ev aldık... Borçlar bitti aylık toki'ye ev taksidi ödüyoruz.

Böyle bir araç bulma imkanım yoktu başka şekilde, eğer bu şekilde bir araç çıkarsa karşınıza kaçırmayın derim, 2. elde temiz araç bulmak çok zorlaştı malesef. Hele ki otomatik araçlarda daha hassas olmak gerekiyor. Colt'un olduğu galeri(!) tanıdıktı, o kadar kızdım ki evo'yu direkt aldım. arabayı gördüğümde kaldırım kenarında duruyordu ve hiçbir hayat belirtisi yoktu, sadece aküsü değişti, lastikleri falan çok iyiydi şansımıza.

Mitsubishi Colt da bakmanızı öneririm. Araç yarım gün kadar bende kaldı, gayet keyifli ve pratik bir araçtı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.